Ózd Kábel-Tv

Bolyki Főút 61
3600 Ózd
Borsod-Abaúj-Zemplén
Telefon:
(48) 471 619 Call
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

Ózd Kábel Net szélessávú internetszolgáltató

Cégleírás
Az 1994-től biztonságosan fejlődő Ózd Kábel -TV folyamatosan azon dolgozik, hogy megvalósuljon Ózd és térségében a teljes körű multimédiás infrastruktúra, amely ma már nemcsak a munka-helyeken, hanem a háztatásokban is nélkülözhetetlen. Három érv, amiért érdemes minket választani: - kábelhálózatok építése terén szerzett 15 éves szakmai tapasztalat, - rendelkezésünkre álló anyagok, eszközök és szakemberek, - biztos anyagi háttér. Az Ózd városon belül kiépített optikai gerinchálózat lehetőséget biztosít arra, hogy a környező kistérségi településeket össze-kapcsoljuk, így a kép-hang és adatátvitelen belül már a legkisebb faluban is méltányos áron nyílik lehetőség - szélessávú internet-szolgáltatásra, - telefon szolgáltatásra, - biztonsági rendszer üzemeltetésére, - az Ózdi Városi Tv, illetve ?Falu Tv? működtetésére. S, hogy minderre mi a garancia? Eddigi tevékenységünk! Tavaly a nyomvonalon kb. 25 km optikai kábelt építettünk ki 20 db optikai csomóponttal.

Vélemények

bakos.erzsebet
5 Csillagok

Tenisz

, 2011. november 22.

Örülök,hogy vissza jött a Digi Sport, remélem meg is marad.Nagyon szeretem a teniszt és csak itt van.Köszi.
átlag ózdi
2 Csillagok

vélemény

, 2010. április 29.

Szerintem is elfogadható az ár, de ilyen szolgáltatásért többet nem is lehet elkérni.Az ügyfélszolgálaton még akkor sem tudtam fizetni, amikor tartozásom volt.Még egyszer sem kaptam számlát, sem tájékoztatást a változásokról.Másfél hónapig tartot a net bekötése és többször kellett érte szólni stb. Már kezdtem úgy érezni, hogy én vagyok értük és nem fordítva. Aki már szerzett tapasztalatokat más szolgáltatóknál, az úgy érezheti, hogy van még hová fejlődni.
Címkék: ## tv internetErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Erdődi Erzsébet
5 Csillagok

kábel TV, internet

, 2009. december 23.

Már régóta az ügyfelük vagyok. Viszonylag kevés pénzért sok csatornát tudok nézni. Az adók száma fokozatosan nő, igaz, erről nem mindig kapok tájékoztatást, az ismerősöktől kapok erről információt, vagy időnként lefuttatom az automata állomás keresőt. A legolcsóbb internetcsomagra fizetek elő, de ez a sebesség elég nekem, igaz, letölteni nem szoktam, csak képeket feltenni, meg beszélgetni bizonyos fórumokon. A fizetéssel sincs bajom, nálunk a hölgy mindig kiírja, mikor jön legközelebb, jövőre meg úgy hallottam, áttérnek a csekkes befizetésre. Egyszóval nem bántam meg, hogy hozzájuk csatlakoztam.
Címkék: ## internet# tvErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Lukács Anett
4 Csillagok

Kábel-Net

, 2007. december 14.

Az internet megfelelően működik, a kábel tv-n néha nem jön be 1pár csatorna, persze akkor mikor nézni akarom,:-( A fizetéssel viszon annyi problémám van, hogy a hölgy soha nem tudjuk mikor toppan be a pénzért, mert nem szól előre.
Címkék: ## internet kábel tv szórakozásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése


Írjon véleményt a(z) Ózd Kábel-Tv részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Kábeltelevízió szolgáltatás, Kábeltelevízió Hálózat Építés, Kábeltelevízió Hálózat, Kábeltelevízió rendszer, Kábeltelevíziós Hálózat üzemeltetés, Televízió Adás, Televíziótársaság, Internet, Kábel Tv, Szélessáv, Televízió Csatorna, Kábeltelevízió rendszer Karbantartás, Kábeltelevíziós rendszer üzemeltetés, Kábeltelevízió rendszer Építés, Kábeltelevízió rendszer Bovítés, Kábeltelevízió rendszer fejlesztés, Kábeltelevízió Hálózat Karbantartás