Fenyőharaszti Kastélyszálló Étterme, Verseg

Fenyőharaszt
2174 Verseg
Pest
Telefon:
(28) 438 437 Call
Telefon:
(28) 438 108 Call
Fax:
(28) 438 733
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

Budapesttől 50 km-re, egy 13 hektáros őspark hatalmas fáinak ölelésében található a klasszicista stílusban, 1805-ben épült, Podmaniczky Kastély. A műemlék jelleget megőrizve újjávarázsolt háromcsillagos kastélyszálló, a mai kor igényeit 23 korhűen berendezett légkondicionált szobájával és 3 külső apartmanjával magas színvonalon elégíti ki.

Cégleírás
A Kastélyba lépve nem is sejtené az ember, hogy a 200 éves falak mennyi kikapcsolódási lehetőséget rejtenek. A passzív kikapcsolódást kedvelő vendégek használhatják a szabadtéri pezsgőfürdőnket, a szaunát, a belső medencét, a szoláriumot, valamint választhatnak szakképzett masszőrünk felüdülést kínáló választékából. Játékosabb kedvű vendégeink kikapcsolódhatnak a biliárdasztal, a tekepálya, a ping-pong, a rex és a darts használata közben évszaktól függetlenül, télen-nyáron egyaránt. Számos vonzó adottsága mellett, érdemes kiemelni a kastély kedvező elérhetőségéből adódó előnyöket. A fővárostól 40 perces autóút után érkezhetünk ide.
Az M3-as autópálya mind a főváros irányából érkezőknek, mind az ország keleti részéből erre látogatóknak kényelmes és gyors megközelíthetőséget biztosít. A kastély családok, baráti társaságok számára kellemes kikapcsolódást és aktív pihenést kínál, ugyanakkor nagyobb létszámú rendezvények, esküvők romantikus helyszíneként is minden igényt kielégít. Az esküvőket - mind a kastélyban, mind a kertben -, a szertartással egybekötve van lehetőség megtartani. Konferenciák, tréningek, üzleti tárgyalások megtartására alkalmas a három - összesen 140 fő befogadóképességű - egybenyitható konferenciaterem, amelyekben a szükséges technikai felszerelések is a vendégek rendelkezésére állnak.
A korabeli krónikák többször említést tesznek a kastély parkjáról, amelyet a híres XIX. századi tájképi vagy - a köznyelvben használatos nevén - angolkertek között tartottak számon. Az őspark több száz éves fái árnyékában, saját strand (gyermek- és úszómedencékkel) a tenisz- és kézilabdapályák, a kis állatoknak otthont adó állatpark, a szabadtéri tűzrakóhelyek, séta-, kerékpár-, és lovaglóutak kínálnak nyugalmat, frissítő felüdülést a nagyváros zaja, pora elöl menekülő vendégeinknek.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Fenyőharaszti Kastélyszálló Étterme

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Petőfi út 1.
  2177  Erdőtarcsa

 2. Távolság: 5.48 km
  Ságvári E. U. 19.
  2173  Kartal

 3. Távolság: 5.68 km
  Petőfi út 30
  2173  Kartal

 4. Távolság: 6.30 km
  Baross U. 8
  2173  Kartal

 5. Távolság: 7.15 km
  Rákóczi út 115.
  3011  Heréd

 6. Távolság: 8.84 km
  Tükör Utca 1
  2170  Aszód

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Vendéglátás, Étterem, Vendéglátóhely, Rendezvény, Vendéglő, Vendéglátóipar, Kerthelyiség, Élőzene, Esküvők, Szaunahasználat, Kastélyhotel, Szaunázási, Rendezvényszervezés, Szálloda, Hotel, Szauna, Szálló, Borkóstolás, Biliárd, Szálláshely, Szállás, Turizmus, Üdülés, Medence, Masszázs, Szolárium, Kikapcsolódás, Esküvői, Lehetőség, Lebonyolítása, Paintball, Belső, Teraszok, Szabadidős Programlehetőségek, Szabadtéri Pezsgőfürdő, Lázár Lovaspark, Cigányzenés Mulatság, Rendezvény Rendezvényhelyszín