Fejér megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Székesfehérvár

Hosszúsétatér Utca 4-6.
8000 Székesfehérvár
Fejér
Telefon:
(22) 510 310 Call
Fax:
(22) 510 312
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara fejlesztésel foglalkozik. 2008. február 6-án Brüsszelben az Európai Bizottság Vállalkozási és Ipari Főigazgatósága hivatalosan is útnak indította az Enterprise Europe Network elnevezésű vállalkozásfejlesztési hálózatot. Az új hálózat a korábbi, szintén a Bizottság által támogatott Euro Info Központ és Innovation Relay Centre hálózatok tapasztalatára építve, szolgáltatásai összevonásával jött létre, egységesen magas színvonalú szolgáltatást nyújtva a kis- és közepes vállalkozásoknak.

Cégleírás
A hálózat 500 vállalkozásfejlesztési szervezetet tömörít, minden hálózati központ egy-egy kereskedelmi kamara, kormányügynökség, üzleti tanácsadó szervezet (nonprofit) részeként működik. Magyarországon a hálózatot működtető konzorcium koordinátora az ITD Hungary, tagjai pedig kereskedelmi- és iparkamarák (Győr, Pécs, Székesfehérvár, Debrecen, Szeged), valamint a Magyar Vállalkozásfejlesztési Hálózat konzorcium megyei szervezetei (Zalaegerszeg, Nyíregyháza), valamint az INNOSTART alapítvány. A hálózat munkáját és a még jobb területi lefedettséget további három kamarai közreműködő (Salgótarján, Szolnok, Szekszárd) segíti. A vállalkozások számára a legfontosabb előny az úgynevezett "no wrong door" koncepció érvényesítése a hálózat működésében: bárhol fordul a KKV a hálózat tanácsadóihoz, mindenütt egységesen magas színvonalú tanácsadásban részesül.

Gazdasági információk

Közösségi adószám
18485206-2-07
TEÁOR kód
8532 - Szakmai középfokú oktatás

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Fejér megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 630 m
  Kikindai Utca 1.
  8000  Székesfehérvár

 2. Távolság: 1.95 km
  Bastya U. 8.
  8000  Székesfehérvár

 3. Távolság: 2.54 km
  Toronysor 2
  8000  Székesfehérvár

 4. Távolság: 2.67 km
  Tobak U. 17. I/30.
  8000  Székesfehérvár

 5. Távolság: 3.28 km
  Nagyszombati út 219
  8000  Székesfehérvár
 6. Brunszvik U. 2.
  2462  Martonvásár

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Kutatás, Üzleti Ajánlat, Kamara business, Okmányhitelesítés, Fejlesztés, Kiállítás, Gazdaság, Területfejlesztés, Vásár, Vállalkozások, Kereskedelemfejlesztés, Támogatása, Üzleti Drávanet, Szakmai Fórumok szervezése, Gazdaságfejlesztés Támogatása