Civis Ház Zrt., Debrecen

Iparkamara Utca 2.
4024 Debrecen
Hajdú-Bihar
Telefon:
(52) 503 114 Call
Telefon:
(52) 503 111 Call
Telefon:
(30) 201 1767 Call
Telefon:
(30) 712 4184 Call
Fax:
(52) 503 114
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve 3 hónappal ezelőtt

Útvonal

Leírás

Folyamatos információk a belvárosban lévő üzletekről, éttermekről, szórakozóhelyekről és akcióikról. Érdekes hírek a belváros múltjáról, jelenéről és jövőjéről!

Gazdasági információk

Közösségi adószám
12116229-2-09
TEÁOR kód
6810 - Saját tulajdonú ingatlan adásvétele

Vélemények

Enikő

Korrekt elintézési mós!

, 2007. július 11.

Ez a város cége!Nem is olyan rég pár éve,a kedves barátnőm kapott önkormányzati bérlakást az Arany János utcán.Jó sokan voltak az udvarban.Mindenféle családok emberek.A szülei segítségével a lerobbant házrészt felújították.Jó sok pénzt beleöltek.Alig lakott a szép otthonában mire jött a levél az önormányzattól.Ki kell költöznie,mert az egész sort lebontják. Bementek,és elmondták,hogy mennyi pénzt öltek bele a felújításba ,és most mi lesz?.Biztosították őket,hogy kapnak másik lakást.Hát kaptak is!A Felújított kertes házikó helyett,egy Egyetemsugár úti,harmadik emeleti lepukkant lakást utaltak ki nekik.Hát nem vicc? Arra a kérdésre,hogy mi van azzal a pénzel amit most fektettek bele a felújításba ,nem volt válasz! Kezdhették előről! Korrekt és igazságos volt a csere!?Csak nem volt más választás!
Címkék: ## ingatlanokErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

, 2009. október 25.

Két gyermekkel lakok albérletben és szeretnék lakáshoz jutni én is de nem tudom hogy ezt hogy is kell megigényelni vagy hogy hogylehet ehez hozzájutni.

Írjon véleményt a(z) Civis Ház Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések
Twitter

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Étterem, Ingatlan, Ingatlanközvetítés, Építés, Lakás, Épület, Szórakozás, Bérbeadás, Ingatlan bérbeadás, Ingatlan Telek, Társasház, Ingatlanok Eladása, Üzletek, Belváros, Ingatlan vétel, Ingatlak Átadás, Ingatlan Bérlése, Ingatlan Adásvétele, Hír, Ingatlanok Bérbeadása, Ingatlan Piac