Bennovum Kereskedelmi És Szolgáltató Kft., Budapest

Százados út 18.
1087 Budapest - VIII. KER.

Telefon:
(1) 210 5545 Call
Telefon:
(1) 323 3210 Call
Fax:
(1) 210 5258
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve 4 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

A HerbaHáz 1991 óta az ország egyik legjelentősebb gyógytermék nagykereskedőháza, ahol az egészségtudatos vásárlók, a speciális táplálkozási igényűek, a vegetáriánusok és a bio terméket igénylők is könnyen megtalálják azt, amire szükségük lehet.

A HerbaHáz több száz olyan termék referencia áruháza, melyeket különlegesen kedvező áron kínál vásárlói számára. Ezek közé a termékek közé tartoznak a POTEMIX, a proNatura, a Napi 1 sorozat, a Gingisol, Kalmil, az Aminoerg termékcsaládok, valamint az Interherb Kft. termékei.

Választékunkat és szolgáltatásainkat a folyamatosan változó piaci igények szerint alakítjuk. Vevőszolgálatunk minden munkanapon üzemel, ahol munkatársaink személyesen, e-mailben, vagy telefonon várják érdeklődését és állnak rendelkezésére.

Cégleírás
Áruházunk a szakmai partnerein túl egyéni vásárlók előtt is nyitva áll, így gazdag áruválasztékunk, előnyös áraink, rendszeres akcióink, áruházunkban szervezett termékbemutatóink bárki számára elérhetőek, és egyéni vásárlóink bankkártyával is fizethetnek.

A vásárlói elégedettség két évtized után is a legfontosabb szempont maradt. Az előnyös ár, a kellemes környezet és a több ezer termékből álló széles választék mellett szombatonként országosan elismert szaktanácsadóink szakmai tanácsadással várják vásárlóinkat.

Kiemelt figyelmet fordítunk termékeink és szolgáltatásaink minőségére, melyet HACCP élelmiszerbiztonsági rendszerünk garantál, ezért megbízható minőségű és frissességű termékeket kínálunk.

Vásárlóink igényeinek figyelembevételével folyamatosan fejlődünk, mert számunkra a vásárlók elégedettsége a legfontosabb.

Munkánk gyümölcsét mi sem bizonyítja jobban, hogy nagy- és kiskereskedésünk az ország területén több ezer kereskedő partnerrel, multinacionális kereskedelmi hálózatokkal áll kapcsolatban Budapesten és Pécsen is.

Gazdasági információk

Közösségi adószám
12532740-2-42
TEÁOR kód
4690 - egyéb nagyker

Vélemények

simidezsi
5 Csillagok

Herbaház

, 2009. december 17.

Az üzletben mindent egy helyen megtalálni, ami az egészségmegőrzéshez általában szükséges. A legkülönfélébb teáktól, a szárított magvakon, gyógyfüveken át a diabetikus és reformélelmiszerekig mindent egyszerre tudtam megvenni az üzletben. Ami igazán szimpatikus, hogy higiéniai termékek és a babaápoláshoz szükséges árucikkek széles választéka is rendelkezésre áll, valamint egészségvédelem témáját érintő könyvek is megvásárolhatók. Az eladók nagyon szimpatikusak, az összes kérdésemre tudtak válaszolni, sőt nagyon sok plusz információra is szert tettem általuk. Megfelelő vitaminok kiválasztásában is a segítségemre voltak. Maximálisan elégedett vagyok ezzel az üzlettel, ha tehetem vissza fogok térni ide legközelebb is.
Címkék: ## egészség# üzlet# bioErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Bennovum Kereskedelmi És Szolgáltató Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések
Facebook Twitter


Twitter


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 0 m
  Viii.Ker., Százados út 18
  1087  Budapest

 2. Távolság: 1.09 km
  Bíbor U. 10.
  1149  Budapest
 3. Pillangó Utca 15
  1149  Budapest
 4. Pllangó Park 8/A
  1149  Budapest
 5. Gizella Utca 35
  1143  Budapest
 6. Kerepesi út 9.
  1087  Budapest

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Bio, Gyógyhatású készítmények, Gyógyteák, Gabonafélék, Diabetikus termékek, Csokoládé, Tészta, Magvak, Mustár, Ketchup, Biokozmetikumok, Bioteák, Majonéz, Lekvár, Aromaterápiás kellékek, Pelyhek, Ivólevek, Ecet, Dzsem, Aszalványok, Gyümölcs Szárítványok, Szárítmányok, Szentjánoskenyér Karob termékek, Húspótló és Vegán termékek, Mosó és Tisztítószerek, Friss Zöldség, Étrendkiegészítők, Olaj, Méz, Tejtermékek, Ital, Tanácsadás, Étel, Gyümölcs, Kenyér, Tej, Hús, Konzerv, Húskészítmény, Zsír, Pékáru, Házhozszállítás, Bolt, Befott, Surítmények, Orlemények, Fuszerorlemények, Szörp, Teperto, Bébi Étel

Termékek

Gyógynövény