Debrecen Plaza

Péterfia U. 18.
4026 Debrecen
Hajdú-Bihar
Telefon:
52/456-700 Call
Fax:
52/456-105
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve 3 hónappal ezelőtt

Útvonal

Leírás

A Debrecen Plazába látogatók télen-nyáron a klímaberendezésnek köszönhetően komfortosan és kultúráltan vásárolhatnak és szórakozhatnak.

Vélemények

Benyu

Plaza

, 2010. február 4.

Naon kircsi,és jó hely˘˘
Tibcsy

Pláza

, 2009. december 18.

A Debrecen Plaza kitűnő szórakozási lehetőségeket nyújt. A Cinema City is itt található ahol jó filmeket lehet nézni, igaz a mozijegyek ára borsos. A plázában van Mc Donald's, ékszerüzletek gyönyörű árukínálattal, sok-sok butik a nők örömére, játékbolt, könyvesbolt, sport ruházat. A Humanic cipőbolt is itt található, van bő választék a cipőkből és akciók alkalmával szuper lábbelikre lehet szert tenni. A Matc is a része, de ott nem szoktunk vásárolni, mert drága. Parkolni is lehet a mélygarázsban, viszont kissé drága.
Címkék: ## bevásárlóközpont# szórakozás# moziErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
aliz

Art szanda

, 2009. május 9.

Jó a pláza, csak az a baj hogy nincs art szandátok!
Cseh Anikó

plaza

, 2007. december 29.

Kellemes a légköre, sokféle üzlet található itt, igaz az árak magasabbak a megszokottnál, nem a legolcsóbbak, de minőségi termékeket árulnak. Kellemes légkör, ó hangulat (főleg társaságban)
Címkék: ## nagy# hangulatos# kellemes légkörErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Bunkóczi Csaba

Szerintem

, 2007. december 26.

Van e olyan aki méág nem járt bevásárlóközpontan. Szép hely igazs hogy egy kicsit drága de mozi, ebéd, cd/dvd, ruha és cipő. Ezek a bevásárlóközpontok ami van debrecenbe is.
Címkék: ## van e olyan akiErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Bottlik József

Étel, ital ,szórakozás, ruha

, 2007. december 22.

Debrecen belvárosában található több üzletből álló szórakoztató és vásárló központ. A pincéjében hatalmas parkoló van , fiztető ! Több kis ruhás bolt , cipőbolt , Match, játékbolt , bank , fagyizó , Mc Donalds, több termes mozi, könyvesbolt és sok kis étkezde a kínai kifőzdétől a házias ízekig minden megtalálható, fagyizó , ékszerbolt , könyvesbolt, játékbolt , fodrászat... Tényleg nagyon sok pici boltja van , felsorolni is nehéz. Ha mozi ,akkor csak ezt a multiplexet ajánlom !! Az üzletekben elég borsos árak vannak , de nagyon sokszor akcióznak. A kaja is jó , mindenki válogathat kedvére ! Egy esős délutánon érdemes itt nézelődni !
Címkék: ## debrecen plázaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése


Írjon véleményt a(z) Debrecen Plaza részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések
Facebook

Hasonló cégek a közelben

  1. Péterfia út 18.
    4026  Debrecen
  2. Csapó Utca 30.
    4029  Debrecen
  3. Füredi út 27.
    4027  Debrecen

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Bevásárlóközpont, Pláza, Bevásárlócentrum, Shopping Center, Shopping, Pláza Butikok, Pláza Üzlethelyiségek, Plaza Üzletek, Plaza Éttermek, Pláza Mozi, Pláza Szórakozás, Butik, Üzletközpontok, Bevásárlóközpo, Pláza szórakoztató központ