Dominó Trans Kft., Szombathely

Zanati út 27/B
9700 Szombathely
Vas
Telefon:
(94) 330 677 Call
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve 5 hónappal ezelőtt

Útvonal

Leírás

A Kft. legfontosabb célkitüzése a fuvaroztatók mindenkori igényének megfelelő komplex fuvarfeladattal összefüggő szolgáltatás (szállítási pontosság, minőség, ) biztosítása.

Cégleírás
A megrendelői igények maradéktalan teljesítésén keresztül kívánja érvényre juttatni alkalmazottainak és a DOMINÓ TRANS Kft. tulajdonosainak érdekeit. Ezért a szolgáltatások, az erőforrások, és az eszközfejlesztés ill. a gazdálkodás területén prioritást biztosít a fuvaroztatók megbízható és teljes körü kiszolgálásának, természetesen figyelembe véve a törvények és a biztonsági szabályok alkotta keretet, alkalmazva ill. felhasználva a modern technikák elemeit és lehetőségeit.
Társaságunk küldetése, hogy a fentiek szellemében; Magas szinten elégítse ki vevőinek kifejezett és elvárt igényeit, - hosszú távon biztosítva ezzel a társaság eredményes müködését, - tartós fennmaradását, a minőség folyamatos fejlesztésével - öregbítve a Társaság jó hírét, versenyképességünk növelését. Hosszú távon biztosítsa alkalmazottjainak és azok családjainak - biztos, - tervezhető és - megfelelő életkörülményeit. Küldetésünknek s elfogadott minőségpolitikánknak megfelelően a vezetés kötelezi magát e szemlélet kialakítására, bevezetésére és fenntartására a társaság minden szintjén. Elvárja alkalmazottjaitól, hogy e szemléletet megértsék, elfogadják és munkájuk során folyamatosan érvényesítsék, bizonyítva ezzel elkötelezettségüket a minőség és a Társaság iránt.
Fenti cél érdekében a fuvarozó-szolgáltató és irányító tevékenységek összehangolt minőségbiztosítási rendszerét müködteti, amely megfelel a nemzetközi szabvány előírásainak. Szervezetünket alkalmassá tesszük egy magas szintü, hatékony és ellenőrzött minőségbiztosítási rendszer müködtetésére, mely megfelel az MSZ-EN ISO 9002 nemzetközi szabvány követelményeinek és egyben szavatolja ügyfeleink megelégedettségét, bizalmát és társaságunk fennmaradását. A kialakított társasági minőségpolitika közös gondolkodás és akarat eredménye amely a minőségbiztosítási rendszer müködtetésén keresztül érvényesül.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Dominó Trans Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben


  1. Távolság: 130 m
    Zanati U. 27/B
    9700  Szombathely
  2. Selyemrét U. 5.
    9700  Szombathely

  3. Távolság: 190 m
    Selyemrét U. 5.
    9700  Szombathely

  4. Távolság: 200 m
    Zanati út 23-25.
    9700  Szombathely

  5. Távolság: 380 m
    Puskás T. U. 3.
    9700  Szombathely

  6. Távolság: 610 m
    Puskás Tivadar út 11.
    9700  Szombathely

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Fuvarozás, Nemzetközi Fuvarozás, Nemzetközi Szállítmányozás, Belföldi Fuvarozás, Teherfuvarozás, Közúti Fuvarozás, Közúti Áruszállítás