Empátia Balatin Kft., Balatonfüred

Gyógy Tér 3.
8230 Balatonfüred
Veszprém
Telefon:
70-380-5650 Call
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Leírás

Ma, amikor a munka és a világ fejlődését követő ismeretek megszerzése mindenkire rengeteg feladatot ró, egyre nagyobb szükség van segítségre: a gyermekfelügyelet, gondozás, a gyermekek képességfejlesztése, az idős emberek minőségi gondozása, ellátása, a lakás, az iroda, a nyaraló tisztántartása, az otthon komfortossá tétele, a vidéki és nyaralóövezetben a kertek gondozása területén is. Ilyenkor - jogosan és rögtön - felmerülnek a kérdések: 1.Ki az, akire rábízható bármely felelősségteljes feladat ezek közül? 2.Hogyan találhatok rá? 3.Hogyan biztosíthatom, hogy egy ilyen segítő akkor érjen rá, mikor arra szükség van? Kényelme és biztonsága érdekében válassza az: Empátia Balatin Kft. szolgáltatásait! Ha elfoglaltsága terheit szeretné csökkenteni, ha szívesen vállal családok számára fontos, felelősségteljes feladatokat és munkát keres, mindenképpen segítségére lehetünk! Bébiszitter - Idősgondozás - Házvezetés Új! Alapszintű újraélesztés (BLS) tanfolyam!

Cégleírás
Oktatunk és közvetítünk! Ma, amikor a munka és a világ fejlődését követő ismeretek megszerzése mindenkire rengeteg feladatot ró, egyre nagyobb szükség van segítségre: a gyermekfelügyelet, gondozás, a gyermekek képességfejlesztése, az idős emberek minőségi gondozása, ellátása, a lakás, az iroda, a nyaraló tisztántartása, az otthon komfortossá tétele, a vidéki és nyaralóövezetben a kertek gondozása területén is. Ilyenkor - jogosan és rögtön - felmerülnek a kérdések: 1.Ki az, akire rábízható bármely felelősségteljes feladat ezek közül? 2.Hogyan találhatok rá? 3.Hogyan biztosíthatom, hogy egy ilyen segítő akkor érjen rá, mikor arra szükség van? Kényelme és biztonsága érdekében válassza az: Empátia Balatin Kft. szolgáltatásait!Ha elfoglaltsága terheit szeretné csökkenteni, ha szívesen vállal családok számára fontos, felelősségteljes feladatokat és munkát keres, mindenképpen segítségére lehetünk! Bébiszitter - Idősgondozás - Házvezetés Új! Alapszintű újraélesztés (BLS) tanfolyam!
Idegen nyelvű leírás
Dear Sir/Madam! We are Empátia Balatin Ltd! We would like to introduce our services! Our profile: housekeeping, babysitter, elderly care, cleaning! You can get more information about the following website: www.empatiabalatin.net Phone number: +36-20-465-8458 Yours Sincerely: Éva Szűcs Have a nice day!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Empátia Balatin Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Gyermekfelügyelet, Babysitter, Külföldi Munkalehetőség, Építkezés Utáni Nagytakarítás, Bejárónő, Gondozónő, Házvezetés, Bentlakás, Takarítás, Vas, Nappali, Somogy, Fejér megye, Idősgondozás, Éjszakai, Szociális Gondozó, Kertészkedés, Moson, Betegápoló, Tavaszi Nagytakarítás, Non Stop Felügyelet, Ház Körüli Teendők, Étteremben konyhai Feladatok Ellátása, Szobaasszonyi Teendők Szállodákban, Otthoni Ápoló