Fejér megyei Szent György Kórház, Székesfehérvár

Seregélyesi út 3.
8000 Székesfehérvár
Fejér
Telefon:
(22) 535 500 Call
Fax:
(22) 312 691
Weboldal:
Frissítve 5 hónappal ezelőtt

Útvonal

Leírás

Célunk, hogy az itt található információk alapján jobban megismerje intézményünket és hasznos tanácsokat kapjon kórházba kerülése esetére.

Vélemények

fehérvári srác

időpont...

, 2014. január 21.

Csatlakozom az ekézők táborához, hihetetlen, hogy gyakorlatilag elérhetetlen a telefonos előjegyzés. 10-ből kilencszer foglaltat jelez, amikor véletlenül kicseng, akkor bontják a vonalat.
egy beteg

IDŐPONT KÉRÉS

, 2013. november 22.

Felháborítónak tartom, hogy egyszerűen nem lehet munkaidőben telefonon,- szakrendelésre időpontot kérni a Kartonozóban. Egyszerűen nem veszik fel a kicsengő telefonkészüléket, vagy ha fel is veszik, félreteszik a telefonkagylót - mondván dolguk van. Utazzon el a beteg a megyeszélhelyre x km-t, x forintért, álljon sorba az SZTK-ban, hogy tudjon kérni szakrendelésre időpontot, és a beteg ezen útiköltségét nem téríti meg senki sem.
Hercz Zoltánné

Szájsebészet

, 2013. október 8.

Felháborító, hogy egy megyeszékhelyen nincs szájsebészet. Akinek nem teleik magánorvoshoz fordulni.Mehet Veszprémbe. Csak nem két hónap múlva tudnak fogadni szegények. Képzelem, hogy le lehetnek terhelve, dupla annyi a munkájuk mint előtte. Sürgős változás kellene !!!
Címkék: #FelháborítóErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Tóth Julianna

Kartonozó

, 2013. július 2.

A KARTONOZÓ MUNKÁJÁT, már sokan bírálták, most én is azt teszem,mert csúcs,hogy egész nap nem lehet őket elérni,így a beteg nem tud orvoshoz jutni,mert ha nem tud közlekedni,s személyesen nem kér időpontot,szenvedhet tovább.
Címkék: #sikertelen kisérletekErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

, 2013. augusztus 10.

Folytatom a véleményt,mert a kartonózosok munkája meghatározó.Sajnos sok durva hangvétellel találkoztam,biztos,hogy nehéz sok embernek megfelelni,de Ők is a betegekért vannak.
Szabó Botond

fül, orr, gége

, 2013. március 28.

A fül, orr gégészet szörnyű. Utolsónak hívtak be, 2 óra késéssel. Utálkozva néztem rám. Végig azt éreztették velem, hogy mindenért én vagyok a hibás, és különben is hogy van pofám őket zaklatni. Hogy én tartom el őket a TB-adómból - kit érdekel? Magyar egészségügy: balkán.
Címkék: #fül#orr#gége sohaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Farkas2

Reklamáció2

, 2013. február 22.

Sajnálatos módon én is csalódtam az egészségügyben. Én már sokszor próbáltam időpontot kérni,és mostanra elegem van,nem veszik fel sosem a telefont,ez oké. De nem régiben személyesen akartam időpontot kérni,mire a kollegina közölte,hogy csak telefonon lehet időpontot kérni. Nem értem miért,most akkor mi van?
Címkék: #ElérhetőségErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Mohácsi Zoltánné

reklamáció

, 2013. február 12.

Sajnos minősíthetetlen, hogy a kartonozóban nem veszik fel a telefont . Ma 2013 február 12-én délelőtt 10 órától fél óránként hivogattam , időpont kérése céljából, most 15:29 van, kb 10 perce csengetem a kartonozót de semmi válasz ! Magyar egészségügy! Ezért fizetem az egészségügyi adót ???
Botos Lajosné

sebészeti műtét

, 2013. február 6.

Szeretnék köszönetet mondani,az álltalános sebészet minden dolgózójának. Lelkiismeretes munkájukkal segítették a férjemet,aki két súlyos bélműtéten esett át.Külön köszönet dr Tihanyi Zoltán adjunktus úrnak, aki megműtötte, és naponta kedves szavaival lelket öntött a súlyos beteg férjembe. Hálás köszönet minden dolgózónak aki a 6. emeleti sebészet férfi osztályán dolgozik
Címkék: #álltalános sebészetErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Péter1

Időpontos rendelés

, 2012. november 3.

1) Az időpontra érkezés itt nem azt jelenti, hogy te következel, hanem bekerülsz a sor végére! 2) Az érkező betegek több ablak közül választhatnak, DE átküldik őket a másikba sorba pedig a bejelentkező ablak szerint JÓ sorban állt. 3) Ha sorra kerülsz az adatok kitöltése elég lassan halad.
Címkék: #Rossz véleményErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
nemirom.

megjegyzés

, 2011. május 7.

a Fejér Megyei Szent György korházrol véleményem nincs mert sajnos csupa rosszat tudnák irni rola. Föleg a nögyogyászatrol.Nemvoltak képesek ellátni mikor fontos mütétre vártam igy elkelett menem vidéki korházba ahol megcsinálták a mütétet és ha ezt nem csinálták volna meg nagyon nagy bajom lett volna. itt egy diktál a föorvos. nemtudom neki élete fügne egy mütéttöl mitcsinálna !mert nekem igy volt. Szoval hadne irjak a korházrol.


Írjon véleményt a(z) Fejér megyei Szent György Kórház részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Szolgáltatás

Vélemények


Hasonló cégek a közelben

  1. Budai út 316
    8000  Székesfehérvár

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Klinika, Kórház és Klinika, Rendelőintézet, Fül Orr Gégészet, Bőrgyógyászat, Baleseti, Fogászat, Egészségügy, Gyógyászat, Szájsebészet, Sebészet, Belgyógyászat, Szemészet, Kardiológia, Urológia, Osztály, Reumatológia, Szakrendelés, Pszichiátria, Szülészet, Nőgyógyászat, Fizikoterápia, Onkológia, Radiológia, Kartonozó, 22 535 684, Telefonszáma