Dobos Lakberendezés Kft., Kecskemét

Weber Endre U. 10.
6000 Kecskemét
Bács-Kiskun
Telefon:
(76) 507 656 Call
Telefon:
(76) 507 655 Call
Fax:
(76) 507 656
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve 5 hónappal ezelőtt

Leírás

Cégünk lakberendezéssel és bútorkereskedelemmel foglalkozik.

Cégleírás
A több mint 10 éves tapasztalatunk alapján tűztünk ki feladatunknak, hogy a vásárlóink igényeinek és pénzügyi lehetőségeinek megfelelő termékkínálatot forgalmazzuk. Tevékenységünkkel a Dél-Alföldi régióban szereztünk piacvezető szerepet. Emellett természetesen nagykereskedelmi hálózatunknak köszönhetően országos lefedettségű üzleti kapcsolatokkal rendelkezünk mind bútorgyártókkal, mind forgalmazókkal.
Import tevékenységünk teszi lehetővé, hogy olyan egyedülálló termékeket tudjunk bevezetni a magyar piacra, amelyek eszenciái lehetnek a hazai keresletnek. Üzleti kommunikációnkban a megbízhatóságra, a partnereink, vásárlóink magas színtű kiszolgálására, terméktámogatásra helyezzük a hangsúlyt.
Hiszünk abban, hogy tevékenységünk során nemcsak ügyfeleink megelégedettségét vívhatjuk ki, hanem a XI. század európájának kereskedelmi értelemben vett kihívásaira is választ tudunk adni.

Vélemények

Bimbóné Tóth Lídia

hozzászolás

, 2012. január 13.

én CEGLÉDI VAGYOK ÉN 11 ÉVE ÉPITKEZTEM 4 SZOBÁS LAKÁSOM VAN ÉS TÉNLEG MINDENT ONAN VETTÜNK MI IS SOHA SEMMI GOND NEM VOLT. AMIT MEGRENDELTÜNK AZ IDÖRE MEG IS ÉRKEZETT IGY SZÉP APRÁNKÉNT BELETT BUTOROZVA AZ EGÉSZ LAKÁSUNK SZERINTEM NAGYON JO HOGY VAN ÉS TOVÁBRA IS KIVÁNOK NEKIK SOK SOK VEVÖT MERT A KISZOLGÁLÁSUKKAL SINCS SEMMI GOND. TISZTELETTEL Bimbóné
Címkék: #megelégedésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
rol

Nincs gond vele

, 2010. május 21.

Szerintem sincs gond a Dobossal. Van egy csomó jó bútoruk. Annyi, hogy hozzáértőbb eladókat vennék fel.
Címkék: ## kecskemét# dobosErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
VF

vélemény

, 2008. augusztus 9.

Sajnos ez is csak egy raktár áruház egymás hegyén hátán a bútorok nem is értem hogy lehet igy kereskedni ma európában egy putri bocs.

Megjegyzés

, 2008. szeptember 22.

Valóban ez egy raktáráruház, viszont megfizethető áron, lehet jó bútorokat vásárolni, és a kiszolgálás is minden igényt kielégít!

Megjegyzés

, 2009. szeptember 21.

Egyáltalán nem putri, hanem egy nagyon jó minőségű magyar termékeket forgalmazó áruház kb.10 éve. Az összes bútorom onnan való. Előzékeny kedves kiszolgálásban volt részem minden alkalommal. A hatalmas kínálat közepette majdnem eltévedtem. Elég eldugodt helyen van Kecskeméten, de megtaláltam, és nem bántam meg. Minőséget olcsón kaptam gyönyörű, kényelmes darabok díszitik otthonomat. Ez a raktár megoldás nekem bejött. Szó sincs putriról, csak rosszindulatú hazugságról. Minden jót: Dina

Írjon véleményt a(z) Dobos Lakberendezés Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések
Facebook

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Bútor, Szekrény, Franciaágy, Bútorbolt, Ülőgarnitúra, Étkező, Szekrénysorok, Kisbútorok, Tálaló, Kárpitos Bútor, Heverő, Elemes Bútorok, Fa Konyhabútor, Festett Konyhabútor, Étkező Garnitúra, Fóliás Konyhabútor, Étkező Bútor, Kárpitos Garnitúrák, Beépített Szekrénysor, Beépített Szekrény kivitelezés, Beépített Szekrény szerelés, Lakberendezés, Konyhabútor, Beépített Szekrény, Fenyo Konyhabútor, Ebédlogarnitúra, Étkezo Asztal, Kiegészíto Kisbútor, Furnérozott Konyhabútor, Fenyo Étkezogarnitúra, Étkezo Fa Szék, Fa Étkezogarnitúra