Hotel Ében, Budapest

Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Útvonal

Leírás

Hotel Ében - A modern városi és üzleti szálloda a főváros pesti oldalán, a Budapesti Vásárközpont (BNV) közelében.

Cégleírás
Pusztaprogram Fedezze fel a magyar puszta szépségeit lóháton vagy lovasfogaton! tovább >> -------------------------------------------------------------------------------- A Tihanyi Apátság Több mint 900 éve van bencés apátság a tihanyi félszigeten. Templom, miként a régi templomok, a felkelő naphoz igazodik. tovább >> -------------------------------------------------------------------------------- Herend, a világhírű porcelánváros Itt található a világ legnagyobb porcelánmanufaktúrája (alapítva 1826-ban), amely az ország egyik legjelentősebb porcelánt és finom kerámiai cikkeket előállító üzeme. Fedezze fel a Herendi Porcelán különleges világát! tovább >> -------------------------------------------------------------------------------- Dunakanyar Dunakanyar - látogatás Magyarország történelmébe: Visegrádra, az egykori királyi rezidenciába, ahonnan nagyszerű kilátás nyílik a Duna völgyére és Esztergomba, a székesegyházba, mely a katolikus egyház központja.
Idegen nyelvű leírás
The modern city and business hotel is situated on the Pest side, near the Budapest Trade Centre (Hungexpo) at Őrs Vezér square. The red line of the underground (M2) is only 2 minutes away. The downtown (6km) can be easily reached by public transport (in 10-15 minutes).

Vélemények

 Németh Kinga.

Ében hotel

, 2009. december 11.

Nagyon jó, színvonalas hotel, az elmúlt évben voltam ott a családdal, és mondhatom, nem kellett csalódnom! Udvárias a személyzet, gyors kiszolgálás, finom ételek, kell ennél több ? Ráadásul az árak is elfogadhatóak, a szobák rendkívül kényelmesek, jó helyen található! Jövőre is tervezzük, hogy elmegyünk még !

Írjon véleményt a(z) Hotel Ében részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

CYLEX Árajánlatkérések

Üzletek a közelben


 1. Távolság: 0 m

    Budapest

 2.   Budapest

 3. Távolság: 4.47 km
  Kerekes U. 12-20.
  1135  Budapest

 4. Távolság: 5.01 km
  Fehérvári út 179.
  1119  Budapest

 5. Távolság: 7.01 km
  Nagy Lajos Király Útja 15-17.
  1148  Budapest
Az összes Gerand Hotels kirendeltsége Budapest településen

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Szálloda, Hotel, Konferencia, Helyszín, Étterem, Szállás, Idegenforgalom, Turizmus, Vendéglátás, Rendezvény, Ajánlat, Szálláshelyek, Játékterem, Bnv, Hotel Ében, Vásárközpont