Euronics Salgótarján

Mérleg út 4.
3100 Salgótarján
Nógrád
Telefon:
(32) 511 780 Call
Fax:
(32) 511 781
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

Az Euronics műszaki kereskedelmi és beszerzési hálózat Európában 22 országban, 8687 üzlettel, 40 300 kollégával, 9, 1 milliárd euro forgalmat bonyolít le. 2001. év elején csatlakozott az európai lánchoz a Vöröskő és a Bravotech Kft., megalapítva ezzel az Euronics Kft-t. Ügyvezető: Rohrböck András A Kft. kapta azt az elismerést és lehetőséget, hogy Magyarországot képviselje egy nemzetközi hálózatban.
2001. április 10-e óta az Euronics nemzetközi szerződésben foglaltak szerint szerezzük be az árut, használjuk a márkanevet, nemzetközi akciókban veszünk részt, használjuk az európai Euronics kipróbált "know-how"-ját. Árukínálatunkban csak az szerepel, ami az adott időben, az adott helyen az ügyfélnek a legjobb választás lehetőségét biztosítja. A Kft.
számára ezen üzletpolitika eredménye a vidék vezető pozíciója. Magyarországon jelenleg 138 Euronics üzlet van, a boltok 116 városban, több mint 1 000 fős állománnyal vezető erőt képviselnek a műszaki piacon!

Vélemények

Richárd
5 Csillagok

Euronics

, 2009. december 23.

Mivel én Salgótarjáni vagyok, ezért sokszor volt alkalmam ebben az üzletben vásárolni, sajnos, ha az ember már messzebbre nem tud eljutni vásárolni, akkor a közelben kell valamit találnia. Egészen addig tértem be oda sajnálkozva, amíg meg nem vettem amit szerettem volna. Már a vásárlás elején nagy meglepetés volt, hogy akárhova néztek, mindenhol minőség dolgok vannak kirakva. Ha műszaki cikket kívántam vásárolni, azt itt mindig megtaláltam. Legelőször egy porszívót vettem itt szüleimmel, amit a mai napig hibátlanul tudunk használni. Az eladók nagyon rendesek és segítőkészek voltak. Mindenkinek ajánlom ezt az üzletet!
lolita0820
5 Csillagok

Euronics

, 2009. december 23.

Az Euronics szaküzletek,nagyon jó hírnévnek örvendnek.Vettünk itt már porszívót,gáztűzhelyet,mosógépet.Igaz nem a legolcsóbb szaküzletek közé tartozik,de itt legalább felvilágosítást is kap az ember.Nem szeretek pl.a tescoban műszaki cikket venni,mert mire az ember talál egy eladót elmegy a kedve a vásárlástól.Az Euronicsban kellő felvilágosítást adnak. Mikor belép az ember,máris a segítségére sietnek.
Címkék: ## szaküzletErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Euronics Salgótarján részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések
Facebook Google+


Google+


Üzletek a közelben

 1. Bem József U 14-16.
  3100  Salgótarján

 2. Távolság: 21.34 km
  Fő út 69.
  3060  Pásztó

 3. Távolság: 22.15 km
  Rákóczi út 125.
  3170  Szécsény

 4. Távolság: 23.97 km
  Szent Márton út 5.
  3250  Pétervására

 5. Távolság: 37.35 km
  Vasvár U. 37.
  3600  Ózd

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Elektronika, Szórakoztató Elektronika, Házimozi, Háztartási Gépek, Háztartási Kisgépek, Híradástechnikai termékek, Elektronikai Bolt, Elektronikai termék, Euronics, Hifi, Műszaki cikk, Műszaki Bolt, Műszaki Áruház, Elektronikai cikk, Háztartási Nagygépek, Kamera, Számítástechnika, Háztartási cikkek, Mobiltelefon, Számítástechnikai, Elektronikai Áruház, Muszaki Szaküzlet, Muszaki üzlet, Euronics muszaki Áruházlánc, Muszaki Áruházlánc, Euronics muszaki üzlet, Videotechnikai Berendezések, Háztartási Mérleg