Hajdúsági Szuperinfó, Hajdúböszörmény

Kossuth Utca 5.
4220 Hajdúböszörmény
Hajdú-Bihar
Telefon:
(52) 561 860 Call
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

Vállalkozásunk 1992-ben alakult azzal a céllal, hogy az egyre szaporodó vállalkozások reklámigényeit kielégítse, illetve a környék lakosságát aktuális információkkal lássa el.

Cégleírás
A Hajdú-Bihari Regionális Szuperinfó a Hungária Szuperinfó országos lefedettséggel rendelkező laphálózat tajga. A lap kiadója a ?Zephyr 2000? Bt. Lapunk első száma A/4 2 oldalas formátumban és egyszínű nyomással jelent meg, 10 000 példányban.
A növekvő minőségi igények figyelembevételével újságunk színes kiadvánnyá fejlődött (terjedelme A/4, 8 oldal) példányszáma megötszöröződött (heti 55 000 példány) és a regionális médiapiac vezető szereplőjévé váltunk. Szerkesztőségeink rendelkeznek a mai igényeknek megfelelő számítástechnikai háttérrel.
Célunk az egyre növekvő elvárásoknak megfelelően a formai, tartalmi és minőségi megújulás. Keresés -------------------------------------------------------------------------------- Ingatlan Jármű Állás Oktatás Bútor, lakberendezés Társkeresés Utazás, üdülés Állat, növény Üzlet, iroda Szolgáltatás Egyéb

Vélemények

kaplonyi imréné
2 Csillagok

reklamálás

, 2012. február 23.

ebben az évben még egy darab ujságot sem kaptunk márnagyon megszoktuk miér nemkapunk bartók béla utcán halehet nézzenek már utánna kösz
Manyimama
3 Csillagok

hírdetés

, 2009. december 14.

A szuperinfó szerintem remek hely arra, hogy az eladni kívánt árukról sok ember értesüljön, bár mostanában csökkentették a példányszámot ezért nem minden háztartásba juttatják el az újságot. A másik probléma az, hogy túl magasak a tarifák: az apróhirdetéseket illetően is. A keretes hírdetések pedig több ezer forintnál kezdődnek, szerintem ezt kevesen tudják csak megfizetni. Ha lejebb vinnék az árakat talán több hírdetőt vonzana a lehetőség. Néhányszor már jártam úgy , hogy adtam fel hírdetést négy hétre, viszont nem jelent meg csak háromszor.
Címkék: ## reklám# árukErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Kálmán Imréné
3 Csillagok

Szuperinfo

, 2007. december 14.

Minden héten megkapjuk a heti példányukat.Át böngészve sok érdekességre lehet találni bemme.Hirdettem is már náluk.bár kicsit én drágállom a keretes hirdetédeiket!
Címkék: ## heirdetés# érdekességErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Hajdúsági Szuperinfó részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 720 m
  Debreceni Utca 31
  4220  Hajdúböszörmény

 2. Távolság: 1.11 km
  Kemény János Krt. 112.
  4220  Hajdúböszörmény

 3. Távolság: 14.79 km
  Pilinszky J. U 19.
  4032  Debrecen

 4. Távolság: 15.05 km
  Görgey U. 8.
  4032  Debrecen

 5. Távolság: 15.35 km
  Balmazújvárosi út 10.
  4002  Debrecen
 6. Ötvenhatosok Tere 4. 4.Em.12.
  4032  Debrecen

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Hirdetés, Hirdetésfelvétel, Hirdetési Újság