Humán Rent Magyarország Kft, Budapest

Róbert Károly Körút 82
1134 Budapest - XIII. KERÜLET

Telefon:
(1) 236 9300 Call
Frissítve 5 hónappal ezelőtt

Útvonal

Leírás

A Humán Rent Magyarország Kft. Magyarország egyik vezető munkaerő-kölcsönző vállalata. Fejlődésünket és sikerünket elsősorban annak köszönhetjük, hogy partnereink igényeit mennyiségileg és minőségileg is igyekszünk minimális határidővel teljesíteni. Szolgáltatásunk színvonalának biztosítása érdekében munkavállalóink továbbképzéséről folyamatosan gondoskodunk.

Cégleírás
A cégben folyó intenzív piacépítési és szakmai munkának köszönhetően, a személyzeti szolgáltatók magyarországi piacának a második helyére kerültünk.

Vélemények

erika_hoffmann

humán

, 2012. március 1.

én is dolgoztam náluk,és semmi problémám nem volt. mindent ki fízettek amit kellett. de akkor még simán humán volt, utána lett humán rent.
Krisztina Ferencné Varró

Ne hagyjuk magunkat!

, 2011. június 10.

Sziasztok!Valaki tud valamit hogy mi lesz azokkal akik bent ragadtak ebbe a nyavalyás cég?/HR:Profession/Egyjátalán tud majd fizetni az embereknek?
Címkék: #ne hagyjuk magunkatErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
kikiriki

Én is ebbe a helyzetbe vagy!

, 2011. május 27.

Én kismama vagyok és lassan mentem volna vissza dolgozni de nem tudok mert kib...szot velem ez a cég de már nem tudom mi ez HR.Profession vagy humán rent vagy mi a cicám füle mármi lenne ha összefognánk és együtt mennénk el a cégbirosághoz hogy feljelentsük?Valahogy talizunk mindannyian és együtt intézkedjünk hátha gyorssaban fog haladni az ügy!
Címkék: #ne hagyjuk magunkatErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

, 2011. június 3.

Szia! Mi is így jártunk. A jó hír az, hogy végre felszámolják. Június 1-én megjelent a Cégközlönyben.

Megjegyzés

, 2011. július 27.

T Krenák János szeretném tőled megkérdezni hogy hol akadtál rá arra hogy felszámolják a humánt mert én akárhogy kerestem nem találom azért is nagyon érdekel mert a kolega nőm is humános volt őt már ki is fizették mert nem ehhez a humánhoz tartozott de most akkor hány humán van én a professionnál voltam a kollega nőm nem de a központba ugyan oda ment és a match-hoz volt ő is kiközvetitve kérlek segíts hogy hol tudnék több infót megtudni róluk előre is köszi
Deruvi

Ne hagyjátok!

, 2010. szeptember 16.

Sziasztok! Egy jobb tipp: Minednki menjen a rendőrkapitányságra és tegyen feljelentést! Én is ezt teszem! Plusz! Cégbíróság!! Perelek a pénzemért! Ti se hagyjátok!

Megjegyzés

, 2010. szeptember 22.

Voltam a Work WAyba ott azt mondták Zöldi Lászlót kell keresnem a Váci út 58 ba nos az a Váci 58 nem is 58 hanem 56 és Zöld Lászlónak hivják az úrat de nem is ez a lényeg hanem h az összes hr-es papír ott van a work waybe csak nem adják ki arra hivatkozva h nincs rá jogosultságuk pedig engem büntetnek majd azért mert nem kaptam meg a kilépő papirjaimat!!! NE HAGYÁTOK MAGATOK LERÁZNI OTT VANNAK A PAPÍROK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megjegyzés

, 2010. október 21.

Honnan veszed, hogy ott vannak a papírok? Kiadták valakinek? Hogyan?

Megjegyzés

, 2010. november 19.

Sziasztok! Nekem kiadta a work way a papirjaimat miutan tajekoztattuk oket a jogaimrol!

Megjegyzés

, 2010. november 21.

Nekem kiadtak!

Megjegyzés

, 2010. december 17.

Sziasztok! Az ügyvédünk tárgyalt a Workway ügyvédjével, ezután kiadták a papírokat. A gond az, hogy a munkaviszonyt nem tudják megszűntetni. Meg kell indítani a felszámolási eljárást!

