Kiss-Gerencsér Autóház Kft.-Chevrolet Kiss-Gerencsér, Zalaegerszeg

Hock János út 96
8900 Zalaegerszeg
Zala
Telefon:
92/323-875 Call
Fax:
92 550-186
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Nyitvatartási idők

hétfő
7:30 – 16:30
kedd
7:30 – 16:30
szerda
7:30 – 16:30
csütörtök
7:30 – 16:30
péntek
7:30 – 16:30
szombat
8:00 – 12:00
vasárnap
Zárva

Zárva

Nyitvatartási idő Kiss-Gerencsér Autóház Kft.-Chevrolet Kiss-Gerencsér

Leírás

A Kiss-Gerencsér Autóház sikertörténete 1993. nyarán indult, amikor is meglévő hűtőberendezéseket forgalmazó szervizünknek új telephelyet kerestünk, de szerettük volna ezt összekötni valamilyen autómárka képviseletével. Az Opel Magyarország ebben az időszakban keresett Zalaegerszegen partnert, így mivel az előírt feltételeknek maximálisan megfeleltünk, még az év nyarán aláírtuk a márkaképviseleti szerződést.

Cégleírás
A Kiss-Gerencsér Autóház sikertörténete 1993. nyarán indult, amikor is meglévő hűtőberendezéseket forgalmazó szervizünknek új telephelyet kerestünk, de szerettük volna ezt összekötni valamilyen autómárka képviseletével. Az Opel Magyarország ebben az időszakban keresett Zalaegerszegen partnert, így mivel az előírt feltételeknek maximálisan megfeleltünk, még az év nyarán aláírtuk a márkaképviseleti szerződést. Kezdetben egy Zalaegerszeg közeli településen kezdtünk dolgozni néhány fős stábbal. Az első gépkocsi értékesítését soha nem feledjük, 1993. októberében volt a Zalaegerszegi Őszi Vásáron.
A hátralévő néhány hónapban több mint száz autót sikerült eladnunk annak ellenére, hogy abban az időszakban bizony voltak nehézségek, hiszen a gépjármű-kereskedelem még gyerekcipőben járt, így bizonyos ügyintézési folyamatokat szinte az ügyfelekkel együtt tanultuk. Ez alatt elkezdődött a zalaegerszegi telephelyünk építése, ahová már 1994. nyarán beköltözhettünk. Itt az akkoriban teljesen egyedinek számító - de a mai napig impozáns látványt nyújtó és nagyon komolyan felszerelt - létesítményben kezdett igazán működni az általunk üzemeltett rendszer. Annál is inkább, hiszen az előző hónapokban eladott gépkocsik tulajdonosai kezdték igénybe venni a szerviz szolgáltatásait is.
Tágas szalonnal, jól felszerelt javító-, lakatos- és festőműhellyel várjuk tisztelt ügyfeleinket. Emellett Thermo King műhelyünk a gépkocsi klímák beszerelésével, szervizelésével is várja az érdeklődőket. A következő nagy lépés volt, amikor 1998. nyarán megnyitottuk gyenesdiási létesítményünket, ahol szintén teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani. Akkoriban a közelben nem volt elérhető az Opel, sem új gépkocsik, sem a szervizszolgáltatás terén, különös tekintettel az idegenforgalmi szezonban a környéken megforduló külföldiek számára.

Útvonal

Vélemények

Horváth Tivadar
4 Csillagok

Szervíz

, 2007. december 15.

Ez a bolt a "hagyományos" autószervizek közé tartozik. Előnyei között meg kell említeni a könnyű elérhetőséget és a jó felszereltséget. Hátránya viszont, hogy semilyen extra szolgáltatással nem rendelkezik, így a többi szervíz közt nem biztos hogy ezt ajánlom választásnak. Azonban megérdemli a 4 csillagot, mivel a kiszolgálás gyors és szakszerű
Címkék: ## zalaegerszeg autó motorErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Tirpák Lilla
5 Csillagok

Autó

, 2007. december 13.

Nagy kínálat, kedves segtség, szép autók-a miénk is innen van, és nagyon szeretjük!- :)Ajánlom mindenkinek!
Címkék: ## szervíz# alkatrész# autókereskedésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Kiss-Gerencsér Autóház Kft.-Chevrolet Kiss-Gerencsér részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések
Facebook YouTube


YouTube

Üzletek a közelben


 1. Távolság: 0 m
  Hock János U. 96.
  8900  Zalaegerszeg
 2. Kereskedők Útja 2.
  8315  Gyenesdiás

 3. Távolság: 36.64 km
  Kereskedők Útja 2.
  8315  Gyenesdiás

 4. Távolság: 45.78 km
  Récsei út 1.
  8800  Nagykanizsa
 5. Récsei U. 1
  8800  Nagykanizsa

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Autó, Autójavítás, Autókereskedelem, Autószalon, Zöldkártya, Autótartozék, Szervizelés, Bérautó, Gépjármű, Szalon, Flottakezelés, Új Autó, Szervíz szolgáltatás, Márkakereskedelem, Márkszervíz, Családi Autó, Haszongépjármű, Gépjármű kereskedelem, Használtautó, Gépjármű értékesítés, Lízingelési Lehetőség, Chevrolet, Tesztvezetés, Lacetti, Captiva, Aveo, Orlando, Chevrolet Szervíz, Cruze, Chevrolet Márkaképviselet, Chevrolet Márkakereskedés, Márkakereskedések, Kárrendezés, Autószerviz, Személygépkocsi, Chevrolet Szervizszolgáltatás, Epica, Hitel, Karosszéria javítás, Casco, Lízing, Gépjármű Felelősségbiztosítás, Spar, Környezetvédelmi Vizsgálatok, Autójavítá