Galeco Hungária Kft., Solymár

Külső Vasút út 1 Hrsz. 3368/4
2083 Solymár
Pest
Telefon:
(26) 364 304 Call
Fax:
(26) 564 304
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

A Galeco PVC-ből, bevonatos horganyzott acélból és színhorganyból (titáncink) készült ereszcsatorna-rendszereket kínál. Forgalmazunk továbbá felszíni (pontszerű ill. lineáris) vízelvezető-rendszereket valamint sík-, trapéz- és cserepeslemezeket.

Cégleírás
A Galeco Sp. z o.o. 1996-ban alakult, kizárólag lengyel magántőke részvételével. Cégünk a Galeco Rainwater Technology nevű üzleti csoport tagjaként működik. Fő tevékenységi körünk az esővízelvezető rendszerek tervezése, gyártása és forgalmazása.
?Zászlós? termékeink az ereszcsatorna-rendszerek. Működésünk első éveiben PVC ereszcsatorna-rendszerek importjával foglalkoztunk, majd idővel elkezdtük saját gyártásunkat is. A Galeco ereszek gazdag palettája annak a folyamatos műszaki fejlesztésnek és piackutatásnak eredményeképpen jött létre, amelyet megalakulásunk óta közel tíz éve folytatunk. Kínálatunkban szerepel az acélból (STAL) illetve a PVC-ből gyártott ereszcsatorna, valamint egy vegyes (acél + PVC) anyagokból készített, NICON elnevezésű rendszer is.
A Galeco ereszcsatornák a cég által szabadalmaztatott, mindkét peremnél befelé hajló profillal rendelkeznek. Ez a megoldás intenzív esőzésnél is megakadályozza a víz átbukását, kiömlését az ereszből

Vélemények

Tóth Károly
4 Csillagok

ereszcsatorna

, 2009. november 12.

Korábban vásároltam komplett fém csatorna rendszert, a termék kiváló, kis szaktudással könnyen szerelhető mellette még esztétikus is), a kiszolgálás gyors és korrekt volt.
Címkék: ## ereszcsatornaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Galeco Hungária Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 570 m
  Mátyás Király út 119/A
  2083  Solymár

 2. Távolság: 4.34 km
  Dózsa Gy. Utca 27.
  1028  Budapest

 3. Távolság: 8.00 km
  Rákóczi Utca 12.
  2092  Budakeszi

 4. Távolság: 8.96 km
  Szentendrei út 401.
  1038  Budapest

 5. Távolság: 10.19 km
  Losonc U. 8.
  1039  Budapest

 6. Távolság: 10.22 km
  Pusztaszeri út 5
  1025  Budapest

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Ereszcsatorna rendszerek, Folyóka, Galeco, Bádogos munkák, Vízvédelem, Víz és Csatornavezeték Építés, Pvc Ereszcsatorna, Ülepíto, Fém Ereszcsatorna, Felszíni Vízelvezetok, Galeco Stal, Horgany Titáncink Eresz, Lineáris Vízelvezetok, Galeco Nicon, Galeco Pvc

Termékek

Ereszcsatorna