Charter Számítógépes Oktatás, Pécs

Engel J. U. 8
7627 Pécs
Baranya
Telefon:
+3672/505-061 Call
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

Informatika oktatás, és szerviz. Oktatás mindenféle témában kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Általános iskolás alsó tagozatától kezdve egészen a nyugdíjas korosztályig mindenkit oktatunk. Kiscsoportban, max. 5 fő, ez a létszám ahol, még hatékonyan lehet foglalkozni a tanulókkal. Az oktatási módszerünk a gondolkoztató tanulás. Ezzel a módszerrel lehet rövidebb és így olcsóbb az oktatásunk.
Az időbeosztást rugalmasan kezeljük, Egyszerre két órát tartunk, heti egy vagy két alkalommal. Nálunk nincs zsákbamacska. Ha nem tetszik, akkor nem kell fizetni. Segítünk, ha gépet szeretnél vásárolni. Bármikor felhívhatsz minket, ha informatikai problémád van. Nyáron diákoknak tartunk informatikai táborokat.
Az internettől a gépírásig mindent oktatunk. Szerviz tevékenységgel is foglalkozunk. Nálunk egy kézben tarthatod az informatikai problémákat. Ha honlapot szeretnél azt is megcsináljuk. Egyénileg is foglalkozunk bárkivel, korrepetálást is vállalunk. Régi hang és film felvételek digitalizálása.

Cégleírás
Tartsd egy kézben az informatikai problémákat. Mi az oktatástól kezdve a szerviztevékenységig minden informatikai témával foglalkozunk. Több éves oktatói tapasztalat és irodai környezetben eltöltött évek után a hagyományos iroda informatikai oktatástól mi egy kicsit eltérünk. Ahogy változik az informatika úgy változni kell az oktatási módszereknek is. Néhány évvel ezelőtt a használható programok száma nem mozgott ilyen széles skálán, valamint a programok tudása és annak kezelési igénye, mint napjainkban. Ezeknek a hatalmas igényeknek megfelelően egy mai számítógép felhasználónak igen nehéz dolga van ha egy programot szeretne megismerni.
A másik probléma ha egy vállalat egy új dolgozót felvesz azt szeretné, hogy az illető rendelkezzék már bizonyos informatikai ismerettel ill. minél hamarabb sajátítsa el az adott cégnél használt programok kezelését. A mai középkorosztály, akik még igencsak a munkaerőpiacon vannak, hátrányba kerülnek azon fiatalokkal szemben, akik most jönnek ki az iskolapadból, hiszen ők már iskolai keretek között tanulják az informatikát, és a programkezelést. Az előbbiekből következik, hogy az oktatásra jelentkezők zöme olyan középkorú munkavállaló, akik nem szeretnének hátrányba kerülni a munkaerőpiacon a fiatalabb korosztállyal szemben. Az oktatásunkban kiemeljük a problémamegoldást, vagyis a tanulót gondolkozásra késztetjük.
A tanfolyam elvégzése után a diák nem azt fogja tudni, hogy egy feladatot hogy kell megoldani, hanem azt, hogyan jut el a megoldásig. Ez a szemlélet azért fontos, mert a mai változó informatikai világban ahol néhány évente lecserélik a számítógépes programokat, esetleg komplett informatikai rendszereket, ott igen fontos szempont lehet az új rendszer használatának minél gyorsabb és hatékonyabb elsajátítása. Módszerünkből adódik, hogy nem gyakorlunk végtelenségig egy megoldást, így a tanfolyamok időtartama is rövidebb a hagyományos képzések időtartamánál.

Kapcsolattartó személyek

Morvai Levente - Javítás - szerviz

E-mail
Üzenet küldése
Telefon:
30/997-1010

  Vélemények

  Márfi István
  5 Csillagok

  Oktatás

  , 2012. december 17.

  Nagyon meg voltam elégedve. Az oktatás célirányos volt és hatékony, nem bántam meg. A Levi türelme valami fantasztikus. Nem találkoztam még ilyen optimista fickóval. :)
  T.Ildikó
  5 Csillagok

  Info oktatás

  , 2010. október 2.

  Javaslom bárkinek, ha csak néhány kérdésed lenne akkor is bármikor csatlakozhatsz a tanfolyamokhoz. A Leviék a regisztrált felhasználóknak mindig küldenek mailokat, hogy mikor van üres hely, oda bárki beugorhat, még akár ingyen is, ha már voltál nála. Kis csoportban 5 fővel olyan jó hangulatú a tanulás. Sok helyen voltam már ,de ez ténnyleg egy jó hely. Érdemes megnézni. Az első alkalommal még fizetned sem kell, ha nem tetszene, de aligha hiszem, mindig élveztem az összes órát. Sokat voltam ott, mindig szivesen mentem. Tényleg gondolkoztató tanulás amit átad nekünk, még most egy évvel a tanulás után is hasznosítom az ott megismerteket.
  Címkék: ## táblázatkezelésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Írjon véleményt a(z) Charter Számítógépes Oktatás részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  CYLEX Árajánlatkérések

  Szolgáltatás


  Szolgáltatási helyek

  Pécs, Kozármisleny

  Fizetési lehetőségek

  • Készpénz
  • Banki átutalás
  Facebook


  Hasonló cégek a közelben

  1. Zsolnay Vilmos Utca 47/E. 2.Em.7.
   7630  Pécs

  2. Távolság: 810 m
   Török Utca 4/5.
   7627  Pécs

  3. Távolság: 1.11 km
   Havihegyi út 65
   7626  Pécs
  4. Basamalom U. 27
   7630  Pécs

  5. Távolság: 1.22 km
   Rigóder U. 18.
   7627  Pécs
  6. Farkas István Utca 8.
   7626  Pécs

  Kulcsszavak

  Kulcsszavak:

  Szerviz, Telepítés, Laptop, Digitalizálás, Számítógép javítás, Számítógép Szerviz, Vírusirtás, Használt Számítógép, Számítógépes Oktatás, Programok Telepítése, Számítógépek Karbantartása, Installáció, Számítógépes Tanfolyam, Honlapkészítés, Képfeldolgozás, Prezentáció készítés, Informatika Oktatás, Akció, Korrepetálás, Szövegszerkesztés, Gépírás, Táblázatkezelés, Iwiw, Számítógép Vásárlás, Zeneszerkesztés, Számítógép Oktatás, Számítógép kezelés Oktatása, Nyugdíjasok Oktatása, Számítógép Oktatása Időseknek, Számítógép Kezelése, Idősek Számítógép Oktatása, Email Tanfolyam, Internet Okatatás, Email Oktatás, Idősek Számítógép Tanfolyam, Nyugdíjasok számítógépes Oktatása, Internet Oktatása, Nyugdíjasok számítógépes Tanfolyama, Skype Használat Időseknek, Informatika Tábor, Ecdl Vizsgafelkészítés, Számítógép Összeállítása, File Kezelése, Agytorna, Képek Mentése, Iq fejlesztés ingyen, Digitális Fényképek Kezelése, Programok Letöltése, Ingyen Elviheti, Iq Teszt ingyen, Dunántúli Napló