Humán Rent Magyarország Kft, Budapest

Róbert Károly Körút 82
1134 Budapest - XIII. KERÜLET

Telefon:
(1) 236 9300 Call
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

A Humán Rent Magyarország Kft. Magyarország egyik vezető munkaerő-kölcsönző vállalata. Fejlődésünket és sikerünket elsősorban annak köszönhetjük, hogy partnereink igényeit mennyiségileg és minőségileg is igyekszünk minimális határidővel teljesíteni. Szolgáltatásunk színvonalának biztosítása érdekében munkavállalóink továbbképzéséről folyamatosan gondoskodunk.

Cégleírás
A cégben folyó intenzív piacépítési és szakmai munkának köszönhetően, a személyzeti szolgáltatók magyarországi piacának a második helyére kerültünk.

Vélemények

erika_hoffmann
5 Csillagok

humán

, 2012. március 1.

én is dolgoztam náluk,és semmi problémám nem volt. mindent ki fízettek amit kellett. de akkor még simán humán volt, utána lett humán rent.
Krisztina Ferencné Varró
2 Csillagok

Ne hagyjuk magunkat!

, 2011. június 10.

Sziasztok!Valaki tud valamit hogy mi lesz azokkal akik bent ragadtak ebbe a nyavalyás cég?/HR:Profession/Egyjátalán tud majd fizetni az embereknek?
Címkék: #ne hagyjuk magunkatErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
kikiriki
2 Csillagok

Én is ebbe a helyzetbe vagy!

, 2011. május 27.

Én kismama vagyok és lassan mentem volna vissza dolgozni de nem tudok mert kib...szot velem ez a cég de már nem tudom mi ez HR.Profession vagy humán rent vagy mi a cicám füle mármi lenne ha összefognánk és együtt mennénk el a cégbirosághoz hogy feljelentsük?Valahogy talizunk mindannyian és együtt intézkedjünk hátha gyorssaban fog haladni az ügy!
Címkék: #ne hagyjuk magunkatErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

, 2011. június 3.

Szia! Mi is így jártunk. A jó hír az, hogy végre felszámolják. Június 1-én megjelent a Cégközlönyben.
Deruvi
1 Csillagok

Ne hagyjátok!

, 2010. szeptember 16.

Sziasztok! Egy jobb tipp: Minednki menjen a rendőrkapitányságra és tegyen feljelentést! Én is ezt teszem! Plusz! Cégbíróság!! Perelek a pénzemért! Ti se hagyjátok!

Megjegyzés

, 2011. január 30.

Szia Gabóca! Kinek adtad be a felmondásod? kistopi

Megjegyzés

, 2011. január 30.

Megint én. A Hr-profession ellen az APEH kérte a felszámolási eljárás megindítását. Fizetésképtelenség bejelentve, de még nem jogerősen. A legújabb hírek szerint a Work-Way Panamába tette a székhelyét. Gyűlnek a viharfelhők...

Megjegyzés

, 2011. február 23.

Szia,Gabóca12, egy fejezettel lejjebb írtam a hozzászólásomat kistopi
Tommyboy®
1 Csillagok

HUMAN RENT KFT

, 2010. május 31.

Ez a cég a Főváris központi munkaügyi hivatal szerint 2008-ban MEGSZŰNT! ÉN is most szívom a fogam ugyanis 2006 óta SEMMILYEN kilépő papírt nem kaptam és most ott vagyok hogy nem tudok elhelyezkedni!!!!!
Címkék: ## human rent kftErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

, 2011. február 23.

