Baumax Magyarország Zrt -Székesfehérvár

Budai út 171.
8000 Székesfehérvár
Fejér
Telefon:
(22) 302 484 Call
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Nyitvatartási idők

hétfő
7:00 – 20:00
kedd
7:00 – 20:00
szerda
7:00 – 20:00
csütörtök
7:00 – 20:00
péntek
7:00 – 20:00
szombat
7:00 – 20:00
vasárnap
8:00 – 18:00

Nyitva

Nyitvatartási idő Baumax Magyarország Zrt -Székesfehérvár

Leírás

A bauMax-nak a barkácsolás területén úttörő szerepe van Közép- és Dél-Kelet-Európában. A Csináld magad azaz a DO IT YOURSELF gondolat a bauMax segítségével teljesedett ki. Az építés, a lakótér, a kert és a szerszám területeken a szakértelmet és a haladást képviseljük és arra törekszünk, hogy azokban az országokban, ahol a bauMax jelen van, piacvezető szerepet érjünk el.
A barkácsolás lehetőséget kínál vásárlóink számára az önmegvalósításra. Mindenkinek az a vágya, hogy otthonát saját elképzelései és ízlése szerint alakítsa ki. Mind termékekkel, mind pedig széleskörű szolgáltatásainkkal arra törekszünk, hogy ennek megvalósításában a lehető legjobban támogassuk Önt.

Cégleírás
Nyitva tartás: H-Sz: 7.00-20.00 V: 8.00-18.00 A bauMax tevékenységének középpontjában a vásárlók állnak. A termékek, illetve a szolgáltatások kínálatát is a vásárlók igényeihez és szükségleteihez igazítjuk. Ez számunkra azt jelenti, hogy örömöt és életminőséget kínáluk, azáltal hogy támogatjuk a vásárlókat otthonuk egyéni eképzeléseik szerinti megvalósításában.
Ehhez gondosan kiválasztjuk a szükséges termékeket, szakszerű tanácsadást nyújtunk, professzionális barkácstippeket adunk, ingyenes barkácstanfolyamokat szervezünk és a legjobb árérték arányt garantáljuk a barkácspiacon. A vásárlók kívánságait összeegyeztetjük saját céljainkkal. Az évente elvégzett vásárlói megkérdezésekből megismerjük a vásárlók igényeit és elvárásait, amelyeket a koncepciónk kidolgozásakor figyelembe veszünk.

Útvonal

Vélemények

Négele Marianna
2 Csillagok

negatív vélemény

, 2009. november 14.

Elég gyakran vásárolunk önöknél, de az utóbbi időben elment a kedvünk tőle. Szinte egyetlen alkalommal sem tudunk úgy kimenni az üzletből,hogy a pénztárnál minden simán menjen.Hol árat nem tudnak kideríteni, hol vonalkód hiányzik és nekünk kell utána szaladgálni,hol meg nem azt az árat fizetjük, ami fel volt tüntetve.Sajnos ez rossz fényt vet az üzletükre és a sokadik alkalom után úgy dönt az ember, hogy ennyi kellemetlenség után inkább máshova megy vásárolni.Pedig az árukínálatuk bőséges, kár, hogy ezekre a dolgokra nem figyelnek oda!
Címkék: ## vélemény# kritikaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
lala
1 Csillagok

pénztár

, 2008. június 6.

A pénztáros tolvajnak nézett mert édesanyám megbízott hogy vásároljak az ő bankkártyájával. szfvár 2008.06.06 11.30 5-l favédő lazúr.
Sümegi József
5 Csillagok

Olajmécses

, 2008. április 28.

4.hó27.én du.vettünk volna Önöknél egy olajmécsest.A pénztárosnő nem tudott árat mondani a cikkre.Vártunk egy darabig,de ár csak nem lett.Majd egy idő után számlázott a mécses kivételével és mondta,hogy várjunk.Végül is a módszer bejött,mert estig mégsem maradhattunk.Írtunk egy feljegyzést az elégedettségi szintünkről és bedobtuk az erre rendszeresített póstaládába a pénztár mögött.Ilyen mécsest már korábban is vettünk Önöknél.Ez egy olcsó cikk,nyilván a cégnek nem fontos.Nékünk az lett volna.Bizonyára egy drága árunál megkeresték volna gyorsan az árat.Többször jártam NÉMETORSZÁGBAN ilyen áruházban,érdekes ott valahogy minden működik.
Nagy H. Gabriella
5 Csillagok

Baumax

, 2007. december 20.

Nem tipikus lakberendezési áruház, de mást eddig nem nagyon vettünk itt. A lakberendezési tárgyak köre elég széles, a bútoroktól a lámpákig terjed. Nem csak a hagyományos lakásdíszító elemek találhatóak itt meg, hanem olyna különlegességek is mint az én két sólámpám.
Címkék: ## építés lakberendezés sólámpaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése


Írjon véleményt a(z) Baumax Magyarország Zrt -Székesfehérvár részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Szolgáltatás


Fizetési lehetőségek

 • Készpénz

Üzletek a közelben

 1. Sport Utca 3.
  2040  Budaörs
 2. Rákóczi F. U. 277.
  1214  Budapest
 3. Soroksári út 86.
  1095  Budapest
 4. Szentendrei út 40.
  1033  Budapest
 5. Üllői út 661.
  1182  Budapest

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Szerszám, Kéziszerszám, Barkácsbolt, Generátor, Barkácsáru, Barkácsszerszám, Barkácsgépek, Barkácsfelszerelés, Magasnyomású Mosók, Energiatakarékos Izzó, Poroltók, Finomszerszámok, Szalagcsiszolók, Száraztisztítók, Lakkok, Építőanyag, Burkolat, Csaptelep, Kompresszor, Polcrendszer, Kerti Szerszámok, Kültéri Világítás, Muhelyberendezés, Méroszerszámok, Vágólap, Forrasztógépek, Kerti Centrum, Festékkevero Centrum, Építoanyag Centrum, Mega Baumax