Kaposkábel Kft., Kaposvár

Szántó U. 5
7400 Kaposvár
Somogy
Telefon:
06-82/528-300 Call
Fax:
06-82/528-308
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

Kábeltelevizió társaság Fő profilunk a képújság rendszerű napi hírek és hirdetések közvetítése.

Cégleírás
1994 óta folyamatosan van jelen a City Kábel Képújság Hírcsatorna Kaposvár hirdetési lehetőségeinek színes palettáján. Ezidő alatt széles ügyfélkörre tett szert, s - többek között - ennek köszönhetően a nézettsége is ugrásszerűen megnőtt. Napjainkra már 16 700 lakásban lehet fogni jó minőségben műsorunkat az OIRT 5-ös csatornán, mely az "alap programcsomag" része, így minden kábel TV előfizetőhöz eljut. Rovatrendszer segítségével az üzleti hirdetéseket és az egyéb közérdekű információkat külön-külön rovatban helyezzük el.
Így a televíziónézők maguk dönthetik el, mikor szeretnének bekapcsolódni műsorunkba. A rovatok ciklusosan (óránként) ismétlődnek. Egy adott hirdetés, illetve információs anyag napjában 24 alkalommal kerül képernyőre, egyenként - átlagosan - 1 perc időtartamban.
A hirdetési oldalak hátterei igényes fotók vagy grafikák, melyeket a megrendelő maga is mellékelhet. Technikailag bármilyen fotó-, videofelvétel fogadására, digitalizálásra alkalmas e média.

Vélemények

Rátkai Zsuzsanna
4 Csillagok

vélemény

, 2007. december 23.

Több éve vagyok előfizetőjük, teljes megelégedettséggel. Igaz az internet szolgáltatásuk néha kimaradozik, de ettől függetlenül amit ígérnek, bőven teljesítik. Áraik versenyképesek, ügyfélszolgálatuk készséggel segít mindenben.
Címkék: ## kábelnet# internet# televízió# kábeltvErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Juhász Ákos
5 Csillagok

vélemény

, 2007. december 20.

Nagyon régóta van náluk előfizetésem, soha semmi gond nem volt a szolgáltatásukkal. Áraikkal is meg vagyok elégedve, választhatunk programcsomagokat is, így az idősektől a legfiatalabbak is meg tudják szabni a saját előfizetésük díját. Költözéskor is gond nélkül működött a szolgáltatásuk.
Címkék: ## kábelnet# tv# kábeltvErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
valaki64
5 Csillagok

Vélemény

, 2007. december 19.

Sok éve vagyok előfizetőjük nagy megelégedettséggel. Szolgáltatásuk megbízható, műszaki hibáktól mentes. A programválasztékuk széles, 4 választható csomag áll rendelkezásünkre, amiből mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Az áraik versenyképesek. A kábeles internet szolgáltatásukról rosszat még nem hallottam.
Címkék: ## szórakozás# internet# tv# kábeltvErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Kaposkábel Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben


  1. Távolság: 570 m
    Németh István Fasor 21
    7400  Kaposvár

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Hbo, Internet, Sport, Film, Csatorna, Kábel Tv, Tv, Hír, Kábelgyártás