Bizarre Tattoo Tetováló Stúdió, Kecskemét

Dobó Krt.
6000 Kecskemét
Bács-Kiskun
Telefon:
20/9360-249 Call
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

A Bizarre Tattoo Tetováló Stúdió hat éve nyitott meg Kecskeméten . Negyedik éve már a belvárosban a Dobó krt. 8 szám alatt a Centrál Passaqge üzletház emeletén uzemel.

Cégleírás
Szalon munkatársai az indulástól együtt dolgoznak. A testtetováló mester Bálint 14 éve tetovál, grafikus és a Tetováló szövetség tanúsítványával is rendelkezik. A sminktetováló mester Erika 5 éve tetovál, kozmetikus és elvégezte az Egészségügyi Főiskolát is. Mind a ketten mesteri a testékszer behelyezésnek is. A Tetováló Stúdió munkatársainak fő irányelvei : Hagyomány, Minőség, Garancia

Vélemények

Ilona Kovács
5 Csillagok

Tetoválás

, 2013. október 16.

Ajánlom mindenkinek, jó hangulatban, kiváló, minőségi tetoválást kaptam! Nekem Zoli készítette el, a tervezéstől a varrásig, nagyon megvagyok elégedve, már hat hónapos, de olyan mint új korában, nagyon szépen, probléma nélkül gyógyult :)
Bogáromi Tünde
5 Csillagok

testékszer

, 2010. február 12.

2 napja rakattam be köldök pircinget Kecskeméten és egy Bálint nevü srác fogadott,bevallom nagyon féltem de a kedvessége az mindent feledtetett velem.Nagyon jó szakember:):)

Írjon véleményt a(z) Bizarre Tattoo Tetováló Stúdió részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

  1. Daru U. 1.
    6100  Kiskunfélegyháza

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Tetoválás, Tetkó, Nonfiguratív Tetoválás, Tetováló Szalon, Tetoválás készítés, Figuratív Tetoválás, Fekete Fehér Tetoválás, Női Tetoválás, Művészi Tetoválás, Gépi Tetoválás, Felszívódó Tetoválás, Test Tetoválás