Agria Telecom Kft. - Vodafone Partner, Tiszaújváros

Mátyás Király út 13.
3580 Tiszaújváros
Borsod-Abaúj-Zemplén
Telefon:
+36703180345 Call
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

hétfő
9:00 – 17:00
kedd
9:00 – 17:00
szerda
9:00 – 17:00
csütörtök
9:00 – 17:00
péntek
9:00 – 17:00
szombat
9:00 – 12:00
vasárnap
Zárva

Nyitva

Nyitvatartási idő Agria Telecom Kft. - Vodafone Partner

Leírás

A Vodafone Magyarország elindította 3G-szolgáltatásait. A Vodafone első magyarországi 3G-alkalmazása a szolgáltató új 3G-hálózatán biztosított gyors internetelérést a Vodafone Mobile Connect 3G-adatkártya segítségével. (maximális letöltési sebesség 384 kb/s, feltöltési sebesség 128 kb/s). A Vodafone Magyarország a szolgáltatás elindításakor Budapest belső kerületeiben biztosította a 3G-lefedettséget.
A Vodafone Magyarország négyéves főtámogatói szerződést írt alá a Magyar Vízilabda Szövetséggel, így a vállalat a női és férfi bajnokság névadó szponzora lett. Ezenkívül a Vodafone névadó szponzorrá vált az utánpótlás-nevelést támogató Sulipóló sorozatnál és a Budai Vasas Pólósuli Egyesületnél.
Agria Telecom Kft. - Vodafone Partner

Cégleírás
Élesben demonstrálta csúcstechnológiájú megoldását, amelynek használatával az átlagos sebesség tízszeresével száguldhatnak az információs szupersztrádán a laptopos vagy okostelefonos internetezők. A P3 Communication felmérése szerint Magyarországon a három legfontosabb (fel- és letöltés, válaszidő) kategóriában a Vodafone adathálózata bizonyult a legjobbnak.
A Vodafone egyedi, innovatív üzleti alapú megoldásokkal csatlakozik főtámogatóként a Szigethez. Ennek értelmében a vállalat mobilpénztárca (mobil payment), mobil média és "gép-gép közötti" (machine to machine) megoldások sorával jelentkezik a fesztiválon. A Vodafone Sziget Iránytű, azaz a kiterjesztett valóságra épülő alkalmazás, a Percalapú Szigetjegy, valamint az sms-ben megvásárolható kávé is hozzájárult az együttműködés kiemelkedő sikeréhez.

Útvonal

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Agria Telecom Kft. - Vodafone Partner

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések
Facebook Twitter

Üzletek a közelben

 1. Örösi út 1/A.
  3580  Tiszaújváros
 2. Örösi Utca 1
  3580  Tiszaújváros

 3. Távolság: 17.66 km
  Széchenyi Utca 83
  3530  Miskolc

 4. Távolság: 22.39 km
  Pesti út 9.
  3516  Miskolc
 5. József Attila Utca 87
  3525  Miskolc

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Távközlés, Távközléstechnika, Mobilkommunikáció, Rádiótechnika, Mobil Távközlés, Internet szolgáltatás, Telefonkészülék, Telekom, Vitamax, Elektronikus Vitamax Egyenleg Feltöltés, Mobil internet, Telefon, Hangtechnika, Mobiltelefon, Mobil, Telefonszolgáltató, Internet Flexi Plus, Internet Flexi, Mobilinternet Csomag, Androidos Mobilok, Internet Prémium, Hangalapú Mobilszolgáltatások, Mobilhívás, Mobilinternet Vállalatoknak, Internet Mobiltelefonon, Mobil Szatellit, Internet Praktikum, Vodafone, Internet Praktikum Feltöltőkártya, Vodafone Magyarország, Vitamax Csomag, Vitamax Csomag értékesítés, Havidíjas Előfizetés értékesítése, Internet Előfizetés értékesítése, Szerviz Felvevőhely, Bankkártyás Számlabefizetés, Internet Szolgáltatók, Telefon Szolgáltatások, Agria Teleco, Mobilszolgáltatások