Csili Művelődési Központ, Budapest

Nagy Győri István Utca 4-6.
1201 Budapest - XX. KER.

Telefon:
(1) 283 0230 Call
Fax:
(1) 284 0990
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

A Csili Művelődési Központ.

Vélemények

nemedig
5 Csillagok

Gyermeknap

, 2009. június 4.

Felháborítónak tartom, hogy egy gyermeknapi rendezvényre belépőt szednek! Ha nincs rá keret ne csináltak volna semmit! És nem az összeg vágott földhöz!!! Ez nem szégyen????????

Megjegyzés

, 2012. június 11.

Kedves Nemedig! A Csili gyereknapon 3 színházi előadással (Süsü, Ba-ba színház és Bohócműsor), interaktív "elmés játékok" játszóházával, több helyszínen kézműves foglalkozásokkal, kutyás bemutatóval, kerékpáros ügyességi versennyel, és íjászkodással készültünk. Ezen a napon volt a kerületi KI-mit-tud döntője, és nívós táncbemutatók is. Sajnos az estére szervezett tini diszkó érdeklődés hiányában elmaradt. Nagyon sajnáljuk, ha csalódást okoztunk az egész napos 300 Ft-os belépővel.
Horváth István
5 Csillagok

Csili de jó!

, 2008. január 22.

Igaz nem pesti vagyok de a Csiliben már párszor szórakoztam.Kellemes a zene kulturált idősebb emberek.Jó a kiszolgálás!Igazán jól éreztük magunk.Bárkinek merem ajánlani aki szeret táncolni.
Címkék: ## szórakozás# tánc# kikapcsolódásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

, 2012. június 11.

Kedves István! Köszönjük véleményét! Az említett táncos rendezvények évtizedek óta a Csili palettáján vannak. Az Ön hozzászólása is bizonyítja, hogy nem mindig kell újítani, ha van régi, jól bevált. Reméljük, még többször lesz alkalmunk "házunkban" köszönteni Önt is.
arzena
5 Csillagok

csili

, 2008. január 22.

Én a Csiliben bár csak kétszer voltam, az idősebb korosztály gyakran emlegeti, mennyit járt ide bulizni és szórakozni fiatal korában. Amikor én voltam itt, az egyik esemény egy szalagavató volt, a másik pedig egy hirdetett,de sajnos végül mégsem megvalósult kiállítás. Mindkét esetben nagyon kedvesek voltak a ruhatáros nénik, a kiállítás után érdeklődve elnézésemet kérték, hogy nem sikerült időben szólniuk arról, hogy végül mégse lesz. A benyomásaim összesége alapján ha olyan program lesz, amire szeretnék elmenni, nyugodtan nekivágok, nem lesz az az érzésem, hogy "jajj, oda biztos nem megyek, kár,hogy nem máshol tartják"!
Címkék: ## művelődési ház# csili# xx.kerületErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

, 2012. június 11.

Kedves Arzena! Igyekszünk minden korosztálynak programokat szervezni, de mintha valóban inkább az idősebb korosztály és a gyerekek keresnének többnyire minket. Részünkről szívesen szervezünk a fiataloknak is az igényeiknek megfelelő programokat. Örömmel vennénk, ha tippeket kapnánk, mi az, amire szívesen eljönnének és amire egy keveset áldozni is tudnának. A többiről majd mi gondoskodunk. :) Köszönjük a véleményét!

Írjon véleményt a(z) Csili Művelődési Központ részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 330 m
  Vörösmarty Utca 30.
  1201  Budapest

 2. Távolság: 1.20 km
  Soroksári út 164. Xviii. Sz. Épület
  1095  Budapest
 3. Szigetvár U. 7.
  1203  Budapest

 4. Távolság: 1.48 km
  Asztalos Sándor Utca 9-12.
  1087  Budapest

 5. Távolság: 2.14 km
  Xxi. Kerület, Árpád Utca 1.
  1213  Budapest

 6. Távolság: 3.03 km
  Dobó Katica U.70/3
  1192  Budapest

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Táncoktatás, Oktatás, Rendezvény, Kultúra, Klub, Könyvtár, Színház, Művelődési Ház és Szabadidőközpont