Könyvtárellátó Kht., Budapest

Váci út 19.
1134 Budapest - XIII. KERÜLET

Telefon:
(1) 237 6900 Call
Telefon:
+36-1-237-6966 Call
Telefon:
+36-1-237-6970 Call
Telefon:
+36-20-224-6747 Call
Telefon:
(20) 330 8321 Call
Fax:
(1) 239 2715
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Ellenőrzött adatok, Frissítve 2 hónappal ezelőttEllenőrzött adatok
Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Útvonal

Leírás

A Könyvtárellátó Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft. (röviden Könyvtárellátó Nonprofit Kft.) 2007. szeptember 16-a óta működik ezen a néven. Jogelődjét az alapítói jogokat gyakorló miniszter 1991.
november 1-jén kiválással hozta létre a 45 éve könyvtárellátással foglalkozó TÉKA Könyvértékesítő, Könyvtárellátó és Könyvkiadó Vállalatból, s 1994. október 1-jén alakult közhasznú társasággá. A társaság tulajdonosa a magyar állam.
A tulajdonosi és vagyonkezelői jogokat az oktatási és kulturális miniszter gyakorolja, az általa kijelölt felügyelő bizottság véleményének figyelembe vételével.

Cégleírás
Az alapító okirat szerint 'a társaság kulturális tevékenységet végez: állománygyarapítást segítő szakmai és dokumentum-ellátási szolgáltatásokat nyújt a nyilvános- és szakkönyvtárak részére a könyvtári rendszer hatékonyságának és rentabilitásának javítása érdekében'. A cég vállalkozási tevékenységet közhasznú céljainak megvalósítása érdekében végez, s a gazdálkodása során elért eredményét az alapító okiratban meghatározott tevékenységeire fordítja. Politikai tevékenységet nem folytat, pártoknak anyagi támogatást nem nyújt, s az általa nyújtott közhasznú cél szerinti juttatások bárki által megismerhetők.
A kft. szerződést kötött a Oktatási és Kulturális Minisztériummal a közhasznú tevékenység folytatásának feltételeiről.
Éves közhasznúsági jelentésébe bárki betekinthet. Ezen felül a Könyvtárellátó működését a gazdálkodó szervezetekre vonatkozó jogszabályok határozzák meg.

Vélemények

Pintér Gizella

Nincs GYerekemnek könyve

, 2014. február 1.

gyerekemnek még agusztusba be fizetem a cseket de még könyvünk most sincs és .És telefonba aszt a választ kaptam a hölgytöl hogy nyugotan menyek a biróságra . Szerintem ilyen alkalmazotat nem érdemes ott tartani ha nem tud az ugyfélel báni .Ez már felháboritó . Se pénzt nem kaptam visza se könyvet nem kaptam minden nap hivom öket de fel se veszik a telefont nem tudom minek ülnek ott .
Címkék: #Nincs a gyerekemnek tankönyveErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Gubicza Tiborné

TANKÖNYV ÁR VISSZATÉRÍTÉS

, 2014. január 20.

A mai napig várom hogy lányom aki tartósan beteg vissza kapja a tankönyvek árát!!!!
Címkék: #Tartósan beteg gyermekErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Lourdes Maria Grimon

tankönyv

, 2014. január 16.

Látom a sok szülői véleményt. Elkeserítő. A kello a tk.felelősöket is csak kihasználja. December óta telefonálgatok, hogy mi tk.felelősök mikor kapjuk meg a pénzünket azért a rengeteg időért, amit munkaidőn túl végeztünk el a tankönyvezés lebonyolításával. A klik legalább szóba állt velem: ők arra várnak, hogy számukra a kello fizessen. A kellót képtelenség elérni!!! A miskolci irodán annyit mondott a hölgy, őt Pestről úgy tájékoztatták, hogy a kello már fizetett a kliknek! A klik szerint ez nem történt meg! Hány tk.felelőst érint ez országosan? Hol a pénzünk?
Címkék: #tk.; tk.felelősökErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Jóri

tankönyv

, 2013. december 5.

Még nyáron, júliusban befizettem a tankönyvek árát. Volt köztük olyan tankönyv is, amit meg sem rendeletem, de a Kello-nál azt mondták, fizessem csak be az egészet, így egyszerűbb lesz, majd utólag visszatérítik azoknak a könyveknek az árát. Hát tényleg, nekik egyszerűbb volt, azóta sem kaptam vissza azoknak a könyveknek az árát, amit meg sem rendeltem, és a diák át sem vette. Felháborító, már fél év eltelt!
Címkék: #tankönyv KELLOErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Agg Ivett

tankönyv ár vissza fizetés

, 2013. november 28.

