Co-OP Star Zrt., Jászberény

Ady E. Utca 22.
5100 Jászberény
Jász-Nagykun-Szolnok
Telefon:
(57) 411 411 Call
Fax:
(57) 407 067
Telefon:
(80) 870 220 Call
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

Hálózatunk 88 üzlettel rendelkezik. Döntő többségük Coop hálózathoz tartozik, vagyis négy közülük Szupermarket, 22 Maxi Coop, 38 Coop, 12 Mini Coop és egy C+C besorolással rendelkezik. Négy üzletünk ruházati profillal működik, három könyvesboltként, négy pedig iparcikkel foglalkozik.

Cégleírás
Részvénytársaságunkat 1999-ben három Áfész alapította kereskedelmi tevékenységének integrálása céljából. A tulajdonos szövetkezetek több mint 50 éves hagyománnyal rendelkeznek az élelmiszer és iparcikk kiskereskedelem területén régiójuk meghatározó szervezeteiként. Cégünk sikerének mutatója és egyben okozója, hogy az elmúlt öt évben az alapító három Áfészhez még négy Áfész csatlakozott a Co-op Star Rt. keretein belül, megőrizve jászberényi székhelyen működő központi irányítást.
2004. december 31-én a jegyzett tőke 1 512 millió forint volt. A Co-op Star Rt.
üzletei Budapesten 4 kerületben, Túrkevén, a Jászságban 14 településen, Pest megyében 21 és Békés megyében 9 településen találhatóak. Cégünk nettó árbevétele az eltelt öt év alatt két és félszeresére nőtt, mely a piacbővülésnek és a fejlesztéseknek köszönhető. Fontos szempont, hogy megfeleljünk az uniós követelményeknek, a HACCP rendszer előírásainak.

Vélemények

Kincsing
1 Csillagok

higiénia

, 2012. december 17.

A Jászberényi Szent István Körúton lévő coopnál,azért van higiéniai kivetni való,imádom amikor szabadkézzel fogdossák a húst,utána azon mód jönnek pogácsát adni a húsos kézzel.Amikor beleköhögnek a kezükbe és fogják meg amit éppen kérek......lassan elpártolok.
Éliás FERENC
1 Csillagok

vélemény

, 2011. szeptember 5.

a Mosonszentmiklósi Coop áruházzal nem vagyok meg elégedve vagy romlott hus félét adnak el vagy pénzzel csapnak be!
Címkék: #HÚS FÉLÉKErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Urban Lajosné
4 Csillagok

kérdés

, 2011. augusztus 25.

Mért veszi át olyan személy toalmáson a coopot akinek már reál üzlete van és reál üzlet lesz mivel ő drágább
Címkék: #árukdrágasága lesz?eErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Dr László Árpádné
3 Csillagok

kártyás fizetés

, 2011. május 30.

Gyakran vásárolok a nagykátai Coop-áruházban. Sajnos a kártyás fizetés nagyon lassan müködik, számomra kellemetlen, hogy hosszú percekig feltartom a sort. Javasolnám ,hogy térjenek át egy korszerűbb rendszerre. Ha így marad a helyzet, kénytelen leszek megfontolni, hogy továbbra is ide járjak-e vásárolni.
Címkék: #fizetés#kártya#pénztárErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
cooop
1 Csillagok

akció

, 2010. június 5.

Röhej! Meghirdetnek 1 akciót, természetesen keresem az árut. Az 1. napon már nem kapható. Főként zöldsgfélékre gondolok. Az akciót követő napon kiteszik a polcra, rothadtan, büdösen, penészesen... természetesen emelt áron. Menjenek a sunyiba...Egyébként tényleg drága... Friss kenyeret csak pult alól...:))
kishubi
5 Csillagok

coop

, 2009. december 18.

A jászsági Coop áruházakban azért szeretek leginkább vásárolni, mert mindig friss áruval várják a vásárlókat, nem úgy, mint a hipermarketekben. Nyilván ez az árakon is meglátszik, jóval magasabbak, mint vetélytársaiknál, de ha a minőséget tartjuk szem előtt, mindenképp megéri. Készlethiány is ritkán fordul elő, még az akciós áruk esetében is. Főként húsárut, felvágottat, zöldségeket, péksüteményeket, sajtokat érdemes náluk vásárolni. Mindig vannak versenyképes akciók is. Jászberény főterén két Coop áruház is van. Leginkább az "Áruház"-beli Coopot szoktam választani, ha nagyobb bevásárlásról van szó, ott igen bőséges a kínálat. A salátabár a kedvencem, sokféle finomságot kínálnak. A látványpékségük is sok finomságot kínál a kakaós csigától az ischlerig. Nagy parkolóval rendelkezik, ami autósok számára igen fontos, mert a városban mindig fogytán a parkolóhely :S Ha kicsit ráérek, bevásárlás előtt szét szoktam nézni az emeleti üzletekben, ahol főként ruhákat, cipőket, bútorokat árulnak. Az épületben van még egy Vodafone kereskedés is, parfüméria és étterem is.
Jankuc
5 Csillagok

COOP

, 2007. december 14.

minden alapvető élelmiszer és háztartási cucc megtalálható, de nem épp a legjobb áron. friss termékeket (pl. kenyeret, felvágottat) érdemes itt vásárolni. az épp akciós termékeket versenyképes árakon kínálják, valamint a coop árukat is.
Címkék: ## nyeremény# bevásárlás# akcióErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Józsáné Fehér Ibolya
3 Csillagok

vélemény

, 2007. december 14.

Naponta vásárló vagyok a Coop-ban, áraik nem a legalacsonyabbak (főleg a vegyi áruk), de sok akciójuk van, s ha az ember kellően ügyes nagyon jó áron vásárolhat.
Címkék: ## coop szupermarket áruházErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Bubu
3 Csillagok

coop jászberény

, 2007. december 14.

Sok termék van minőségileg jók, Árban viszont kicsit magasak, de sokszor vannak akciók. Péksütik finomak!
Címkék: ## coop üzlet élelmiszerErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
marilyn
3 Csillagok

vélemény

, 2007. december 12.

minden alapvető élelmiszer és háztartási cucc megtalálható, de nem épp a legjobb áron. friss termékeket (pl. kenyeret, felvágottat) érdemes itt vásárolni. az épp akciós termékeket versenyképes árakon kínálják, valamint a coop árukat is.
Címkék: ## coop szupermarket áruházErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése


Írjon véleményt a(z) Co-OP Star Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Vásár Tér 1-3.
  5100  Jászberény
 2. Lehel Vezér Tér 14.
  5100  Jászberény

 3. Távolság: 510 m
  Holló A. U. 4.
  5100  Jászberény
 4. Ártér út 1.
  5100  Jászberény
 5. Gyöngyösi út 31.
  5100  Jászberény
 6. Gyöngyösi út 29.
  5100  Jászberény

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Élelmiszer, Élelmiszerbolt, Üzlet, Hálózat, Iparcikk, Tettestarsak hu, Coopstar, Coopstar hu, Tettestarsak