Főtaxi zrt, Budapest

Kerepesi út 15.
1087 Budapest - VIII. KER.

Telefon:
(1) 422 2150 Call
Telefon:
(1) 422 2104 Call
Telefon:
(1) 222 2222 Call
Fax:
(1) 422 2260
Fax:
(1) 422 2151
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve 5 hónappal ezelőtt

Útvonal

Leírás

A Főtaxi ZRt. Magyarországon egyedülálló hagyományokkal rendelkezik, több mint 90 éves történelme erősíti piac meghatározó szerepében. A személyszállítás mai követelményeinek teljesítésekor, szem előtt tartjuk a megbízható, korrekt együttműködést partnereinkkel, és utasainkkal. Társaságunk célkitűzései közé tartozik, hogy az elvárt megfelelő színvonalon szolgálja az utazóközönség érdekeit

Cégleírás
Szolgáltatásaink: Személyszállítás ,Taxi személygépkocsikkal Budapesten és vidéken, akár külföldre is teljesítünk szállítást. A nap 24 órájában ügyfeleink rendelkezésére állunk, extra szolgáltatásokkal: légkondicionált autókkal, futárszolgálattal is. A gépkocsik nagy része. A kategóriás, kényelmes, nagy csomagterű. Szerződéses partnereink számára kedvezményes tarifát alkalmazunk.
Az elszámolás megkönnyítésére taxi utalványt és taxi csekket bocsátunk ki. A repülőtérre fix tarifával szállítjuk utasainkat. Diszpécserközpont, a Főtaxi telefonközpontja a nap 24 órájában fogadja a hívásokat és végzi a fuvarok feldolgozását. Digitális rendszerrel dolgozza fel az egyszerre akár 40 vonalon beérkező hívásokat.
Az adatok bármikor visszakereshetők és dokumentálhatók, akár évek múltán is. Munkatársaink minden rendkívüli eseményt regisztrálnak (pl.: gépkocsiban felejtett iratok), és a probléma megoldásáról haladéktalanul gondoskodnak. Diszpécser-központunk jelenleg jelentős átszervezés előtt áll, ami olyan hardver eszközökkel és szoftverekkel való felszerelését jelenti, ami elősegíti a későbbre tervezett GPS rendszerű menetirányítási rendszer bevezetését.

Gazdasági információk

Közösségi adószám
10873498-2-42
TEÁOR kód
4932 - Taxis személyszállítás

Vélemények

Gecző Lajos

Főtaxi

, 2009. december 14.

Szerintem Magyarország egyik legmegbízhatóbb taxis cége a Főtaxi. Sokat utaztam / utazom velük és eddig nem volt semmi problémám. Olcsó a díjszabás kedvesek a taxis kollegák és a díszpécserekre sem lehet egy rossz szavam sem. Történ kb 1 éve mikor az egyik taxiban felejtettem a táskámat majd telefonáltam nekik mi is történt. 10 percen belül elhozták hozzám a táskát, természetesen adtam borravalót... Minden tiszteletem az Ővék. Tényleg ajánlom mindenkinek aki szereti a pontosságot, gyorsaságot és korrektséget!
Címkék: ## fuvarozás# szállítás# főtaxiErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Gecző Lajos

Főtaxi

, 2007. december 17.

Sokat tudnék írni róla mivel a jelenlegi munkahelyemről van szó. Tényleg rendes a Főnökség rendesek a kollegák. Elég olcsón fuvarozunk így érdemes minket hívni. Nekem csak jó tapasztalataim vannak ennél a cégnél és ezt nem azért írom mert most itt vagyok jelenleg. Nagyon sok céget beártam már de a Főtaxi az "igazi"!
Címkék: ## fuvarozás# szállítás# főtaxi# szolgálatatásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

, 2009. június 27.

Kérem a segítségét, mert az ENSZ a szememben, a biztonsági szolgálat lát. Az EBESZ/OSCE ellenőrzi a magyar és volt KGST fegyverszállítást, a vegyi bombák és taposó bombák szállítását a Közel-Keletre és Afrikába, a volt Jugoszláviába. A bécsi ENSZ-VIC volt elnöke, Kurt Waldheim meghalt, aki ezt kérte. Magyarországon ököljog és nincsenek emberi jogok az Európai Parlament Alkotmányát keresem. Itt a Habsburg koronázás készül 2010-ben, renoválják a Mátyás templomot a budai várban. Otto von Habsburg szüleinek koronázásán ott volt apai nagyanyám. Szanyból. A bécsi Hofburg Múzeumában Karl és Francesca Habsburg Thyssen Bornemissa a dalai lámával közös rendezvényen vett részt, ahol ING Tar Mihály férjemmel ott voltunk. A WIEN-Budapest Clubbuszon utasom volt Ernst és Francesca Habsburg Thyssen Bornemissa 1997-ben, azóta nincs lehetőségem idegen vezetni. Ma a 1024 Budapest Szilágyi E. fasor 1.4/7-ben tartózkodom, itt nincs vízóra, magas az elektromos számla, évente 2 hónapig mindig erdélyiek renoválják a lakást. Kérem segítségét, mert a baleseteimre sokan kapnak biztosítási ellátmányt. Köszönettel, Karakai Marianna Ungarin ex wienerin aus Budapest 2 591015 7438 személyi számmal.
Gecző Lajos

Főtaxi

, 2007. december 16.

A legjobb taxitársaság szerény véleményem szerint. Nagyon sokat taxizom a munkám végett és már tőrzs utas vagyok náluk. Eddig semmi problémám nem volt velük.Sőt egyszer elhagytam egy telefont és visszakaptam. Elismerésem.
Címkék: ## fuvarozás# szolgáltatás# főtaxiErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Radosza Mihály

Főtaxi

, 2007. december 13.

Régebben én is taxiztam,és szerettem taxizni,sajnos ma már nem nagyon lehet megélni belőle,de a cég nagyon jó volt,az én időmben,a fiam barátnőjének az apja is taxizik a főtaxinál,és ő is jó véleménnyel van a főtaxiról,mi meg legalább jó taxis sztorikat tudunk mesélni a gyerkeknek.
Címkék: ## fuvarozás# személyszállítás# taxiErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Radosza Mihályné

Főtaxi

, 2007. december 13.

Szerintem a legjobb taxis társaság a Főtaxi, néha megesik hogy taxival utazom, de akkor csak őket választom. Az ismerőseim többsége is őket választja, szerintem nagyon kedvezőek a tarifák, és akárhányszor utaztam főtaxival, mindig kedvesek voltak a sofőrök:) Ajánlom mindenkinek!
Címkék: ## fuvarozás# személyszállitás# taxiErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése


Írjon véleményt a(z) Főtaxi zrt részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések
Facebook Google+

Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 870 m
  Teleki László Tér 24
  1086  Budapest
 2. István U. 45.
  1078  Budapest

 3. Távolság: 1.11 km
  Rottenbiller U. 15. Iii/26
  1077  Budapest

 4. Távolság: 1.31 km
  Rákóczi út 64.
  1074  Budapest

 5. Távolság: 1.34 km
  Vii. Ker. Izabella U. 3/A.
  1077  Budapest

 6. Távolság: 1.68 km
  Várna U. 42.
  1114  Budapest

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Személyszállítás, Taxi, Autókölcsönzés, Tehertaxi, Fuvarozás, Rendezvény, Futárszolgálat, Autómentés, Reklámszolgáltatás, Gépkocsi javítás, Jármureklám