Dorozsmai Nagybani Piac Kft, Szeged

Kettőshatári út 2-4.
6791 Szeged
Csongrád
Telefon:
(62) 462 626 Call
Telefon:
(62) 461 095 Call
Fax:
(62) 559 651
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

Dorozsmai Nagybani Piac a Délmagyarország, de nem nagy túlzással mondható, hogy Magyarország, meghatározó szolgáltató szervezete a hazai zöldség- gyümölcs ellátásban.

Cégleírás
A piacon térhangosítás működik amely a termelők és kereskedők számára is rendelkezésre áll. A piacon a szociális szolgáltatás - WC biztosítása - a piac nyitva tartásának megfelelően üzemel és térítésmentes. A piacon büfék üzemelnek. Az általuk nyújtott szolgáltatás sokrétű. A büfék nyitva tartása a piac rendjéhez igazodik.
A piacon több közkifolyó üzemel. A piacon megrendezésre kerül az országos kirakodó vásár, minden hónap második szombatján. Január, február és március hónapokban a vásár szünetel. A kirakodó vásár díjait és a vásári napokat külön tájékoztató tartalmazza.
A piac különleges szolgáltatása a hetente egy alkalommal a honlapon megjelenő aktualizált termék árlista. A piacon kettő db nyilvános telefon működik a kiskereskedelmi raktárnál.
Idegen nyelvű leírás
Welcome to the home page of the Dorozsma Wholesale Market Ltd. The Dorozsma Wholesale Market is one of Hungary''s most influential service providers in national vegetable and fruit supply. On our home page you can find some useful information about our services. Whether you buy or sell, our partners'' satisfaction is our top priority.
Please get back to this page in the future to be updated on changes and additions concerning our services. We look forward to seeing you at the Dorozsma Wholesale Market. Enjoy your visit at this site, Ms Katalin Törökné Dr.
Szántó Manager

Vélemények

szabó tibikebácsi
5 Csillagok

használtpiac

, 2013. január 10.

mikor lessz 2013-ban az első kirakodóvásár?

Írjon véleményt a(z) Dorozsmai Nagybani Piac Kft részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Negyvennyolcas U. 66.
  6791  Szeged
 2. Negyvennyolcas U. 66.
  6791  Szeged

 3. Távolság: 580 m
  Központi Major
  6710  Szeged
 4. Központi Major
  6710  Szeged
 5. Szent János Tér 1.
  6791  Szeged

 6. Távolság: 1.40 km
  Dorozsmai út 152.
  6791  Szeged

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Gyümölcs, Zöldség, Zöldség-Gyümölcs, Gyümölcs és Zöldségkonzerv, Dél-Magyarország, Zöldség Gyümölcs Ellátás, Dorozsmai Nagybani Piac Kft, Dorozsmai Nagybani Piac