Nem lehet elérni őket,július 31 ig befizettem a csekkeket a tankönyvekre ami a 2 gyereknek 28000 forint volt, aztán kiderült hogy nem kellett volna mert RGYK ra jogosult lettem mert 4 órás dolgozó lettem, akkor beszéltem velük október végére igérték a vissza fizetést,,de nem történt meg, azóta sikerült beszélnem velük azt mondták november végére tették át a csúszások miatt.... hát még mai napig se érkezett meg, a telefon állandóan foglalt! irtam emailt. mi kell még?

Megjegyzés

, 2014. január 6.

Én pont ugyan így jártam,leszedik az embert,holott a gyerekemtől veszik el a pénzt,ugyan is tartós beteg,csak nem tájékozattak hogy ingyen lesz neki a tankönyv,én meg befizettem...ez volt júniusban,pénz meg sehol...
Bauecker Éva

tankönyvrendelés

, 2013. november 27.

Hiába tanul a gyerekem németet, a tankönyvlistában szerepelt két angol könyv is, összesen 4366 Ft értékben. Kifizettették velem. Ezeket a könyveket nem is láttam, mert meg sem kaptuk. Tegnap érkezett 985 Ft visszautalás postai utalványon. Hol a többi 3381 Ft? A cég miért nem válaszol az e-mail-re? Miért nem elérhető telefonon? Halkan jegyzem meg, hogy a másik gyerekemnek valamikor novemberben érkeztek meg a tankönyvei. Én betartottam a fizetési határidőt. Nem gondolják, hogy némileg gány a munkájuk??
Címkék: #túlszámlázás#nem elérhető a cégErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Iren Stancz Farkas

Tankönyv ár

, 2013. november 7.

Előre kifizettem a tankönyveket, gyermekem azonban másik iskolába ment rögtön a tanév elején, ezért a tankönyvcsomagot nem vettük át. Azóta több e-mailt, és postai levelet írtunk a Kello-nak, hogy utalják vissza az át nem vett könyvek árát. Egyetlen e-mailre válaszoltak, miszerint majd, valamikor ha ők elszámoltak a kiadók felé, postán visszaküldik. Azóta se kép, se hang. A telefonszámokat nem veszik fel, vagy azt jelzi, hogy kikapcsolt telefonvonal. Egyetlen alkalommal sikerült egy mobilszámon elérni valakit, aki be sem mutatkozott és kérdésemre csak hebegett-habogott. Ráadásul a csekkre, amin a pénzt befizettem rossz lakcímet írtak, így ha postán küldik vissza,( ha egyáltalán visszaküldik) azt nem én fogom megkapni. Felháborító, amit művelnek. Amikor előre fizettették a tankönyvet, a visszafizetésekre nem is gondoltak, most pedig siketet és vakot játszanak. Nem kérek Kello-ból soha többé nem vagyok hajlandó az ő közvetítésükkel tankönyvet vásárolni!

Megjegyzés

, 2013. november 22.

na mi is pont igy jártunk időbe befizettem a tankönyvet nem vettük át mert a gyerek másik iskolába ment ahol gond nélkül megvannak a tankönyvek de a pénzt még nem kaptuk vissza egy ideig engem is csak hitegettek mostmár elsem lehet őket érni telefonon én arra gondoltam bemegyek személyesen és akkor meglátjuk mit mondanak csak az a baj hogy egy fecske nem csinál nyarat :( a tankönyvvásárlásnak meg maradnia kellett volna ahogyan régen is volt átvételkor az iskolába kifizettük . C

Megjegyzés

, 2013. december 6.

clarissa. Nincs hova bemenned. A telephelyként szereplő Váci úti cím egy raktár, ott semmilyen segítséget, információt nem kapsz. A cégnek nincs irodája, a könyvelőjük a saját alkásán könyvel, etc. Az egész cég egy nagy kamu! Érdemes lenne összefogni mindenkinek, akinek tartozik a Kello, akár pénzzel, akár hiányzó tankönyvvel és a fogyasztóvédelemhez valamint a bírósághoz fordulni, mert amit művelnek az a dilettantizmuson kívül a kereskedelemre vonatkozó minden jogszabály megsértése! Attól félek sohasem kapjuk vissza a pénzünk, hiszen a hogy a tankönyvkiadók sem. Felháborító az EMMI hazudozása és Kello lapítása!
Kapusné

Tankönyv

, 2013. november 7.

