Jász-Plasztik Kft-Mercedes Autószalon, Jászberény

Jákóhalmi út 11
5100 Jászberény
Jász-Nagykun-Szolnok
Telefon:
(57) 413 413 Call
Telefon:
(57) 400 400 Call
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve 5 hónappal ezelőtt

Útvonal

Leírás

További telefonos elérhetőségeink: 57/505-515, A Jász-Plasztik Kft. egy műanyagfeldolgozó, szerszámkészítő, akkumulátorgyártó, vakolatgyártó és vámügyintézést végző vállalat, mely immár több mint 17 éve áll ügyfelei rendelkezésére, ezalatt biztos helyet szerezve az illető iparágak piacának élvonalában.

Cégleírás
A Kft.-ét négy személy alapította 1990 májusában. Ekkor a fő tevékenységi kör a műanyagfeldolgozásra és a szerszámkészítésre terjedt ki, ám hamarosan, mintegy 4 év után, a tevékenységi kör kibővült az akkumulátorgyártással, majd pedig egyéb termelő és kereskedelmi ágazatokkal is. Dolgozóink száma a kezdeti 20 főről mára 1100-ra növekedett, mely növekvő tendencia hűen tükrözi a cég fejlődését.
Ennek oka egyrészt termékeik kiváló minősége, másrészt pedig az, hogy minden esetben megpróbál rugalmasan alkalmazkodni a változó piaci igényekhez, s ezért folyamatos fejlesztéseket hajt végre. Termékeik minősége és ezáltal piaci versenyképessége nagymértékben függ a beépített alkatrészek minőségétől és korszerűségétől.
Ezért a Jász-Plasztik Kft. ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert és ISO 14001 környezetirányítási rendszert működtet.

Vélemények

badacsonyi zoltán

kirugtak

, 2013. március 26.

nem sokat dolgoztam ott a barátnömel,ö félre akart állitani ebben a plasztik teljesen partner volt,elégvolt egy mese a volt nömtöl,és meghallgatásom nélkül kirugtak.
Címkék: #elfogultságErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Blair

Jász-Plasztik Kft

, 2012. augusztus 11.

2010 óta dolgozom itt,még anno a 2-es üzemben kezdtem aztán átkerültem a 3-as üzembe.Nem mondanám embertelen melónak de nem is könnyű,sajnos sok a szemétkedő,bu.... lakatos és MEO-s is.Most két hete átkerültem a 20-as üzembe 4 műszakban,ami ott van az borzalom.Hiába számítok régi dolgozónak,úgy beszélnek velem mint egy idiótával,a 3-asban legalább emberszámba vettek,itt az nem divat.Egyszer van 20 perces váltás,aztán ha utána ott döglesz meg a gépnél az sem zavar senkit.Ha esetleg panaszod van valamire,K. Z. vagy a többi művezetőnek rögtön az a válasza,hogy el lehet innen menni.Mióta itt vagyok aludni is alig tudok az idegesség miatt,azon vagyok,hogy minél előbb elmenjek innen.Üzenem mindenkinek,aki esetleg ide akar jönni dolgozni,hogy alaposan gondolja át a dolgot és csak akkor tegye,ha tényleg nincs más választása.
Balogh Lászlo

Jászplasztik

, 2012. június 28.

Targoncás-darus vagyok.Már régota szeretnék elálni dolgozni.Ha tud valaki felvételröl segitsen kérem. T,06-70-524-8555.
Julianna25

tel szám

, 2011. április 18.

Valaki ha tud vállalkozó telefon számát írja már meg.
gunman

jelentkezés

, 2011. január 6.

Hali! Valaki megtudná mondani nekem,Sas József telefonszámát mert nekem már sajnos nincs meg. A JP email címére írtam levelet de úgylátszik téli álmot alszanak! gunman82@freemail.hu Thanks!
Címkék: ## jelentkezésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
timi84

Romania

, 2010. december 10.

Sziasztok en Romaniaban dolgozom ennel a cegnel es egy vallalkozo vett fel,es erdeklodnek hogy lesz hatranyom-e abbol hogy vallalkozonal vagyok?Fontos lenne!Koszi
Címkék: ## vallalkozoErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

, 2011. január 5.

Sziasztok! Valaki tudna egy válalkozós telefonos elérhetőséget adni,akinél lehet jelentkezni a Plasztikba. Kisköréről járnék be dolgozni. Előre is köszönöm!
piggi

munka

, 2010. november 25.

Hali ha valaki tud arrol a közel jövőben lessz felvétel kérem,hogy irja már meg erre az e-mil cimre : piggi20@citromaol.hu !! előre is köszi Kriszta
izabella

vélemény

, 2010. november 2.

aki a 3 as üzemben dolgozott,vagy dolgozik,az tudja mi a munka.A többi már csak játék,és pénzt is kapsz érte.
Címkék: ## kft# jászplasztikErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

, 2010. november 16.

