Hullámfürdő Pécsi Fürdő Kft.

Szendrey Júlia Utca 7
7623 Pécs
Baranya
Telefon:
(72) 512 930 Call
Telefon:
(72) 512 935 Call
Fax:
(72) 512 930
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

Fürdőnk hullámmedencéje mellett egy 33 m-es úszómedence várja Önt. Forró nyári hétvégéken néha kétezer fürdőző használja ki - a megyeszékhely belvárosához közel eső - létesítményeink adottságait. A több mint nyolcezer négyzetméteres, gondozott pázsit mellett fajátékokkal, hintával, homokozóval felszerelt, árnyas családi pihenőpark nyújt nyári kikapcsolódási lehetőséget az ide látogatóknak. A sport szerelmeseit utcaikosárlabda-pályával és lábteniszezési lehetőséggel fogadjuk. Szabadtéri színpadunk zajlanak a hagyományos Hullámfesztivál eseményei.

Cégleírás
A Pécsi Hullámfürdőhöz tartozik Dél-Dunántúl legkorszerűbb versenyuszodája, az Abay Nemes Oszkár sportuszoda. Az 1936-os olimpián bronzérmes pécsi úszóról elnevezett létesítmény 50 m-es, kristálytiszta vízzel szolgálja a pihenést és nyugodt felkészülési lehetőséget biztosít a versenysportot űzőknek. Az úszástanulást az uszoda tanmedencéjében kezdhetik meg a gyermekek. Tanfolyamok szervezésével a Búvárbébi Kkt. foglalkozik.
A hagyományos fürdőszolgáltatásokat a Hullám Egészségmegőrző Paradicsom szolgáltatásai teszik teljessé. Itt a különféle masszázsok, a hidegvizes merülőkáddal kiegészített finn szaunánk, szoláriumaink és infravörös hőkabinunk szolgálja az egészségmegőrzést. A szolgáltatások után javasolt a Jacuzzi-pezsgőfürdő igénybevétele. Klubtagoknak edzőtermet biztosítunk.
A Hullámfürdő, az itt igénybe vehető gyógyászati szolgáltatások révén gyógyfürdő is. A gyógyászati részleget az Aktív Hullám vállalkozás üzemelteti.

Vélemények

albert 8 éves
2 Csillagok

strand

, 2012. augusztus 26.

2012 augusztus 25.-én történt egy eset hogy egy szemtelen pénztáros nem engedett be hogy megnézük hogy a hullám közben megnézhessük hogy úszkál a testvérem ez felhábórító ......!!!
albert 8 éves
5 Csillagok

hullám fürdő

, 2012. augusztus 11.

Nagyon jól éreztem magam.A kopasz úszó mester bácsi nagyon kedves a hullámzás is jó. SZERETEK IDEJÁRNI.
Szabó Edit 1234
1 Csillagok

A pécsi hullámfürdő vajon biztonságos gyermekünk számára???

, 2008. augusztus 5.

Amikor elmegyünk fürdeni egy strandra, azt gondoljuk, a medencében gyermekünk biztonságban van. Azt feltételezzük, hogyha esetleg történik valami a vízben, akkor az úszómester azonnal ott terem és segít. Sajnos nemrég kiderült, hogy ez nem mindig van így. Nemrég a pécsi Hullámfürdőben, két 12 éves lányba és egy 15 éves fiúba belekötött az egyik medencében hasonló korú 3 másik gyerek. Mivel a medencében történt, akár komolyabb baj is történhetett volna, de szerencsére nem történt. A tény viszont az, hogy az úszómester nem tett semmit vagy ott sem volt a medence közelében. Ezután az egyik gyermek felháborodott édesanyja beszélt az úszómesterrel és több másik személyzeti taggal is, de ahelyett, hogy bocsánatot kértek volna tőle, még ők voltak felháborodva. Természetesen az édesanya kérdőre vonta őket, hogy hogyan lehetséges az, hogy semmit nem vettek észre, ami a medencében történt. Konkrét választ viszont nem kapott. Ezek után a bejáratnál lévő kasszánál, az édesanya elkérte a panaszkönyvet. Az ott lévő hölgy viszont nem találta, pedig elvileg annak kéznél kellene lennie. Végül előkerült, de az édesanya addigra annyira ideges lett, hogy inkább elment a gyerekekkel együtt. A kasszánál lévő hölgy még utánuk szólt, amikor készültek elmenni, hogy miért kellene a panaszkönyvbe írni, ha a gyerekek összevitatkoznak. A válasz egyszerű. Azért mert az úszómesternek az a dolga, hogy vigyázzon a medencében tartózkodó strandolókra, de ez nem történt meg. Ráadásul ilyenkor az ember elvárná a személyzettől, hogy legalább elnézést kérjen. Ezt a történetet azért osztom meg önökkel, mert szerintem felháborító, hogy mennyire nem törődtek azzal, hogy pár általános iskolás gyerek a vízben összevitatkozott és akár komoly tragédia is történhetett volna az esetből. Csak gondoljanak bele, hogy önök mit tettek volna, hogyha gyermekükkel hasonló történik. Szeretném felhívni a fegyelmet arra, hogyha a személyzet hozzáállása megfelelő lett volna, ez a cikk sosem íródott volna meg. 2008.08.05.
Címkék: ## strand# hullámfürdőErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Nagy Anita
3 Csillagok

strand

, 2007. december 17.

Igazi élményt nyújt a hullámzás, de a körülményekkel nem voltam megelégedve, kevés a hely és rendezetlen a környezet
Címkék: ## fürdő# pécs# strandErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Gulyás Veronika
2 Csillagok

Hullámfürdő

, 2007. december 16.

amikor kinn voltam unokahúgommal a strandon, a környezet eléggé rendezetlen volt, ami viszont pozítívum, hogy patika- és egészségkártyát is elfogadnak.
Címkék: ## strand# rürdő# hullámfürdőErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Gulyás Veronika
2 Csillagok

Hullámfürdő

, 2007. december 16.

A kültéri strandot vettem még csak igénybe, de az lehetne tisztább és rendezettebb is.


Írjon véleményt a(z) Hullámfürdő Pécsi Fürdő Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Szendrei Júlia Utca 9.
  7693  Pécs

 2. Távolság: 240 m
  Rákóczi út 24-26.
  7623  Pécs

 3. Távolság: 270 m
  Hungária út 16
  7624  Pécs

 4. Távolság: 280 m
  Ferencesek Utcája 41.
  7624  Pécs

 5. Távolság: 300 m
  Rákóczi út 30
  7621  Pécs

 6. Távolság: 320 m
  Pécs Váradi Antal U.9.
  7621  Pécs

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Vendéglátás, Étterem, Játszótér, Szoláriumhasználat, Szaunahasználat, Wellness, Büfé, Szabadidő, Strandfürdő, Pezsgőfürdő, Sportuszoda, Gyógyfürdő, Konditerem, Finn Szauna, Masszázs, Sport, Strand, Talpmasszázs, Egészségmegőrzés, Tornaterem, Tanmedence, Sportolási Lehetőségek, Hullámmedence, Versenyuszoda, Streetball Pálya, Infravörös Hokabin, Gyógyászati Szolgáltatásokhullámstrand, Fürdovendégek, Hullámfürdo, Aktív Hullám