Aqua Form Kft., Győr

Bécsi út 14.
9025 Győr
Győr-Moson-Sopron
Telefon:
(96) 337 950 Call
Telefon:
(96) 517 796 Call
Fax:
(96) 517 797
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Nyitvatartási idők

hétfő
7:00 – 17:00
kedd
7:00 – 17:00
szerda
7:00 – 17:00
csütörtök
7:00 – 17:00
péntek
7:00 – 17:00
szombat
8:00 – 12:00
vasárnap
Zárva

Zárva

Nyitvatartási idő Aqua Form Kft.

Leírás

Az Aqua Form építészeti üvegtermékek forgalmazásával és feldolgozásával, funkcionális üvegszerkezetek gyártásával foglalkozik.

Cégleírás
A cég 1990-ben alakult meg családi üvegfeldolgozó vállalkozásként, mely a piaci igények hatására folyamatosan bővítette termékportfólióját és szolgáltatásainak repertoárját. A győri telephely nyugat-európai színvonalú felszerelései lehetővé teszik a különböző üvegtípusok teljes körű megmunkálását, különleges igényeket kielégítő üvegszerkezetek összeállítását, egyedi belsőépítészeti üvegtermékek gyártását. Szakmai tapasztalatunkkal, tudásunkkal a tervezéstől a kivitelezésig állunk az Önök rendelkezésére. Forduljanak hozzánk bizalommal!

Útvonal

Kapcsolattartó személyek

Form Aqua - Recepció

E-mail
Üzenet küldése
Telefon:
96/ 517-796
Mobil:
30/ 396-65-68
Fax:
96-517-797

  Vélemények

  Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Aqua Form Kft.

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  CYLEX Árajánlatkérések

  Termékek

  Laminált-biztonsági-üveg
  Laminált biztonsági üveg
  Az aktív és passzív biztonság az üvegipar területén is egyre nagyobb szerepet kap. A különböző biztonsági üvegek hatékonyak az illetéktelen behatolás, átlövés, a robbanás során keletkezett nyomás épületbe való behatolása ellen, üvegajtók, zuhanykabinok, szauna ajtók, válaszfalak,
  Termékleírás
  Karcálló-üveg
  Karcálló üveg
  A karcálló üveg hőkezelési eljárással válik kevésbé sérülékennyé, mint a hagyományos float vagy edzett üveg. Fokozottan ellenáll a kisebb behatásoknak, karcolásoknak, kavics vagy fémtörmelék felverődésének. (Képünk illusztráció)
  Termékleírás
  Golyóálló-üveg
  Golyóálló üveg
  A golyóálló üveg két vagy több üveglapból álló, egy vagy több fóliával laminált biztonsági szerkezet. Ha lövés éri a felületet, a golyó átszakítja a rétegeket. Mielőtt az utolsó rétegig hatolna, jelentősen veszít energiájából, impulzusából, melyet az üveg és a fólia nyel el.
  Termékleírás
  Tuzgátló-üveg
  Tűzgátló üveg
  A tűzgátló üveg egy víztiszta, átlátszó, többrétegű laminált szerkezet. Tűz esetén, hő hatására az első, a tűzfészek felé eső üveglap eltörik és a mögötte található – hőre keményedő - tűzvédő réteg felhabosodik, opálossá válik, és az így keletkező hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező
  Termékleírás
  Reflexiós-üveg
  Reflexiós fényvisszaverő üveg
  A reflexiós üveg egy fényvisszaverő üveg, amelyen egy vékony fémoxid réteg van. A réteget víztiszta és önmagába színezett üvegen is használják. A bevonat egy kemény réteg, ami a környezeti változásoknak is ellenáll. Stopsol Classic: ezüstös tükröződésű és kissé sárgás árnyalattal.
  Termékleírás
  Hoszigetelo-üvegszerkezet
  Hőszigetelő üvegszerkezetek
  Többrétegű hőszigetelő üvegszerkezetek ugyan már több mint 60 éve léteznek, reneszánszukat a 70-as években először jelentkező olajválságnak köszönhetik. Az addig gyártott hőszigetelő üvegek egyedi termékek voltak és igazi áttörést egy osztrák üvegező mester Peter Lisec által konstruált
  Termékleírás
  Kopolit-üveg
  Kopolit üveg
  A kopolit üveg speciális ˝u˝ profilú üveg. Alkalmazzák gyárak, üzemcsarnokok, lakótelepi lépcsőházak üvegfalainak kialakítására. (Képünk illusztráció)
  Termékleírás
  Bevonatos-üveg-Low-e-
  Bevonatos Üveg (Low-e)
  A modern üvegszerkezetekben úgynevezett bevonatos üvegeket használnak. Ezek a - többnyire magas ezüst tartalmú bevonatok – egy hőtükröt képeznek, melyek csökkentik a belső, a lakótér felöl a hősugárzásból eredő hőveszteség mértékét.
  Termékleírás
  Eszközök-segédanyagok
  Eszközök, segédanyagok
  Az Aqua Form széles választékban kínál üvegipari eszközöket, szigetelő üvegek gyártáshoz és üvegezéshez szükséges kellékeket és segédanyagokat. (Képünk illusztráció)
  Termékleírás
  Egyedi-termékek
  Egyedi termékek, szolgáltatások
  Teljes körű üvegmegmunkálás (szabás, zámolás, csiszolás, fazettázás, laminálás, fúrás, minták gravírozása és homokfúvása). Üvegek edzetése, komplett edzett üvegajtók, zuhanykabinok, térelválasztók, üveglépcsők, üvegteraszok és korlátok, tetők és előtetők, üveg járófelületek, függönyfal
  Termékleírás

