Axiál Kft, Baja

Szegedi út 147.
6500 Baja
Bács-Kiskun
Telefon:
(79) 525 400 Call
Fax:
(79) 525 447
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve 7 nappal ezelőtt

Útvonal

Leírás

A családi vállalkozás mára nemcsak a hazai, hanem a külföldi szakemberek körében is elismerést vívott ki. A cég nagyságát jól jellemzi az évek óta 20 milliárd forintot tartósan meghaladó árbevétel. Az Axiál Kft. korrekt banki kapcsolatain keresztül biztosítja ügyfeleinek a legkedvezőbb hitel- és lízing-konstrukciókat gépvásárlásoknál. így a gazdák gyorsan és kedvező feltételekkel jutnak világszínvonalú technológiához, melyek nélkülözhetetlenek az EU csatlakozás feltételrendszerében, a versenyképesség megőrzésében. A gazdálkodók gépvásárlási nehézségeit felismerve a cég az elmúlt évben kedvező finanszírozási szolgáltatásokat, termeltetési és integrációs tevékenységet indított el, így támogatás nélkül is lehetőséget teremtve a gépvásárlásra. Eredményeinket folyamatos profilbővítéssel sikerült elérni.
Tevékenységünk kiterjed új gépek értékesítésére, azok alkatrészellátására és szervizelésére . A legszélesebb választékban forgalmazzuk a Magyarországon elterjedt mezőgazdasági gépek alkatrészeit, s 2002-től használtgép-értékesítéssel is bővítettük kínálatunkat. Mottónknak megfelelően legfontosabb célunk a vevők minél gyorsabb és színvonalasabb kiszolgálása. A Kft. elsődleges feladatának tekinti, hogy a vevők mindent egy helyen kapjanak meg kiváló minőségben és elérhető áron. Ezért elválaszthatatlan egymástól a gépeladás, az alkatrészellátás, a szervizszolgáltatás és a használtgép adás-vétel.
E négy üzletágban, valamint az ezek hátterét biztosító ügyvitelben ma már közel 400 szakember biztosítja a vevők színvonalas kiszolgálását. A dolgozók 30 %-a felsőfokú végzettségű, többségük mezőgazdasági gépészmérnök. Az országban jelenleg 15 telephelyünk van. Ezek mindegyikében foglalkozunk új és használt gépek értékesítésével, alkatrészellátással és szervizeléssel.

Gazdasági információk

Alkalmazottak száma
525

Vélemények

Nagy Krisztián

axiál

, 2010. március 20.

Nagyon jó mertúj traktor is van benne
Címkék: ## gép bemutatóErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
boros timea

AXIAL NAPOK

, 2009. december 17.

EGY FANTASZTIKUS AGRÁR NAPON VETTÜNK RÉSZT BAJÁN RENGETEG EMBER VETT RAJT RÉSZT, NEM CSAK OLYANOK MINT MI AKIK MEZÖGAZDASÁGI ÉRDEKELTSÉGGEL BIRNAK HANEM BÁRKI RÉSZT VEHETETT MÉG A GYEREKEK IS JOL ÉREZHETTÉK MAGUKAT NAGYON SOK JÁTÉK VÁRTA ÖKET IS ÉS A RENDEZÖSÉG MÉG SZAKKÉPZETT OVÓNÉNIKET IS FOGLALKOZTATOTT EZEN A NAPON.
Címkék: ## axial napokErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Markóné Faddi Mária

Axial

, 2007. december 28.

Az Axiálnak ha jól tudom,Baján van a legnagyobb telephelye.Gépeladással, alkatrészellátással, szervizszolgáltatással és használtgép adás-vétellel foglalkoznak.Nem utolsó sorban nagyon sok munkalehetőséget nyújt a környékbeli lakosoknak.
Címkék: ## gép# eladás bérbeadásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Axiál Kft részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

CYLEX Árajánlatkérések
Facebook YouTube

Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 10 m
  Szegedi út 147.
  6500  Baja

 2. Távolság: 100 m
  Szegedi út 102.
  6500  Baja

 3. Távolság: 770 m
  Szegedi út 118.
  6500  Baja

 4. Távolság: 790 m
  Szegedi út 86
  6500  Baja

 5. Távolság: 14.83 km
  Bácsalmási út 1.
  6453  Bácsbokod

 6. Távolság: 16.43 km
  Bajai út 33.
  6527  Nagybaracska

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Gépalkatrész, Munkagép, Erőgép, Targonca, Bérbeadása, Agráripar, Anyagmozgató gép, Szerviz, Alkatrész, Állattenyésztés, Gép, Szervizelés, Gépjármű, Finanszírozás, Gépipar, Gépkölcsönzés, Mezogazdasági gép, Építőipari gép, Gépjárműalkatrész, Mezogazdasági Gépalkatrészek, Hitech eszközök Bérbeadása