Gödör- A Haspártiak Vendéglője, Szombathely

Hollán Ernő Utca 12
9700 Szombathely
Vas
Telefon:
(94) 510 078 Call
Fax:
(94) 510 079
Fax:
(94) 510 078
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve 16 nappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

hétfő
11:00 – 23:00
kedd
11:00 – 23:00
szerda
11:00 – 23:00
csütörtök
11:00 – 23:00
péntek
11:00 – 24:00
szombat
11:00 – 24:00
vasárnap
11:00 – 15:00

Nyitva

Nyitvatartási idő Gödör- A Haspártiak Vendéglője

Leírás

A kilencvenes évek elején történt, hogy két főiskolás jóbarát az iskolapad fáradalmait kipihenvén rendszeresen járta a budapesti és az ország éttermeit, gasztronómiai tapasztalatokat gyűjteni. Feltett szándékuk volt, hogy a jót mindenhonnan ellesve, a rosszat elhagyva, egyszer saját éttermet üzemeltetnek majd. És el is érkezett a nagy lehetőség...1996. 12.
16-a, amikor is megnyílt első közös éttermük, a "Gödör" - A haspártiak vendéglője... Hát ezek voltunk mi. A kezdeti nehézségeket és tapasztalatlanságokat lelkesedésünkkel próbáltuk legyőzni, valamint azzal a szilárd elhatározással, hogy tudtuk: valami újat akarunk csinálni Szombathelyen.
Valamit, ami még eddig nem volt: olcsón finomat és sokat adni, megfelelő színvonalon. Ötvöztük hát a Szent Jupát, a Náncsi néni, a Csülök Csárda legjobb hagyományait, kibővítettük saját ötleteinkkel, kitaláltunk egy nevet (Haspártiak vendéglője) - amit később levédettünk -, és elindítottuk éttermünket.

Cégleírás
Azóta a Gödör immár fogalommá vált - s nemcsak Vas megyében -, a piros kockás abrosz igazi védjegye tevékenységünknek. Szlogenünk: "Reméljük, nem maradt éhes" 1996 óta megkérdőjelezhetetlenül virít az étterem kijárata felett, s büszkén valljuk, hogy igaz is. Még mindig akkora adaggal dolgozunk, mint nyitáskor, s bár az inflációt mi sem tudtuk elkerülni, maradtunk a közepes árszintű vendéglátókategóriában. Ám nem csak elindítani nehéz valamit, hanem a már megszerzett vendéget meg is kell tartani. Épp ezért évente új étlapot írunk, változtatunk az ízeken és a szövegvilágon is. Ez a változatosság segíti a kreativitásunk fejlődését, ráadásul tetszik a vendégeknek is.

Rendszeresen próbálunk újat kitalálni, ilyen ötlet volt Szombathelyen először a középkori királyi lakoma megrendezése. Korhű ruhákban, korhű zenével, kézzel-lábbal evés gyertyafénynél - igazi ínyencség! Nagyobb társaságoknak még ma is vállalunk ilyen jellegű rendezvényt.

Útvonal

Vélemények

Jutka

étterem

, 2009. december 22.

Szerintem Szombathelyen ez egy nagyon kedvelt vendéglő. Eddig akárhányszor voltunk, a legtöbbször teltház volt. Az ételek nagyon finomak, megfizethető áron. A kiszolgálás is udvarias.
pass gábor

haspárti

, 2009. december 13.

Nagyon finom ételek, hatalmas adagok, széles választék. A kiszolgálás kicsit lassú, de betudható a nagy érdeklődésnek, mert itt mindig sokan vannak, ez az egyik legnépszerűbb vendéglő. Az étlapjuk sem mindennapi, viccesen tréfásan vannak megfogalmazva a leírások, de itt legalább nem kell megkérdezni, melyik ételnév mit is rejt valójában
passné jakab henrietta

haspárti

, 2009. december 12.

Egy étterem, mely tényleg haspárti. Csuda emberes adagok, nagyon ízletes ételek, és az étlap sem mindennapi. Főleg a kétszemélyes tálat ajánlom, amivel egy 3 tagú család teljes mértékben jól lakik. A somlóis palacsintájuk utánozhatatlan különlegesség. Aki itt jár, ki ne hagyja

Írjon véleményt a(z) Gödör- A Haspártiak Vendéglője részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Vendéglátás, Étterem, Vendéglő, Étteremi szolgáltatás, Gödör Étterem, Tiszaújvárosi Resaurant