  Szolgáltatás

  Hírek

  Cikkek

  Üzleti partner keresés

  Termékek, szolgáltatások


  Szolgáltatási helyek

  Az Aqua Form Kft. termékeit főként a Nyugat- és Közép- Dunántúlon, kiemelten a kisalföldi régióban értékesíti, ahol az egyedi termékekhez kapcsolódó szolgáltatások is- felméréstől a beépítésig- kényelmesen elérhetők.

  Fizetési lehetőségek

  • American Express
  • Készpénz
  • Maestro
  • MasterCard
  • Visa
  • Banki átutalás
  • Euro
  Facebook


  Hasonló cégek a közelben

  1. Lakatos U. 17.
   9025  Győr

  2. Távolság: 4.00 km
   Bajcsy-Zsilinszky Utca 32.
   9024  Győr
  3. Lukács Sándor U. 14.
   9022  Győr

  4. Távolság: 4.46 km
   Rákóczi U. 26,
   9022  Győr

  5. Távolság: 4.46 km
   Baross G. U. 65.
   9024  Győr

  6. Távolság: 5.13 km
   Mayer Lajos U. 17.
   9026  Győr

  Kulcsszavak

  Kulcsszavak:

  Üveg, Tükör, Biztonsági Üveg, Üvegajtó, Edzett Üveg, Katedrál Üveg, Hőszigetelő Üveg, Üvegmegmunkálás, Festett Üveg, Üveglépcső, Golyóálló Üveg, Üveg Beépítés, Hőszigetelő Üveg gyártás, Kirakat, Üvegfeldolgozás, Akvárium, Síküveg feldolgozás, Konyha, Burkolat, Zuhanykabin, Télikert, Válaszfal, Üvegtető, Üveg Járófelület, Mintás Üveg, Színes Üvegek, Hangszigetelő Üveg, Reflexiós Üvegek, Savmart Üvegek, Üveg Korlátok, Fényvisszaverő Üveg, Üveg Nyílászáró, Különleges Üveg, Kopolit Üveg, Tűzterjedésgátló Üveg, Uvegterasz