Brendon Gyermekáruház - Győr

Fehérvári út 3.
9023 Győr
Győr-Moson-Sopron
Telefon:
70 339 7000 Call
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

hétfő
10:00 – 19:00
kedd
10:00 – 19:00
szerda
10:00 – 19:00
csütörtök
10:00 – 19:00
péntek
10:00 – 19:00
szombat
10:00 – 18:00
vasárnap
10:00 – 18:00

Nyitva

Nyitvatartási idő Brendon Gyermekáruház - Győr

Weboldal

Leírás

Az egész évben érvényes katalógusban - a szezonális termékek kivételével - mindent megtalálsz, amire a babavárás és a kisbaba születését követő időszakban szükséged lehet. Katalógusunkban több mint ezerféle terméket mutatunk be, emellett hasznos tanácsokkal segítünk, többek között az etetőszék vagy babakocsi kiválasztásában, a babaszoba berendezésében. Összehasonlító táblázatainkkal megkönnyítjük a döntést, ha mellszívót, cumisüveget, sterilizáló eszközt, járókát, kiságyat vagy biztonsági gyermekülést szeretnél vásárolni.

Útvonal

Vélemények

Németh Barbara

nézz szlétt bent

, 2009. december 13.

Én itt vettem a kisfiamnak,babaágyat és babakocsit,amit nem bántam meg. Az eladók kedvesek voltak,és segitettek dönteni mi lenne a jó és a kényelmes. Rengeteg babakellék van és elérhető,reális áron. MIndig kedvezményekkel várnak,ami egy jó pont szerintem,mert egy kismamának elég sok mindent kell megteremtenie a babavárás alatt. Igy legalább szünnek a gondok. Mindenkinek csak ajánlani tudom de öszintén.
Címkék: ## én itt vásároltamErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

, 2013. november 7.

Nagy bizalommal mentem be a Győri Brendon áruházba, úgy gondoltuk férjemmel itt költjük el a kelengyékre szánt pénzünket! De hamar fordult a kocka nagy meglepetésemre! 7 hónapos kismamaként loholnom kellett az eladó után aki el is tűnt a szemünk elől én meg nagy pocival majd kiköptem a tüdőmet! Aztán ki is fordultunk az ajtón és máshol költöttük el a büdzsénket! Na de úgy gondoltam adok még egy esélyt! Megszületett pici babánk és nem volt szimpi a babakocsi amit kaptunk ajándékba így úgy gondoltuk a maradék pénzünket feláldozzuk és veszünk egy újat! Be mentünk ismét a baba boltba egy idősebb eladóhoz fordultunk nagy bizalommal ismerve a múltkori fiatal kolléganő empátiáját! Az eladó hölgy segítségét kértük, ő éppen vállfákat pakolt, szólt, hogy "mindjárt megyek" , ezalatt tovább pakolta a vállfákat és hosszas várakozás után nem bírtam mivel alig álltam még a lábamon a szülés fáradalmai miatt, így szóltam, hogy talán kikéne szolgálnia minket! Akkor nagy felháborodással jött és próbált segíteni, a babakocsi funkcióit, nem volt képes bemutatni, de hát elnéztem a dolgot, na de azt már nem néztem el, hogy meg mondta azt a drágábbikat vegyük meg mert ez szar! Hozzá teszem ez egy touragoo-os babakocsi volt amit mi kiszemeltünk! Én úgy gondolom ez egy megalázó szituáció mivel a mi pénz tárcánkba vájkált, valamint a gyártó sem díjazta volna a beszólást! Persze megköszöntük a segítséget és nem vettünk babakocsit, de másnap vissza mentünk és mondtam férjemnek, még egy ilyen megnyilvánulás és beírok a panasz könyvbe! Szerencsére az eladó hölgy aki gondolom üzlet vezető lehet, egy tündér volt és segített nekünk végül sikerült megvennünk a babakocsit amivel nagyon megvagyunk elégedve! Barátnőm története ugyan csak ezzel az idős eladóval kapcsolatos! Ők is babakocsit akartak venni elmondták a rászánt büdzséjüket és milyet szeretnének, a kolléganő mutatott is nekik babkocsit drága is volt és nem is felelt meg amilyet szerettek volna ez el is mondták neki! Ezután a kifejtette az eladó hölgy a véleményét a barátaim felé:"el lehet dönteni, hogy vagy egy használt opelt vesznek vagy egy ferrarit"!!!!! Így ők is máshol vettek babkocsit! :( Kérdésem megy az ilyen emberek közé? Ambszolult nem való ez a fajta modor egy eladó nőhöz főként, aki még hozzá bab boltban dolgozik!!!!!!

Írjon véleményt a(z) Brendon Gyermekáruház - Győr részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések
Facebook

Üzletek a közelben

 1. Dornyai Béla U. 4.
  8200  Veszprém
 2. Széna Tér 16.
  8000  Székesfehérvár
 3. Széna Tér 16.
  8000  Székesfehérvár
 4. Határdomb út 2.
  9400  Sopron
 5. Határdomb U. 1-2.
  9400  Sopron

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Babaáruház, Baba Játékok

Termékek

Autósülések, Matracok, Babahordozó Eszközök, Babakocsi, Hordozók, Játékok, Újszülött Babakocsik, Sport Babakocsik, Műanyag Etetőszékek, Fa Etetőszékek

Szolgáltatások

Baba termékek Forgalmazása, Babakocsik Forgalmazása, Baba Játékok forgalmazása

Márkanevek

Brendon, Dirkje, Ellepi, Kanz

További szolgáltatások

Árgarancia, Házhozszállítás, Webáruház