Nos, néhány telefonbeszélgetést követően megtudtam, hogy valóban nincs felszámolás alatt; a cégbíróság kamuzott, vajon miért.Az rendben , hogy a felmondás érvényes, de ettől még nem kapsz igazolást a munkaviszony megszűnéséről, aztán, ha el akarsz helyezkedni, mindenhol azt kérik, bár már rég nem feltétel.Csak ugye a bejelentésnél van egy kis macera, amit a legtöbb cég nem vállal be, inkább nem is állnak szóba az emberrel. A munkaügyi központot még nem próbáltuk újra, holnap lesz a napja. kistopi
Ádám Brigitta
5 Csillagok

papírok

, 2010. május 13.

gyeden levő kismama vagyok én is a humánnál dolgoztam hideg zuhanyként ért amikor nem kaptam meg az utalást hisz a gyereknek nagy szüksége volt erre arra. viszont most nekem lenne szükségem azokra a papírokra amit anno ott leadtam fogalmam sincs hol kell érdeklődnöm + keresnem a papirjaimat. Ha vki tud nekem ebbe segíteni nagyon + köszönném!!! és van még 1 kérésem a bent maradt szabadságokkal mi lesz, ki fizeti majd ki hisz az törvényileg jár ha vki tud vmi okosat írjon!!!!!! Előre is köszi
szilvi72
5 Csillagok

pénz az ablakban

, 2010. március 24.

Sziasztok!Az én párom is humanos volt meg kellett szüntetnie a munkaviszonyát mivel a céggel akihez kiközvetítették szerződést bontottak.Nem kapott se kilépőpapírokat{holott azt mondták pár nap múlva meglesznek},se fizetést!Sehol nem lehet utolérni őket.A cégbíróság nem tud semmit a felszámolásról pedig állítólag ez a helyzet.Sajnos mi is pénzből élnénk ha az ilyen cégek fizetnének.Ebben az országban bármit meg lehet tenni!?
Edesz
4 Csillagok

no fizu

, 2010. március 19.

Hát a Human renttel kapcsolatban, vagyis Work way, meg HR Profession meg mittudom én mi neveken....Én épp gyesen lévő kismama vagyok, aki most épp a fizetése után rohangál, mert a sok állandó változtatás mellett már nem lehet kitől számonkérni a 10-ei fizetést! Ha valaki tud valamit jelezze plííz! A 2369300 már nem létező szám...:(
Címkék: ## hr profession kft.Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Töröcsik Edina
5 Csillagok

humán rent mo. kft.

, 2010. február 22.

Bocsi az előzőért, amikor utoljára jártam ott még humán rent volt most viszont valószínüleg nevet váltott és elköltözött, legalábbis gondolom mivel a telefonszámukon bejelentkező cég neve work way kft. és ugyancsak munkaerő kölcsönzéssel foglalkozó cég. tel.szám: 06-1/2369300 és a róbert károly krt. 82-84. szám alatt találhatóak. Az évekkel ezelőtti szerződéskötéshez szükséges papírok nyomtatványom kiköpött work way szerz... minta csak a cégnév és a helyszín más.
Címkék: ## elérhetőségErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Töröcsik Edina
3 Csillagok

humán rent

, 2010. február 22.

A cég létezik, állásajánlatokat a helyszínen lehet böngészni. Nagy irodaház, viszont nem a váci út felől lehet bejutni gondolom ez a megtévesztő, illetve nem az egész irodaház az övék legalább is csak egy bizonyos emeleten folynak az ügyintézések. Ha jól emlékszem a forgách utca felől van a bejárata. Én már dolgoztam az ő közvetítésükkel és nem voltak rossz élményeim, kivéve a sorállást a papírok intézésénél.
Címkék: ## munka# elérhetőségErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése


Írjon véleményt a(z) Humán Rent Magyarország Kft részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Szolgáltatás

Vélemények


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 410 m
  Kis Gömb
  1135  Budapest
 2. Teve U. 1/D.
  1139  Budapest

 3. Távolság: 1.05 km
  Röppentyű Utca 21-23.
  1139  Budapest
 4. Váci út 82-84 F 4
  1133  Budapest

 5. Távolság: 1.17 km
  Váci út 78/A
  1133  Budapest

 6. Távolság: 1.23 km

  1507  Budapest

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Bérmunka, Munkaerő közvetítés, Munkaerő kölcsönzés, Fejvadászat, Munkaügy, Bérszámfejtés, Felnőttképzés, Munkaeroközvetítés, Humáneroforrás, Humán Eroforrás, Állásajánlatok, Munkaügyi tanácsadás, Munkaero Oktatás, Munkaero képzés, Munkaerő tanácsadás