Fortuna Kemping - Tiszafüred

Kikötő Körút
5350 Tiszafüred
Jász-Nagykun-Szolnok
Telefon:
(59) 350 089 Call
Telefon:
(59) 350 080 Call
Fax:
(59) 352 835
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Leírás

Tiszafüradi kemping a kellemes kikapcsolódás helye.Ide látogatóinkat várják: faházak, sátor és lakókocsi helyek, strand, sportolási lehetőségek, horgászás

Cégleírás
Faházak Négy, öt ágyas faházak, és vendégházak állnak rendelkezésre.Szükség esetén pótággyal kiegészíthetoek. Sátor és lakókocsi helyek Sátor és lakókocsi helyek árammal, közös WC-vel, zuhanyzóval. Strand Közvetlenül a kemping mellett tiszta, ingyenes szabadstrand, napos és árnyékos helyekkel és büfékkel.
Szörf és csónak bérlési lehetoség, homokos strandröplabda pálya, a szabadstranddal szemben nagy kiterjedésu lakatlan sziget. Sportolási lehetőségek A kempingben elkerített focipálya, kosárlabda pálya és strandröplabda pálya várja a sportolni vágyó vendégeket.
Horgászás A kempinget körül ölelő Tisza-tó számtalan lehetőséget kínál a horgászni vágyóknak.Horgász centrumok, kikötők övezik a partot.

Vélemények

Bunkóczi Attila
5 Csillagok

Fortuna kemping

, 2008. február 24.

A fortuna kemping ide várja a piheni és szorakozni vágyó turistákat és május és junius szezonban pedig a diákokat osztálykirándulásra. Már jártam ezen a helyen és nagyon meg vagyok velük elégedve. Amikor itt voltam nagyon remekül szorakoztam.
Címkék: ## diákok# szorakozás# turistákErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Fortuna Kemping - Tiszafüred részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Kemping, Kemping üzemeltetés, Szálláshely, Turizmus, Fizetővendéglátás, Horgászati Lehetőség, Sátorozási lehetoség, Tóparti Szállás, Sportolási Lehetőségek, Felnott Lovaglás, Fürdési lehetoség, Faházas Üdülés