Kincsem Lovaspark, Tápiószentmárton

Sőregi út
2711 Tápiószentmárton
Pest
Telefon:
(29) 425 901 Call
Telefon:
(29) 423 056 Call
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

A Kincsem Lovaspark Budapesttől 60 km-re található. A mintegy 400 hektáros terület kiváló adottságokkal rendelkezik a lovassport szerelmesei számára.

Cégleírás
Kocsi János /1948/ vállalkozó a tápiószentmártoni Kincsem Lovaspark tulajdonosa A lovakkal már gyermekkorában barátságot kötött. Apja kocsiversenyek résztvevőjeként számos távhajtó versenyt nyert - nagyszülei, dédszülei mind ismert lótartók, lótenyésztők voltak. A Kocsi család a dunántúli Kocs községből települt három-négy generációval ezelőtt Nagykátára. Ma a Kocsi család Budapesten él. Kocsi János már gyermekfejjel elhatározta, ha teheti, neki is lesznek lovai. 1992 óta lótulajdonos.
A tápiószentmártoni Kincsem Lovaspark területét - az egykori orosz repülőteret objektumaival - 1993-ban vásárolta meg. Azóta a lovaspark az ő elképzelései, tervei alapján épül. A "lovasparadicsom" évről-évre szépül, gyarapodik és a hazai lovassport, lótenyésztés, idegenforgalom egyik gyöngyszemévé nőtte ki magát. Szolgáltatások Tegyen egy kellemes kirándulást családjával, barátaival, munkatársaival Kincsem szülőföldjére, Tápiószentmártonba a Kincsem Lovasparkba, mely az év minden időszakában igényes szolgáltatásaival várja vendégeit. - Tartsa itt névnapját, születésnapját, eljegyzését, esküvőjét, házassági évfordulóját! - Rendezze meg nálunk cége tanácskozását, munkaértekezletét, konferenciáját, garden party-ját! - Sportegyesületek, sportszövetségek részére edzőtáborozási lehetőséget kínálunk.
Lovasprogram A park és környezete rövid- /1 óra/, közép- /3 óra/ és hosszútávú /fél- és egész napos/ tereplovaglás, lovas- és fogatos túra igényt is ki tud elégíteni /kísérővel-vezetővel, hajtóval/, előre egyeztetett útvonalon és programmal. - Puszta taxival való látogatás az őshonos parkba, csárdalátogatással egybekötve. - Csoportok részére, igény szerint csikós, Puszta ötös, -tízes, -tizenkettes bemutató, amatőr fogathajtó versenyen való részvételi lehetőség. - Felnőttek és gyermekek részére futó száraztatás - nagylovon, pónin. Lovas oktatás Felnőttek és gyermekek - kezdők és haladók - egyének és csoportok részére, napi egy vagy több alkalommal, megegyezéses óraszámban.

Vélemények

Mátraaljai Juhász Béla
5 Csillagok

A fenti a saját nevem

, 2009. május 24.

Többször látogattunk a Kincsem lovasparkba a környezet és ellátás kitűnő köszönet Kocsi Úrnak.
Címkék: ## lószerető# agrármérnökErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
pitti32
3 Csillagok

étterem

, 2007. december 29.

Többször is jártam már náluk rendezvény alkalmával is finomak az ételeik és akik hiszenek bizonyos erőkben azok a híres dombra ki is sétálhatnak gyógyulni. Én maradok az ételeknél.
Címkék: ## étterem# vendéglátás# ételErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Kincsem Lovaspark részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 16.68 km
  Erdei Tanya 11.
  2213  Monorierdő

 2. Távolság: 17.56 km
  Zsák Utca 3
  2721  Pilis

 3. Távolság: 31.51 km
  Mizse 339.
  6050  Lajosmizse
 4. Temető út 2
  5122  Jászdózsa

 5. Távolság: 33.63 km
  H.Sz.:0373/83
  2377  Örkény

 6. Távolság: 34.18 km
  Pettyán Dülő
  2377  Örkény

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Lovaglás, Lovastábor, Bértartás, Díjugratás, Fogathajtás, Díjlovaglás, Ménes, Fedeles Lovarda, Távlovaglás, Tenisz, Vendéglátás, Oktatás, Étterem, Szálláshely, Rendezvényszervezés, Rendezvény, Szauna, Büfé, Szabadidő, Verseny, Úszómedence, Bemutatóterem, Horgászati Lehetőség, Terep és Túralovaglás, Fogatozás