Kelen Kórház Kft., Budapest

Thán Károly Utca 20.
1119 Budapest - XI. KER.

Telefon:
(1) 203 3417 Call
Telefon:
(1) 205 0205 Call
Fax:
(1) 203 0457
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

Kelen Magánkórház weblapja. A Kelen Kórház Kft. egy jól felszerelt magánkórház.

Cégleírás
A Kelen Kórház Kft. 1998-ban magánberuházásként épült, Budapest XI. kerületében a Thán Károly u. 20. szám alatt. A kórház egy háromszintes épület, 1400 m? alapterületen. A betegek részére a Thán Károly utca felől akadálymentesített bejárat, valamint parkolóhely biztosított.
A betegek fogadása a recepción történik előzetes időpont egyeztetés alapján. A beteg adatai megérkezésekor számítógépes rendszerbe kerülnek, így a rendelőben azonnal látható, hogy az előjegyzett páciens megérkezett. A Kelen Kórház Kft. 1998 óta járóbeteg-szakrendelésre és egynapos sebészeti ellátásra érvényes ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik Az épület kialakítása is ennek az elvnek megfelelően történt. A működés kezdete óta minőségi kifogás, szakmai szabályszegésre hivatkozó jogorvoslati kérelem, vagy kártérítési igény nem fordult elő. A Kelen Kórház Kft.
2001. december 15-től ISO 9001 Minőségügyi Irányítási Rendszert vezetett be, amelyet a mai napig is megújítva működtet. A tanúsítvány tárgyköre: foglalkozás-egészségügyi alapellátás, járóbeteg-szakellátás és egynapos sebészeti ellátás. A kórház a tiszta A és B nosocomialis kategóriájú, valamint és szeptikus C és D nosocomiális kategóriájú műtétek végzésének elkülönítését biztosítja. Az egynapos ellátáshoz szükséges képalkotó diagnosztika (RTG, UH, mammographia) szakképzett asszisztenciával a kórházon belül található.
Idegen nyelvű leírás
Kelen Hospital is a fully modernized, private hospital located in the 11th district of Budapest, Thán Károly Str. 20. Kelenföld. Our hospital with its architectural style looks rather like a hotel than a hospital.
Kelen Hospital was built as a private investment in 1998. The Hospital is a three storey building with 1400 m2 floor-space. Parking is accessible for our Patients from Thán Károly Street.
Kelen hospital is in possession of ÁNTSZ permit since 1998, for providing one-day surgery care and out-patient medical care. In case of hospitalization, Patients can stay in our 6 private patient care rooms each with private bath, TV, telephone, air-conditioning, and internet connection.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Kelen Kórház Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések
Facebook


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 1.78 km
  Pannonhalmi út 46.
  1118  Budapest

 2. Távolság: 1.92 km
  Ramocsa U. 9.
  1118  Budapest

 3. Távolság: 3.31 km
  Bartók Béla út 1.
  1114  Budapest
 4. Ráday U. 42-44.
  1092  Budapest
 5. Mester U. 45-49.
  1095  Budapest

 6. Távolság: 4.24 km
  Galamb Utca 7.
  1052  Budapest

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Sebészet, Visszérműtét, Sérvműtét, Plasztikai Sebészet, Magánklinika, Kórház és Klinika, Magánkórház, Kozmetika, Egészségügy, Wellness, Plasztikai, Foglalkozások, Ortopéd, Vastagbélszűrés, Sebok, Égek, Bütyökm, Űtét, Bélbetegs, Tűzfolt, Észet