Alexandra Könyváruház Bartókház, Budapest

Bartók Béla út 43-47.
1114 Budapest - XI. KERÜLET

Telefon:
(1) 279 1178 Call
Telefon:
(1) 279 1778 Call
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Nyitvatartási idők

hétfő
10:00 – 20:00
kedd
10:00 – 20:00
szerda
10:00 – 20:00
csütörtök
10:00 – 20:00
péntek
10:00 – 20:00
szombat
10:00 – 20:00
vasárnap
10:00 – 18:00

Nyitva

Nyitvatartási idő Alexandra Könyváruház Bartókház

Leírás

2006 őszén az Alexandra Könyvesházat a Kultúraközvetítők Társasága Fehér Rózsa Díjjal tüntette ki "a kultúra egészének képviseletét vállaló tevékenységéért, kezdeményező szerepéért és teljes kulturális palettát bemutató programjaiért", 2008-ban pedig az Oktatási és Kulturális Minisztérium kiváló könyvesboltnak járó Hermész díját nyerte el az áruház. Az Alexandra 2007-ben és 2008-ban a Superbrands-díjat is magáénak tudhatta.

Cégleírás
A raktáron lévő könyvek szállítási határideje 1 munkanap. A munkanapokon 17 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon, a pénteken 17 óráig leadottakat hétfőn, a hétvégi rendeléseket pedig a következő hét keddjén szállítjuk ki. A kiszállítás előtti napon e-mailben értesítjük Önt a csomag feladásáról.
Az előrendelt termékek kiszállításának idejét a megrendelés folyamán határozza meg: azonnali, vagy a következő megrendelésével együtt történő szállítás. Természetesen minden szállításnak külön költsége van.
A termék beérkezéséről rendszerünk automatikusan e-mailben értesíti Önt. Könyveit a GLS Hungary csomagszállító szolgáltatásával juttatjuk el otthonába, vagy akár munkahelyére.

Útvonal

Vélemények

Salekovicsné Annamária
4 Csillagok

hol vásárolok

, 2011. március 27.

Csatlakozom hozzád,Én is a Libriben vásárolok, méghozzá sokat.Már többször kitöltöttem a kártyaigénylőlapot az Alexandra könyvesboltjaiban, 1 év alatt sem sikerült kártyát kapnom.10% az engedményem a Libriben,ott kell vásárolni.
Címkék: #kártya nincsErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
fori
1 Csillagok

alexandra

, 2010. január 5.

Az Alexandrában az év utolsó napján vásárolt könyvet nem voltak hajlandók becserélni a következő nyitvatartási napon. Egy telefonszámot adtak, amit aztán soha nem vett fel senki. A Libriben január 10.-ig becserélik a könyveket. Ezentúl ott vásárolok!
Címkék: ## könyvek becseréléseErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
BBgirl
5 Csillagok

alexandra

, 2010. január 1.

Igazság szerint nekem 2 kedvenc könyvesboltom van és az egyik nem más, mint az Alexandra. Szerencsére nagyon sok helyen található boltjuk (de lehetne még több :-D)és a választékuk is kielégítő, sajnos eddig még nem sok ilyen boltban találtam ekkora manga választékot, aminek nagyon örülök, mert így nem kell kifejezetten ilyen boltot felkutatnom. A weboldaluk is tetszik, mert jól áttekinthető, el lehet rajta igazodni, könnyen megtalálom a könyvet amit keresek. Ugyan ez vonatkozik az üzletekre is, de ha esetleg mégsem találnék valamit, akkor az eladók szívesen és kedvesen segítenek.
Címkék: ## könyv# alexandraErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Mayer Edina
5 Csillagok

alexandra

, 2009. december 18.

Nagyon szeretem az alexandra könyvesboltokat. A kedvenc üzletem Győrben, az árkád bevásárló központban van. A bolt az általam látott legnagyobb alexandra könyvesbolt. egy külön kis sarkot rendeztek be, ahol bele lehet olvasni a könyvekbe, mielőtt megvennénk. Ez szerintem Egy nagyon jó ötlet, mert így az ember biztosan nem vesz zsákbamacskát, és nem szólnak rá úgy mint más könyvesboltokban, hogy a könyvesbolt nem könyvtár, ha olvasni szeretne, előtt vegye meg a könyvet. Ha jól tudom, az alexandra kiadó szokott szervezni író - olvasó találkozásokat. Ez is egy nagyon jó dolog, hiszen az ember nem mindig találkozhat a kedvenc könyve írójával. Az alexandra könyvesboltnak is vannak kedvezményei, lehet igényelni alexandra törzsvásárlói kártsát, amivel kedvezményesen juthatunk hozzá kedvenc könyveinkhez.
Címkék: ## könyvesboltErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
helymimi
4 Csillagok

alexandra

, 2009. december 16.