Ja ja valahogy ugy van de olyan a 20 22 23 is de az sokal rosszab... De sok nem odailö van meg stb stb stb .. De am elmegy de én nem vagyok ott sajnos 1 se jó sehol de inkább a jp de azzon belöl se mind1 az emberek hozzá állása... ott van fönök telója akkor megadhatod nekem ha szépen kérem ?? köszi
Kovács Zoli

Keresés

, 2010. augusztus 25.

Én csak egy személyt keresnék úgy értesültem,hogy ahol a samsung tv-t szerelik össze ott főnök 30 éves.

Megjegyzés

, 2010. szeptember 9.

Hello a 21 uzem.. És Nem fönök hanem a soron muvezető de van több is ott.. Nem tom h már mennyi időlopo lesz de elég 2 ő de ott lehet h van 4 is 1 muszakba de zoli az rendes de muvezető a főb az ha nem csukták le a sikasztásár az imre meg réz az meg főbb de a cégtulaj az ilyen öreg nagyon a szem réznek a valakije ...

Megjegyzés

, 2010. szeptember 9.

biztositás kép ha nem rakta volna be szokásához hiven ez a oldal ugye... de csak annyit irok h minek keresed ?? am solymosi zoli vipen is fentvan és muvezető nem főnők.

Megjegyzés

, 2010. szeptember 30.

A plasztiknál csak aki csókos az keres pénzt meg azkap nagyobb beosztást hiába vannak hozzáértő emberek akik jelentkeztek leszarják őket,deha ismered a kaszát nyert ügyed van postásbol is műszakvezető lett pld:-))

Megjegyzés

, 2010. október 13.

egy teljes egész évet dogoztam itt ebbe a kosz fészekbe.valami egy szörnyű hely akinek van egy kis esze az nem megy oda.aki már oda ment az bolond aki még nem járt arra az ne is menjen jobban jár.nem tudom már jobban meg osztani a tapasztalatimat,de ha meg akarod tapasztalni jelentkezz.várnak sok szeretettel. és sok szerencsét és ki tartást ha már ott vagy.

Megjegyzés

, 2010. december 18.

Sziasztok!En is dolgoztam az uzemben es nagyon szeretem ott dolgozni,neha jo napom volt neha meg mar elegem volt az egeszbol de jo volt.Nekem is Zoli volt a muvezetom es tenleg egy nagyon rendes ember jo volt vele dolgozni nem csak vele hanem a tobbi emberel is pl.Maca,Margo neni,Erzsike,Joco, Arpi,Krisztiant a festo na meg ne felejcsem el Rudit o is jo fej volt meg a tobbiek nem sorolom fel mert sok embert megismertem ott,de sajnos vissza jottem Romaniaba es nem tudok roluk semmit.Ha tud valaki roluk valamit az kerem hogy szoljon nekik mert szeretnem felveni veluk a kapcsolatot a messen vagy irjon nekem elore is koszonom.Udv.Klara Erdelybol ez az id.messen.cimem cyly_yza.Szeretnem ha valaki segitene kellemes napot kivanok.
Név

Jp

, 2010. augusztus 13.

Én dologztam 1 évet aztán nem eztán 5 hónapot össz 1.5 év bementem kitöltötem eltelt 1 hét szoltak :) és mehetem volna vállalkozoval mikor bementem rögtön másnap de türelem rosszát terem és lesz Jp csak meg kéne maradni is mostmár :S... fizu meg mindenhol ilyen .... samsung 12 be 4 muszakba keresnek anyit mint itt 2 be ...stb stb .. 100 ezrest meg stb stb sehol se csak ha nem vagy ... akkor .. 8 általánosal ramon meg tomi fönök 1 mil a diban .... na ennyi :P :)


Írjon véleményt a(z) Jász-Plasztik Kft-Mercedes Autószalon részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Szolgáltatás

Vélemények


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 5.20 km
  Jászteleki út 4.
  5100  Jászberény

 2. Távolság: 5.68 km
  Jászberény Jászteleki út 1.
  5100  Jászberény

 3. Távolság: 6.97 km
  Fátyol U.12
  5100  Jászberény

 4. Távolság: 7.55 km
  Kossuth L. Utca 114
  5100  Jászberény

 5. Távolság: 7.77 km
  Gyöngyösi út 85.
  5100  Jászberény

 6. Távolság: 7.80 km
  Szilvás Dűlő 5.
  5100  Jászberény

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Autóalkatrész, Autószerviz, Akkumulátor, Akkumulátor és Szárazelem, Autó, Fuvarozás, Nemzetközi, Műanyag, Hulladékgazdálkodás, Vámügyintézés, Hulladékfeldolgozás, Vámügynökség, Hulladékhasznosítás, Műanyagfeldolgozás, Műanyag Fröccsöntés, Márkakereskedések