Megjegyzés

, 2011. január 18.

Sziasztok! Nekem az egyik közeli rokonom volt az "ügyvédem". Én is megkaptam a papírjaimat, de a munkaviszonyomat "nem tudták" felbontani. Rendkívüli felmondással szüntettem meg a munkaviszonyomat. A szabinkat valószínűleg már nem fogjuk megkapni, de ha valaki tud valami frisset, szóljon! Üdv Gabi

Megjegyzés

, 2011. január 30.

Szia Gabóca! Kinek adtad be a felmondásod? kistopi

Megjegyzés

, 2011. január 30.

Megint én. A Hr-profession ellen az APEH kérte a felszámolási eljárás megindítását. Fizetésképtelenség bejelentve, de még nem jogerősen. A legújabb hírek szerint a Work-Way Panamába tette a székhelyét. Gyűlnek a viharfelhők...

Megjegyzés

, 2011. február 22.

A rendkívüli felmondásnak az az előnye, hogy indokolt esetben az egyik fél is elég hozzá. A rendkívüli felmondásnak minden esetben konkrét indoklást kell tartalmaznia és a cég felé kell elküldeni tértivevénnyel, ami persze ezen esetben visszajön a posta igazolásával (címzett elköltözött, ismeretlen), de ettől még érvényes. Viszont tényleg kéne valamit tenni a Work Way-jel mielőtt megint sok kismama és dolgozó úgy jár, ahogy mi. A hivatalos céginfóban arról semmi sincs, hogy a NAV a HR Profession felszámolását elindította volna. Mindösszesen annyi, hogy az adószámukat felfüggesztették.

Megjegyzés

, 2011. február 23.

Szia,Gabóca12, egy fejezettel lejjebb írtam a hozzászólásomat kistopi

Megjegyzés

, 2011. február 26.

Igen, ebben igazad van. Nincsen igazolás a kezedben a munkaviszony megszűnéséről, de arról a tértivevénnyel van, hogy te ezt a felmondást megtetted és megkísérelted átadni. Igaz a munkaadók többsége ezt nem vállalja be, de be kéne nekik. Nem beszélve arról, hogy nincs korlátozás arra nézve, hogy mennyit dolgozhatsz, tehát akár felmondás nélkül is dolgozhatnál még más helyen. És sajnos jelen pillanatban ennél többet nem nagyon tudunk tenni a saját érdekünkben. Én már dolgozom egy munkaadó jóvoltából, de ettől még mindig a sajátomnak is érzem ezt a problémát, mert tudom min mentem keresztül. Nem beszélve arról, hogy 2009re valószínűleg nyugdíjt sem jelentettek le egyikünknek sem. És most a Work Way is?! Tényleg tenni kellene valamit!!!

Megjegyzés

, 2011. március 8.

Sziasztok! Tegnap voltam a NAV-ban. Nem tudom más hogy áll vele, de nekem a HR Profession nem jelentett le semmit feléjük 2010. januárra. Így igen nehéz az adóbevallást megcsinálni. Azt ajánlották, hogy készítsem el azt a részét, amelyik megvan és mellékeljek hozzá egy levelet, amiben nyilatkozom arról, hogy a cég eltűnése miatt, a megfelelő dokumentumok hiányában nem tudok mit bevallani. Ugyanakkor azt is mondták, hogy minél többünknek be kellene jelenteni a NAV felé, hogy eltűnt a cég és nem kaptunk papírokat, nem kaptuk meg a szabadságunkat és nem tudunk igazolást beszerezni a munkaviszonyunk megszüntetéséről. Azt mondták, hogy ez már elegendő indok a felszámolásra (mivel ez azt jelenti, hogy kintlévőségeik is vannak), mert az a pár millió forint, amire meg vannak büntetve az nem az.

Megjegyzés

, 2012. február 23.

Sziasztok!!! Anno dolgoztam a Human Rent-nél és azóta sincs semmi gondom belőle csak figyelni kell a területi képviselőkre!!! Amúgy Újpesten a Fóti út 56 szám alatt intézik a kilépő papírok kiadását személyesen... :)
Tommyboy®

HUMAN RENT KFT

, 2010. május 31.

