Dhl Express Magyarország Kft. Szabadság Téri Iroda, Budapest

Szabadság Tér 7.
1054 Budapest - V. kerület
Pest
Telefon:
+36 1 374-0717 Call
Fax:
+36 1 374-0718
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Nyitvatartási idők

hétfő
10:00 – 17:30
kedd
10:00 – 17:30
szerda
10:00 – 17:30
csütörtök
10:00 – 17:30
péntek
10:00 – 17:30
szombat
Zárva
vasárnap
Zárva

Zárva

Nyitvatartási idő Dhl Express Magyarország Kft. Szabadság Téri Iroda

Leírás

A DHL név a cég 3 alapítója, Adrian Dalsey, Larry Hillblom és Robert Lynn nevének kezdőbetűiből ered.

Vállalatukat 1969-ben alapították és az első úttal San Francisco-ból Honoluluba elsőként alapozták meg a légi expressz iparágat. A vállalat sikere abban az innovatív ötletben gyökerezik, hogy a dokumentációt előzetesen, még a szállítmány megérkezése előtt elküldik és így felgyorsítják az áruk importálásának folyamatát.

Cégleírás
Okmányok és csomagok légi expressz szállítása asztaltól-asztaligA DHL hálózat hihetetlen sebességgel nott. A vállalat Hawaii-tól nyugat felé, a Távol-Kelet és csendes-óceáni térség felé terjeszkedett, ezt követoen pedig Közel-Keleten, Afrikában és Európában vetette meg a lábát. Csupán négy év alatt a vállalat 3000 ügyfél kiszolgálására terjesztette ki szolgáltatásait és ehhez több mint 300 munkatársat alkalmazott.

1977-re a vállalat szélesítette szolgáltatásainak palettáját és megkezdte a dokumentum küldemények mellett a kis csomagok szállítását is. 1982-ben nagy hajrába kezdett a cég és csupán egy év alatt további 30 országban és területen jelent meg. A következo évben irodákat nyitott Kelet-Európában, ahol a DHL volt az elso légi expressz vállalat, 1986-ban megkezdte muködését Kínában is, ahol szintén az elso légi expressz vállalatként jelent meg.

Útvonal

Vélemények

Ludescher Csaba
5 Csillagok

csomag küldés

, 2009. december 15.

Az egyik legjobb csomag küldő - futár szolgálat. Pontosak, gyorsak. Nem este 7-re érnek ide vidékre, hanem délben már kezemben a várt árú. Belföldre és külföldre egyaránt precizen, sérülés mentesen szállítanak rekord sebességgel. Weblapjukon minden szolgáltatásukat részletezik, ha mégsem tudnék dönteni, hogy melyik szolgáltatás lenne a legcélszerűbb számomra, telefonos ügyfélszolgálaton kérhetek segítséget, ahol szívesen segítenek, tájékoztatnak. Online csomag követéssel ellenőrizhetem, hogy merre jár a csomagom és mikor várhatom a kézbesítést. Nagyon korrekt cég, megfizethető árakkal.
Címkék: ## futár# dhl# csomag küldésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Dhl Express Magyarország Kft. Szabadság Téri Iroda részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Üzletek a közelben

  1. Fehérakác U. 3.
    1097  Budapest

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Szállítmányozás, Szállítás, Logisztika, Nemzetközi Fuvarozás, Nemzetközi Szállítmányozás, Belföldi Fuvarozás, Konténeres Szállítás, Belföldi Expressz szolgáltatás, Konténeres Áruszállítás, Részrakomány, Kamionos Szállítás, Küldeményfeladás, Internetes Küldeményfeladás, Vasúti Szállítmányozás Szállításszervezés, Csomagküldés, Vámügyintézés, Belföldi Futárszolgálat, Szállítmány, Expressz Futárszolgálat, Kiscsomag Fuvarozás, Csomagküldő, Expressz Csomagküldés, Küldemény Szállítás, Futárrendelés, Dhl Logisztikai Ágazat, Csomag Fuvarozás, Nemzetközi Légi Fuvarozás, Küldemények Nyomon Követése, Küldemény Nyomon Követés, Dhl Hálózat, Futárszolgálat, Import szolgáltatás