Borostyán Vendégház - Kaposvár

Rákóczi Tér 3
7400 Kaposvár
Somogy
Telefon:
(82) 320 735 Call
Telefon:
(82) 512 475 Call
Fax:
(82) 512 474
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Ellenőrzött adatok, Frissítve 4 hónappal ezelőttEllenőrzött adatok
Frissítve 4 hónappal ezelőtt

Leírás

Két lakosztály, két kiemelt szoba, egy kisapartman és tíz kétágyas, klimatizált standard szoba áll a pihenésre vágyó vendégek rendelkezésére. A klimatizált kávéház friss süteményeket, kávékülönlegességeket és fagylaltkelyheket kínál a vendégeknek, amelyeket a kerthelyiségben is elfogyaszthatnak. Üdülési csekket is elfogadunk!

Vélemények

Varga Balázs1

Hotel

, 2009. december 12.

Kaposváron, a vasútállomás közelében, a színházzal szemben és az autóbusz-pályaudvarhoz közel helyezkedik el. Elhelyezkedéséből adódóan tökéletes átutazóknak, hisz nem kell sokat menni az érkezéskor és induláskor sem. a szobák szépek, nem fejedelmi lakosztályok, de aki itt nem érzi magát jól, annak komoly problémái lesznek még az életben:) az éttermük minőséginek mondható, jól főznek, a kiszolgálással sincs probléma. Az árakkal sem lehet probléma. Aki kipróbálja, nem fog csalódni.
Címkék: ## hotel# étterem# igényes# belváros# kaposvárErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

, 2009. december 14.

"Az árakkal sem lehet probléma." Ezzel kapcsolatban kaptam kritikát... Tehát inkább úgy változtatom a véleményemet, hogy: az árakkal kapcsolatban látogassatok el a weboldalukra és ott minden információt megtaláltok.
Cybill

Borostyán

, 2007. december 21.

Nagyon klassz hely, egyszer egy vendégem szállt meg náluk. A szobák tiszták és esztétikusan berendezettek. az áraik lehetnének alacsonyabbak. a személyzet jó modoru és kedves, segítőkész. jó helyen van a belvárosban. Mindenkinek ajánlom, ha meg kell szállnia kaposváron.
Címkék: ## hotel# panzió# szobák# többágyasErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Borostyán Vendégház - Kaposvár részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Vendéglő, Asztalfoglalás, Étkezde, Vendéglátás, Étterem, Szállás, Panzió, Vendégház, Restaurant, Rendezvények lebonyolítása, Fogadó, Vacsorák lebonyolítása, Szálláshelyek, Családi Szállás, Csoportos Szállás, Egyéni Szállás, Szálláslehetőség, Vendéglátóhelyek, Éttermi Szolgáltatások