Nem igazán tudok kimozdulni nagyobb távolságra gyerekekkel, ezért kényelmes megoldás internetről rendelni. Az Alexandrától eddig mindig 1 nap alatt megérkeztek a kívánt könyvek. Hatalmas választékkal, képekkel és pontos termékleírással találkozhatunk.
Németh Ágnes
5 Csillagok

Alexandra

, 2009. december 13.

Mivel nagyon szeretek olvasni, és szinte minden szabadidőmet erre a tevékenységre áldozom, az Alexandra könyvesbolt nagy segítség nekem. Itt mindig lehet kapni a legújabb könyveket, hatalmas akciók vannak, és ha interneten keresztül rendelem meg a termékeket, akkor nagyon hamar és teljesen sérülésmentesen megkapom őket. Egyszerűen szeretek bemenni a boltba és csak magamba szívni a bolt csodáját.
Címkék: ## budapest# alexandraErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Csengőné Máté Zsuzsa
5 Csillagok

Alexandra

, 2007. december 28.

Nagyon szeretem ezt a könyváruházat. Szerencsére városunkban is van kettő is, így gyakran megfordulok a boltban. Szeretem a nagy választékukatékukat és az elrendezettségüket,mert bármit megtalálhatok, és nagyon jó akcióik vannak.
Címkék: ## dvd cd könyvErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
ordoglakat
4 Csillagok

Alexandra Kiadó

, 2007. december 26.

Nagyon sok könyvünk van, melyeket az Alexandra Kiadó jelentetett meg. Szerencsére bárhol megvásárolhatóak a kiadványaik, így nincs az ember egy helyhez kötve. Most az ünnepek előtt is hatalmas akciót szerveztek. Volt olyan könyv, amit 60 %-kal olcsóbban lehetett megvásárolni.
Címkék: ## dvd# könyv# könyváruház# cd# kiadó# szótár# könyvkereskedésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Nagy Tímea
5 Csillagok

Alexandra

, 2007. december 20.

A könyvkínálatuk mindig színes, érdekes, trendi, az áraik elfogadhatóak. A könyvkiadóval is kerültem már kapcsolatba, kedvesek, segítőkészek, a fiatal szerzőket legalábbis lelkiekben, egy-egy jó szóval mindig támogatják, ez nagyon szimpatikus volt.
Címkék: ## könyv# könyvesbolt# kiadó# könyvkiadóErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Kovács Nikolett
3 Csillagok

alexandra

, 2007. december 20.

Az utóbbi 1 évben nagyon megutáltam a boltot, miután eddig legalább négyszer néztek bele a áskámba kifele menet, illetve egyszer már belépésnél le kellett tennem a pult mellé, amire aztán a kutya nem figyelt... Viszont az akcióikat ki szoktam használni, most karácsnyra is vettem náluk 1-2 könyvet 60%-os kedvezménnyel. Csak ne lenne az a gonosz biztonságiőr.
Címkék: ## könyv# könyvesbolt# művelődésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése


Írjon véleményt a(z) Alexandra Könyváruház Bartókház részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Szolgáltatás

Vélemények


Fizetési lehetőségek

 • Készpénz

Üzletek a közelben

 1. Károly Körút 3/C
  1075  Budapest
 2. Futó Utca 37-45.
  1083  Budapest
 3. Alkotás Utca 53.
  1123  Budapest
 4. Könyves Kálmán Krt. 12-14.
  1097  Budapest
 5. Andrássy út 39.
  1061  Budapest
Az összes Alexandra kirendeltsége Budapest településen

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Számítástechnika, Informatika, Dvd, Játékok, Naptárak, Psp, Ps3, Nintendo, Wii, Humántudomány, Pc Cd, Papír, Életmód, Regény, Szótárak, Vallási Könyvek, Ajándékkönyvek, Természet Könyvek, Ezoterika, Olvasási Kellék, Pc Dvd, Film, Könyvek, Irodalom, Történelem, Zene, Egészség, Szórakozás, Ajándéktárgy, Folyóirat, Magazin, Térkép, Alexandra Könyváruház, Társadalomtudomány, Ifjúsági Könyvek, Gyermek Könyvek, Ps2sony, Nyelvkönyv

Márkanevek

Alexandra