Boszorkánymúzeum, Budapest

Bajnok Utca 32.
1063 Budapest - VI. kerület
Pest
Telefon:
(20) 618 5432 Call
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Nyitvatartási idők

hétfő
Zárva
kedd
13:00 – 21:00
szerda
13:00 – 21:00
csütörtök
13:00 – 21:00
péntek
13:00 – 21:00
szombat
13:00 – 21:00
vasárnap
Zárva

Zárva

Nyitvatartási idő Boszorkánymúzeum

Leírás

Boszorkányok, sámánok, voodoo gyakorlók, totemimádók, törzsi varázslók, tündérek, strigák, bruják és más valós vagy kitalált lények?. Ez a tárlat szeretné eloszlatni azokat a tévhiteket, sztereotípiákat, amelyek az emberek fejében érlelődnek évszázadok, évezredek óta. Hiszen, ha tisztességesen belenézünk a gyermekkorunkba, mindannyian emlékszünk azokra a mesékre, amelyekben megjelent a vasorrú bába, vagy a gonosz boszorkány, és így tovább. Ezek mindenkiben kedves, vagy kevésbé kedves emlékeket elevenítenek fel, de semmiképpen nem a valós hátterét ezek keletkezésének.

Cégleírás
Kedves Látogató! Isten hozott nálunk! Remélem, hogy minden perc, amit velünk töltesz, hasznos lesz számodra! Egy olyan oldalra látogattál el, amely szeretne segíteni Neked abban, hogy minél jobban megismerd az egyes mágikus vallások, hitek alapjait, és bővebb felvilágosítást kapj arról, hogyan is függnek mindezek össze a magyarországi hagyományokkal, hazánk boszorkányainak történetével. Nagyon fontos számunkra, hogy jó érzéssel távozz, és kétely ne maradjon Benned, az irányban, hogy a világ, ami körülötted van, a Te javad szolgálja! Ezt az oldalt abból a célból hoztuk létre, hogy mielőtt ellátogatsz hozzánk a tárlatra, útmutatóul szolgáljon a hitek és babonaságok szövevényében. Továbbá szeretnénk, ha minden kedves okkultizmus iránt érdeklődő társunk megtalálná a számításait különféle szolgáltatásaink között. A segítségünkkel talán kicsit könnyebben elfogadhatóvá válnak a mágikus, misztikus, okkult világ dolgai azok számára is, akik esetleg szkeptikusok ebben a témában. Ha úgy érzed, hogy segítségre vagy támogatásra van szükséged, esetleg tanácstalan vagy, iratkozz fel hírlevelünkre, amelynek segítségével hasznos információk birtokába juthatsz.

Útvonal

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Boszorkánymúzeum

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Termékek

Ezerjófu-Varázsbazár
Ezerjófű Varázsbazár
Szerencsehozók, ásványok,ingák és számos mágikus eszközök
Termékleírás

Szolgáltatás

Termékek, szolgáltatások


Fizetési lehetőségek

 • Készpénz
Facebook Twitter


Twitter


Hasonló cégek a közelben

 1. Szondi Utca 44/B. I. 5.
  1063  Budapest
 2. Vi Andrássy út 98
  1062  Budapest
 3. Szív Utca 23.
  1063  Budapest
 4. Szív Utca 23.
  1063  Budapest
 5. Teréz Krt. 45.
  1067  Budapest

 6. Távolság: 710 m
  Szondi U. 89.
  1068  Budapest

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Ezotéria, Jóslás, Rontáslevétel, Boszorkány, Varázslás, Boszorkányság, Tárlatvezetés, Rendezvényszervezés, Kultúra, Szórakozás, Múzeum, Gyógyítás, Szolgáltatások, Hagyomány, Ásványok, Misztikum, Voodoo, Wicca, Sámánizmus, Mágiák