Galopp Major - Gyál

Némediszőlő
2360 Gyál
Pest
Telefon:
(29) 340 444 Call
Telefon:
(30) 966 6075 Call
Telefon:
(30) 349 3683 Call
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve 5 hónappal ezelőtt

Útvonal

Leírás

Telefon - +36 20 9 345 266, +36 30 230-8954. Kellemes pihenést, szórakozást, kikapcsolódást kínálunk Önnek és kedves családjának, ha bizalommal fordul hozzánk hosszabb szabadsága vagy rövidebb hétvégi időtöltése alatt. Lovasprogramjaink színes skálája várja itt, festői környezetben, mint lovasoktatás, karámban lovaglás, tereplovaglás.

Cégleírás
A Csárda impozáns környezetben az 5 hektáron elterülő Galopp Majorban található. Az étterem igazi nádtetős, falusi hangulatot idéző faragott fa berendezési tárgyaival és díszítő elemeivel pompásan illeszkedik a Galopp Major természetes szépségű környezetébe. A csodálatos zöld terület, a lovaskarámok és a lovak megnyugtató közelsége szemet gyönyörködtető látványt nyújt a finom házias ételek fogyasztása közben.
Számunkra az a legfontosabb, hogy a csárdába betérőknek kellemes emlék maradjon az itt eltöltött idő és a csodálatos környezetben elfogyasztott finom ételek a visszatérés vágyát ébresszék bennük. Éttermünk vállalja családi és céges rendezvények, esküvők, bankettek, találkozók lebonyolítását.
Buszos csoportoknak is! Ha az utazó, a kellemes vacsora után elpilledne vagy a lovaglástól elfáradna, lehetősége van a nádtetős házacskák egyikében tölteni az éjszakát.

Vélemények

Nagy Leila

Vacsora

, 2013. február 1.

Torkos csütörtök kapcsán ismerkedtem meg a csárdával. Érkezéskor már az udvaron kijelentettem ide visszajövünk napközben is. Nagyon tetszett mind a belső, mind a külső kialakítása. A továbbiakról viszont semmi jót nem tudok elmondani. Nem volt szimpatikus, hogy az evőeszközöket nem tányérra sőt, még csak szalvétára sem teszik, csak a csupasz asztalra, de úgy gondoltam ennyi bajunk legyen. A hely igazi erdélyi hangulatot áraszt, szép rönkbútorokkal, dekorációval. Ilyen apróságon nem akadunk fenn. Az ételre nem kellett sokat várni, viszont kétszer kellett szólni, mire kaptam erős paprikát a halászléhez. A leveseket ehetőnek mondanám. Főétel fonnyadt salátalevélen tálalva, hideg, még csak nem is langyos! A hús nyers, mártásnak kellemetlen mellékíze, ehetetlen. Adag kicsi, ami jelen esetben elhanyagolható, hazaérve gyors fogmosás, hogy ne maradjon semmi íz. Életemben nem ettem ilyen rosszat!! Messze elkerüljük a helyet, pedig nagyon nagy kár érte. Honlapon új vezetőségről írnak, nem tudom ez mióta érvényes, de óriási a kontraszt a csárda kialakítása és a nyújtott szolgáltatás minősége között. A felszolgálás és étel nálunk a nullás értékelést sem érte el. Jó ötletnek tartom a programokat, melyeket kínáltak, ha az étel nem lett volna ilyen borzasztó visszamentünk volna a programokra.
Címkék: #vendéglátás#csárdaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Kiss béla bálint

Lovaglás

, 2012. július 13.

Voltunk néhányszor a különböző korú unokáinkkal lovagolni, néha még előzetes bejelentkezés nélkül is sikerült. Nagyon meg vagyunk elégedve az emberséges bánásmoddal....
Címkék: #Egyéb állatok....JátszótérErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Lengyel Márk

panzió

, 2009. december 23.

Nagyszerű ez a három dolog együtt. kevés helyen van magyar országon egy helyen panzió, vendéglő és még lovarda. Jártam már náluk. Finom ételeket fogyasztottam náluk, a kiszolgálás remek volt. Egész olcsók.Remek hely

Írjon véleményt a(z) Galopp Major - Gyál részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 2.87 km
  Hrsz. 72/3
  2363  Felsőpakony

 2. Távolság: 3.31 km
  Bartók Béla Utca 113
  2360  Gyál

 3. Távolság: 4.07 km
  Kőrösi U. 11.
  2363  Felsőpakony
 4. Bacsó Béla Utca 38
  2360  Gyál
 5. Bacsó B. U. 38.
  2360  Gyál

 6. Távolság: 4.22 km

  2360  Gyál

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Vendéglátás, Étterem, Idegenforgalom, Ital, Étel, Vendéglő, Vendéglátóipar, Gasztronómia, Étkeztetés, Csárda, Meleg Étel, Vacsora, Ebéd, Étkezés, Saláta, Vendég, Vendégvárás, Leves, Csoportos Vendéglátás, Esküvői Vacsora, Vendéglátó egység, Reggeli, Házias Vendéglátás, Hideg Ételek, Panzió, Kávé, Lovaglás, Fizetővendéglátás, Vendégfogadó, Lakodalmi Vacsora, Vendéglátóhelyek, Felszolgáló, Italáru, Üdítőital, Fő Étel, Lovarda, Frissíto, Vendéglátóipari Egységek