Szeptember 3.-án befizettem a könyvek árát .Most november 7.-ét írunk és nincs a gyerekemnek tankönyve. Felháborító,fogyasztóvédelemhez fordulok,mert így nem működhetnek cégek,hogy csak a pénz kell nekik,és terméket nem kapok a pénzemért.Felháborító!!!!

Megjegyzés

, 2013. november 13.

Szégyen ez az egész. Ilyet nem lehet csinálni...szerintem. Szeptember 03-án befizettem a gyermekem tankönyveit. Ugyanis csak akkor kaptunk csekket. Két hét múlva még mindig nincs könyv. Az iskola könyvtáros szólt,hogy késve érkezett be a pénz és ezért. Be kellene újra fizetni csak most nem csekken,hanem neki és majd a csekken befizetett összeget vissza fogják utalni. Lett is könyv 2 héten belül....viszont a visszautalást még mindig várom. Miért kell kétszer fizetnem tankönyvet (mert olyan olcsó????) Hááát nem olcsó és nem lopom a pénzt. Viszont nagyon úgy tűnik,hogy a tisztelt KFT. ezt teszi. Két telefonszám is van és ez nagyon jól is hangzik....csak egyiket sem veszik fel. Felháborítónak tartom és igen....el vagyok keseredve. Megérdemelnének egy feljelentést. :(
Kelemenné Erzsébet

diákönyv

, 2013. október 8.

Sajnálattal tapasztaltam, hogy a honlapukon magán lakás telefonszáma van megadva!!!! Felháborító, hogy a diákok még mindig nem jutottak hozzá a könyvükhöz, pedig egy hónapja be lett fizetve!

Megjegyzés

, 2013. november 13.

Szégyen ez az egész. Ilyet nem lehet csinálni...szerintem. Szeptember 03-án befizettem a gyermekem tankönyveit. Ugyanis csak akkor kaptunk csekket. Két hét múlva még mindig nincs könyv. Az iskola könyvtáros szólt,hogy késve érkezett be a pénz és ezért. Be kellene újra fizetni csak most nem csekken,hanem neki és majd a csekken befizetett összeget vissza fogják utalni. Lett is könyv 2 héten belül....viszont a visszautalást még mindig várom. Miért kell kétszer fizetnem tankönyvet (mert olyan olcsó????) Hááát nem olcsó és nem lopom a pénzt. Viszont nagyon úgy tűnik,hogy a tisztelt KFT. ezt teszi. Két telefonszám is van és ez nagyon jól is hangzik....csak egyiket sem veszik fel. Felháborítónak tartom és igen....el vagyok keseredve. Megérdemelnének egy feljelentést. :(
szülő

téves tankönyvcsomag

, 2013. október 1.

Július első hetében a csekket befizettük. Bizonyos tankönyvből kettő míg másikból egy sem volt a csomagban. Az iskola azonnal jelezte a könyvtárellátó felé a tévedést, hibásat visszaküldte. Lassan itt a félév és könyv még sehol. Egy pár száz forintos könyv postára adása nagyon megterhelő és időigényes feladat lehet egy cég számára. Lehet hogy ebben az évben ez nem is fog sikerülni? Azért nem szeretnénk ha valamelyik dolgozójuk a nagy kapkodásban szívinfarktust kapna, türelmesen várakozunk.


Írjon véleményt a(z) Könyvtárellátó Kht. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Szolgáltatás

Vélemények


Hasonló cégek a közelben


  1. Távolság: 100 m
    Ronyva U 2 3 1
    1133  Budapest
  2. Lehel Tér-Gogol U. Aluljáró
    1133  Budapest

  3. Távolság: 410 m
    Gogol U. 16.
    1134  Budapest

  4. Távolság: 440 m
    Dráva Utca 12
    1133  Budapest
  5. Lehel Utca 5
    1062  Budapest
  6. Váci út 78/B
    1133  Budapest

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Újság, Folyóirat, Tankönyv, Általános Iskolai Tankönyv, Könyvtárellátás, Csomagolóanyagok forgalmazása, Könyvtár, Könyvek, Hangfelvétel, Dokumentum, Könyvtári Ellátás, Idegen Nyelvu Könyv, Nyomtatványok forgalmazása, Felsooktatási Tankönyv, Musoros Kazetták, Könyvtárak Igényeinek Kielégítése, Középiskolai Tankönyv, Video Felvétel