Békés megyei Munkaügyi központ, Békéscsaba

Árpád Sor 2/6.
5600 Békéscsaba
Békés
Telefon:
(66) 444 211 Call
Fax:
(66) 441 221
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve 5 hónappal ezelőtt

Útvonal

Leírás

Békés Megyei Munkaügyi Központ

Vélemények

Hajnal Tamás

Vélemény

, 2013. március 6.

Az én véleményem erről az egész munkanélküliségről,hogy próbálnak segíteni a dolgozók,csak sajnos néha túlzásba viszik a "jóindulatot" akihez elvileg én járok egy rendes szabályokat betartó segítőkész ember.Horváth Tamásnak hívják,de sok esetben egy F.Zs. túlzásba viszi a fenyegető levelek küldését havi 2-3 alkalommal is,mert jár 22 ezer forint és a képzettségemhez képest jóval alacsonyabb munkahelyre közvetítene ki.Összeköttetésben vannak a szociális osztállyal és az igazán rászorulókon nem segítenek.Vagy ha szerencsétlennek nincs érettségije akkor annak nem küldenek semmilyen munkalehetőséget...Sportoló voltam látom,hogy az összes sportoló a Megyénél és a városházán dolgozik évek óta valamilyen állásban.Láttam olyat aki a 4. helyen dolgozik már évek óta ott van ... Ez a fogalmazás nem fog tetszeni nekik,hát vegyék tudomásul,hogy nekünk sem tetszik a különféle retorzióval fenyegetve paragrafusokkal megtűzdelve fenyegető levelük, ami aznap érkezik meg mikor a lejárati dátum él. ... Kicsi ez a város jó pár embert zavarba hoznék a múltjával aki gazdag apuka miatt dolgozik olyan helyen ahova még jogosultsága sincs.Akik tudják kiről van szó azok olyan remegő gyomorral olvassák a levelem mint amit ők írnak nekem!
Címkék: #Milyenek a dolgozókErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Kiss Zoltan

Rossz ügyintézés

, 2011. szeptember 26.

Két hete beszéltem az egyik ügyintézővel,hogy külgyék el az adataimat Somogy megyébe Nagyatádra.Most voltam a helyi Munkaügyi központban és természetesen nem küldték el,ja és elvileg nekem augusztus 1-jén meg kellett volna jellenem Békéscsabán de erröl én nem tudtam!Ezért lehet elveszítek egy munkahelyet,mert a fönököm fel akarna venni állandora,de ezek f....k miatt lehet ugrik az egész munkám!
Ildikó33

milyen munkát végeznek a munkaügyin

, 2011. augusztus 18.

Nekem nincs jó véleményem a csabai munkaügyi központról. Az ügyintéző rossz bankszámlát írt, igy elment 24000 ft-om, és csak sajnálni tudták, de nem kaptam vissza a pénzt. Elmondanám, hogy albérletbe lakok és egyedül nevelem a fiamat. Kiváncsi lennék, ennek ellenére teljes fizetést kap a hölgy? És mennyit kap ezért a sz.. munkáért?

Megjegyzés

, 2012. január 4.

Olyan nincs, hogy sajnálják, és nem kapod meg a pénzt. Ha az ő hibájuk volt, meg kell kapnod, különben panaszt tehetsz.

Megjegyzés

, 2013. március 5.

Hát nekem is megvan a véleményem róluk,. Két éve lakom itt laktam már máshol de itt olyan körülményesek ,mintha a falnak beszélnél. Lesz...k hogy mi a problémád. ..a tanfolyamra is csak a közeli ismerőseik jutnak be. Az állás ajánlatra se adjon senki sokat, mert ott is csak a dolgozók családtagjai ,és a közeli ismerettség kap munkát!!!!

Írjon véleményt a(z) Békés megyei Munkaügyi központ részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések
Google+

Hasonló cégek a közelben

 1. Árpád Sor 2/6.
  5600  Békéscsaba
 2. Derkovits Sor 2
  5601  Békéscsaba
 3. Árpád Sor 18.
  5600  Békéscsaba

 4. Távolság: 300 m
  Dr. Becsey Oszkár Utca 10-12.
  5600  Békéscsaba
 5. Baross U. 1-3.
  5600  Békéscsaba

 6. Távolság: 570 m
  Luther Utca 10.
  5600  Békéscsaba

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Pályázatok, Munkaügy, Képzések