Ez a cég a Főváris központi munkaügyi hivatal szerint 2008-ban MEGSZŰNT! ÉN is most szívom a fogam ugyanis 2006 óta SEMMILYEN kilépő papírt nem kaptam és most ott vagyok hogy nem tudok elhelyezkedni!!!!!
Címkék: ## human rent kftErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

, 2010. szeptember 7.

Én is gyeden voltam és én se kaptam meg a papírjaimat se a szabadságomat. Most nem tudok se munkanélkülire se sehova menni mert nincs papír. Én a munkaügyi felügyeletnél tettem bejelentést, de még folyik az ügy.Mást nem tudtok tenni.Ők majd elintézik.

Megjegyzés

, 2010. szeptember 11.

De tudtok! :) serapka1017@yahoo.com

Megjegyzés

, 2011. február 23.

Nos, néhány telefonbeszélgetést követően megtudtam, hogy valóban nincs felszámolás alatt; a cégbíróság kamuzott, vajon miért.Az rendben , hogy a felmondás érvényes, de ettől még nem kapsz igazolást a munkaviszony megszűnéséről, aztán, ha el akarsz helyezkedni, mindenhol azt kérik, bár már rég nem feltétel.Csak ugye a bejelentésnél van egy kis macera, amit a legtöbb cég nem vállal be, inkább nem is állnak szóba az emberrel. A munkaügyi központot még nem próbáltuk újra, holnap lesz a napja. kistopi
Ádám Brigitta

papírok

, 2010. május 13.

gyeden levő kismama vagyok én is a humánnál dolgoztam hideg zuhanyként ért amikor nem kaptam meg az utalást hisz a gyereknek nagy szüksége volt erre arra. viszont most nekem lenne szükségem azokra a papírokra amit anno ott leadtam fogalmam sincs hol kell érdeklődnöm + keresnem a papirjaimat. Ha vki tud nekem ebbe segíteni nagyon + köszönném!!! és van még 1 kérésem a bent maradt szabadságokkal mi lesz, ki fizeti majd ki hisz az törvényileg jár ha vki tud vmi okosat írjon!!!!!! Előre is köszi

Megjegyzés

, 2010. május 17.

Sziasztok! Én is elég sokat nyomoztam a HR-Profession után. A GYED-et a területileg illetékes OEP folyósítja, tehát ezen a téren rendeződtek a dolgaink. Ami az én problémám, az az, hogy nem tudok felmondani, mivel nincs cég, ahová beadhatnám a felmondásomat. Ez annál is inkább bosszantóbb, mivel lenne egy állásom, abban az esetben, ha rendelkezem a START PLUSZ kártyával. Ennek a kiváltásához viszont az szükséges, hogy ne álljak munkaviszonyban (ami eben az esetben még fennáll, mert hivatalosan fizetés nélküli szabadságon vagyok a gyed folyósításának ideje alatt). Szóval végre megszabadulhatnék ettől a zűrös cégtől, de sajnos nem tudok kihez fordulni. Ja és még valami, a bentmaradt szabadságomat is szeretném pénzben látni. Ha valaki tudja a Zöld László (állítólag Ő a felszámoló)telefonszámát, akkor nagyon sokat segítene, ha megadná, talán azon a vonalon el tudok indítani valamit. Előre is köszönöm a segítséget!!!!!

Megjegyzés

, 2010. június 2.

Sziasztok!!!! Dettó én is így jártam.oep vette át a gyedet és a szabadságpénzemet kérem ami bent maradt.Valaki tud már valamit kit lehet keresni?Mert nekem az oep se és az apeh se segített. Privit is írhattok!3bianka@citromail.hu

Megjegyzés

, 2010. augusztus 25.

Sziasztok! Én is pont ezekkel a problémákkal bajlódom. Zöld László telefonszámát tudom (ha még aktuális a kérés), de ő csak azoknak tud segíteni, akik ténylegesen a Human Rent-nél ragadtak. Mert én például ugyan a Humannal kötöttem a munkaszerződésemet, de ennek ellenére a HR Profession-nel állok munkaviszonyban. Kérlek titeket, ha valakinek van bármiféle híre vagy jutott valamire az ossza meg velem az infokat! Előre is köszönöm! (serapka1017@yahoo.com)
szilvi72

pénz az ablakban

, 2010. március 24.

