E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt., Debrecen

Kossuth L. U. 41.
4024 Debrecen
Hajdú-Bihar
Telefon:
(52) 511 100 Call
Fax:
(52) 414 031
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

Az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. fő tevékenysége a villamos energia szolgáltatása.
A Tiszántúli Áramszolgáltató Vállalatot 1951. július 1-jén hozták létre debreceni központtal, a cég 1992-ben alakult részvénytársasággá.

Cégleírás
A részvénytársaságot 1995-ben privatizálták. A Tiszántúli Áramszolgáltató Rt. részvényeiből az Isar-Amperwerke AG, az ÁPV Rt. és az Önkormányzatok részesültek.
Az Isar-Amperwerke AG részesedését 2000-ben a Bayernwerk Hungária Rt. vette át. A társaság jelenlegi főrészvényese a Bayernwek Hungaria Rt-ből alakult E.ON Hungária Zrt.
Az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. Magyarország területének egyötödén, 18 728 négyzetkilométeren, közel 400 településen szolgáltat villamos energiát. Ügyfeleinek száma több, mint 760 ezer, hálózatainak hossza 25 436 kilométer.

Vélemények

Kardos Marianna
1 Csillagok

Hiányukat akarják pótolni!

, 2012. augusztus 10.

Figyelem! A déli szolgáltatók bevált pénzhiányra megoldása, hogy szerencsétlen fogyasztókra szerződésszegés útján bírságokat szabnak ki! Ezt nem fogom annyiban hagyni, megmozgatok minden követ az igazam érdekében!!! Garantálom a teljes megsemmisülésüket!!!!! Felháborító!!!! Ez a szép Magyarország, saját honfitársaikat verik át pfújjjjj
Címkék: #Hiánypótlás e?on módraErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
komi lászló
1 Csillagok

kár

, 2012. április 11.

ENGEDÉLY NÉLKÜL BEMENTEK A TELKÜNKRE ÉS BARBÁR MÓDON MEGCSONKÍTOTTÁT AZ ÉRTÉKES DIÓFÁNKAT.VEZETÉK NEM VOLT KÖZEL ÉS KÖZÉPRŐL KIVÁGTAK 2,5M-ERT. ELŐSZÖR SZÓLITSANAK FEL HA NEM VÁGOM LE ESETLEG BEMEHETNEK MAGÁN TERÜLETRE.MÁR MEG VOLT BESZÉLVE,HOGY SZÉPEN MEG METSZIK.TÖBB ÉVTIZED MULVA FOG CSAK TEREMNI,MI JOGON NYULTAK HOZZÁ.KÁRTÉRÍTÉST FOGOK KÉRNI,MINDENT MEGMOZDITOK ENNEK ÉRDEKÉBEN.
CSERCSA LÁSZLO
3 Csillagok

KÁRTYÁS ORA

, 2011. december 16.

ÉN CSAK 4 HONAPJA VÁROK AZ ÓRÁRA DE CSAK IGÉRGETIK HONAPROLA-HONAPRA ADIG MEG NŐ A SZÁMLÁM ÉS ŐRÜLNÉK HA MÁR HOZNÁK CSÁRCSÁ NÉ TISZAKERECSENY
Címkék: #RÁKOCI UT 2Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Szokolai László
4 Csillagok

Részszámla

, 2011. október 30.

Mikor kapok választ a véleményemre,kérésemre?
Címkék: #választ kérekErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Szokolai László
4 Csillagok

Részszámla

, 2011. október 26.

Miért fizetek25000 Ft-ot ha fogyasztás csak 14000 Ft.Nem kérek előremérő órát inkább részletfizetést mert segélyen vagyok amely 28500 Ft és ebből hogy fizessek 25000Ft feleségem csak családipótlékot kap a 3 gyermekre,pedig lakástámogatás is van a számlán csak meg se látszik rajta,nem csökken inkább növekszik a számla.
Címkék: #Túl sok a számla támogatássalErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
PZs37
4 Csillagok

túlfizetés

, 2011. március 11.

Tavaly nyáron egyedül maradtam a lakásban, addig az átalánydíj 9400 ft volt. Szeptember közepén óraállást adtam, mire kijött, hogy befizetendő összeg -20.000 Ft, azaz túlfizetés van azon felül, hogy a júliusi és augusztusi általány díj nem volt kifizetve. A 20.000 Ft-ot nem kaptam vissza, hanem levonták a júliusi és augusztusi általánydíjat belőle. Aztán októbertől minden hónapban küldték a 9.4000 Ft-os általánydíjat, holott 2 hónapig bojlerem sem volt, tehát az éjszakai mérőóra sem üzemelt addig, mert nem volt fogyasztás. Az összes általányszámla be lett fizetve, és ehhez képest megint túlfizetés van, most 24.000 Ft. Mivel bnem én vagyok a tulajdonos, vissza sem kapom a pénzt.
Címkék: #túlfizetésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Böberzsó
1 Csillagok

telefon

, 2009. december 27.

Pár évvel ezelőtt történt. Lakást vásároltam és a villanyórát át kellett íratni a nevemre. Hogy ne kelljen annyit járkálni, telefonon próbáltam hívni a Malomparkot. Miután ez két napi próbálkozásomra sem sikerült,felhívtam a Kossuth utcai központot , ahol közölték, hogy csak személyesen intézhetem a Malomparkban , mert ott nincs telefon. Nem tudom, hogy azóta pótolták-e , de számomra elképzelhetetlen , hogy egy szolgáltatónál ne legyen telefon !!! Vagy ha van ne vegyék fel !

Megjegyzés

, 2010. november 19.

Tisztelt uraim!! Önök 10% kedvezményt ajánlanak fel a becsületesen fizetöknek.Ez nem igaz ,ez félre vezetés.A számla összesitön valóban feltüntetik a kedvezményt,de a végszámlán ugyan ugy tartozásként jelölik meg.Ugylátszik a válságadót valahogy be kell szedni.
Simándi istvánné
3 Csillagok

reklamácio

, 2008. július 4.

2008.07.04-én 10szer hívtam a 210-210számot sosem tudtam beszélni,mert állítólag az ügyintézők foglaltak voltak.remélem az önök ügyintézői is ugyanezt az eljárást kapják máshol. undoritó.
Címkék: ## reklamácioErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése


Írjon véleményt a(z) E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések
Facebook


Üzletek a közelben


 1. Távolság: 1.94 km
  Mikepércsi út 1.
  4030  Debrecen
 2. Mikepércsi út 1.
  4030  Debrecen
 3. Bethlen Gábor Utca 92.
  4400  Nyíregyháza

 4. Távolság: 194.12 km
  Széchenyi István Tér 7-8
  1051  Budapest

 5. Távolság: 194.22 km
  Széchenyi István Tér 7-8.
  1051  Budapest

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Földgáz, Gázszolgáltatás, Gázszolgáltató, Villamosenergia szolgáltatás, Villanyszerelés, Villanyszerelő, Áramszolgáltató, Áram, Villamosenergia, Közvilágítás, Áramszolgáltatás, Gázszámla, Gázszivárgás Elhárítás, E-on online ügyintézés, Földgáz Hibaelhárítás, Közvilágítási Hiba Bejelentés, Földgáz szolgáltatás, Földgáz Információk, Villanyszámla, Áram ügyintézés, Áramszámla, Ipari Áramszolgáltatás, Nagyfogyasztóknak Áramszolgáltatás, E-on Hibabejelentés, Áram Információk, Áram Hibaelhárítás, Lakossági Áramszolgáltatás, E-on Méroállás Bejelentés