EURO-VET Kft., Nagyatád

Petőfi Sándor U. 24.
7500 Nagyatád
Somogy
Telefon:
(82) 454 413 Call
Fax:
(82) 553 180
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

Tevékenységünk állatgyógyászati készítmények és az állattartáshoz, tenyésztéshez szükséges eszközök, valamint hobbi és haszonállat felszerelések, tápok forgalmazása. Jelenleg két üzletünkben, Barcson és Nagyatádon szolgáljuk ki vevoinket. Ezen túlmenoen a vevoink rendelkezésére áll kedvezo áru szállítási szolgáltatásunk, melynek igénybevételével akár már a megrendelést követo munkanap délelottjén átvehetik a megrendelt árut.
Ezzel is elosegítve a tolünk távolabb élok magas színvonalú kiszolgálását. Több nagyüzemi állattartó telepet is ellátunk szükséges gyógyszerekkel és eszközökkel.
Vevoink szakmai problémáinak megoldásában szakállatorvosaink nyújtanak segítséget. Fo célunk a hozzánk forduló üzletfeleink magas színvonalú, gyors, pontos és szakszeru kiszolgálása országhatáron belül és azon túl.

Gazdasági információk

Közösségi adószám
22687573-2-14
TEÁOR kód
4773 - Gyógyszer-kiskereskedelem

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: EURO-VET Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

  1. Hevesi Ut.3.
    8800  Nagykanizsa

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Eledel, Állatgyógyszer, Állatgyógyászat, Lovasfelszerelés, Macskatáp, Állatgyógyászati készítmények, Tápok forgalmazása, Akvarisztikai Felszerelések, Tartási eszközök Madarak Részére, Méhészeti Esz, Tartási eszközök Rágcsálók Részére, Tartási eszközök Hüllok Részére