Sziasztok!Az én párom is humanos volt meg kellett szüntetnie a munkaviszonyát mivel a céggel akihez kiközvetítették szerződést bontottak.Nem kapott se kilépőpapírokat{holott azt mondták pár nap múlva meglesznek},se fizetést!Sehol nem lehet utolérni őket.A cégbíróság nem tud semmit a felszámolásról pedig állítólag ez a helyzet.Sajnos mi is pénzből élnénk ha az ilyen cégek fizetnének.Ebben az országban bármit meg lehet tenni!?

Megjegyzés

, 2010. április 1.

Sziasztok! nah és is utánuk nyomozok. Humán Rentet felszámolják, HR-Profession eltűnt. állítólag az OEP-nél kell érdeklődni a pénzükről. vagy valami ilyesmi, de remek, hogy nyomoznunk kell, nekünk, holott nem ez lenne a dolgunk. ráadásul sosem biztos, hogy viszont látjuk a pénzünket. a Work-Way (aki tuti Humán Rent, HR-Profession, és még ki tudja hány más cég) nem tud semmit. mondtam is az ügyintézőnek, kár, hogy nem hiszem el.

Megjegyzés

, 2010. április 6.

sziasztok! Humán Rent felszámolás alatt. Ez tuti.HR-Professiont én is keresem. Állítólag a HR-Professionosok ellátását (TGYÁS, GYED, táppénz) az OEP fogja utalni, mivel ők vették át a kifizetéseket. Remélem tudtam valakinek segíteni!
Edesz

no fizu

, 2010. március 19.

Hát a Human renttel kapcsolatban, vagyis Work way, meg HR Profession meg mittudom én mi neveken....Én épp gyesen lévő kismama vagyok, aki most épp a fizetése után rohangál, mert a sok állandó változtatás mellett már nem lehet kitől számonkérni a 10-ei fizetést! Ha valaki tud valamit jelezze plííz! A 2369300 már nem létező szám...:(
Címkék: ## hr profession kft.Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Töröcsik Edina

humán rent mo. kft.

, 2010. február 22.

Bocsi az előzőért, amikor utoljára jártam ott még humán rent volt most viszont valószínüleg nevet váltott és elköltözött, legalábbis gondolom mivel a telefonszámukon bejelentkező cég neve work way kft. és ugyancsak munkaerő kölcsönzéssel foglalkozó cég. tel.szám: 06-1/2369300 és a róbert károly krt. 82-84. szám alatt találhatóak. Az évekkel ezelőtti szerződéskötéshez szükséges papírok nyomtatványom kiköpött work way szerz... minta csak a cégnév és a helyszín más.
Címkék: ## elérhetőségErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Töröcsik Edina

humán rent

, 2010. február 22.

A cég létezik, állásajánlatokat a helyszínen lehet böngészni. Nagy irodaház, viszont nem a váci út felől lehet bejutni gondolom ez a megtévesztő, illetve nem az egész irodaház az övék legalább is csak egy bizonyos emeleten folynak az ügyintézések. Ha jól emlékszem a forgách utca felől van a bejárata. Én már dolgoztam az ő közvetítésükkel és nem voltak rossz élményeim, kivéve a sorállást a papírok intézésénél.
Címkék: ## munka# elérhetőségErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése


Írjon véleményt a(z) Humán Rent Magyarország Kft részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Szolgáltatás

Vélemények


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 410 m
  Kis Gömb
  1135  Budapest
 2. Teve U. 1/D.
  1139  Budapest

 3. Távolság: 1.05 km
  Röppentyű Utca 21-23.
  1139  Budapest
 4. Klapka U. 1
  1134  Budapest
 5. Váci út 82-84 F 4
  1133  Budapest

 6. Távolság: 1.17 km
  Váci út 78/A
  1133  Budapest

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Bérmunka, Munkaerő közvetítés, Munkaerő kölcsönzés, Fejvadászat, Munkaügy, Bérszámfejtés, Felnőttképzés, Munkaeroközvetítés, Humáneroforrás, Humán Eroforrás, Állásajánlatok, Munkaügyi tanácsadás, Munkaero Oktatás, Munkaerő tanácsadás, Munkaero képzés