Kit - Kereskedelmi És Idegenforgalmi Továbbképző Kft., Budapest

Fehér út 1/B. V. Emelet.
1106 Budapest - X. KER.

Telefon:
(1) 342 2726 Call
Fax:
(1) 322 4016
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve 2 nappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

A Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft. közel 30 éve prominens szereplője az oktatási piacnak. Fő tevékenysége az iskolarendszeren kívüli közép- és felsőfokú szakemberképzés, kiemelten a kereskedelem, a vendéglátás és az idegenforgalom területén.

Cégleírás
Szakmai képzésünk magas színvonalú általános és szakmai nyelvi képzéssel egészül ki. Akkreditált nyelvvizsgaközpontunkban lehetőség van az államilag elismert KITEX kereskedelmi szakmai nyelvvizsga megszerzésére is az idegenforgalom, a vendéglátás, a kereskedelem és a külkereskedelem szakirányokban. Vizsgahelye vagyunk az ITK Origo általános nyelvvizsgarendszernek is. Cégünk komplex oktatási szolgáltatásként létrehozta a KIT Oktatási Struktúrát. Ajánlatunk átfogja a különböző szintű szakképzési formákat, így az iskolarendszerű közép- és felsőfokú képzést, az iskolarendszeren kívüli felnőtt szakképzést, valamint a szakmai vizsgáztatást, továbbá a nappali és levelező rendszerű felsőoktatást.
Kínálatunk kiterjed a nyelvoktatásra, az általános és szakmai nyelvvizsgáztatásra, valamint pedagógus-továbbképzésekre. A foglalkoztatottság növekedését célzó továbbképzéseket, átképzéseket a hozzájárulásra kötelezettek szakképzési alapja terhére is szervezzük saját dolgozóik körében. A képzési szintek kapcsolódása és egymásra épülése biztosítja hallgatóink számára az átjárhatóságot, az élethosszig tartó tanulás lehetőségét. Az integráció csúcsán a társaságunk által alapított Heller Farkas Főiskola áll, amely gazdálkodási, valamint idegenforgalmi és szálloda szakon képez szakembereket.
Az érdeklődőket folyamatosan tájékoztatjuk honlapunkon (www.kit.hu) és személyes tanácsadással vevőszolgálatunkon a különböző képzési lehetőségeinkről. Az egész ország területére kiterjedő megyei képviseleti hálózatunk közreműködésével szervezett, államilag elismert szakképesítést nyújtó, valamint céltanfolyami kínálatunkkal közreműködünk a munkaerő-piaciképzési, átképzési igények kielégítésében is. A színvonalas oktatói munkát olyan kiváló felkészültségű pedagógus-, és szakértői gárda biztosítja, amely ismeri és figyelembe veszi a térség munkaerő-piaci igényeit, segít a tanulási nehézségek, vizsga rutin hiány leküzdésében. Nyitvatartás: Hétfőtől - csütörtökig 8.00-17.00-ig Pénteken 8.00-14.00-ig

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Kit - Kereskedelmi És Idegenforgalmi Továbbképző Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 2.11 km
  Tábornok U. 11/A
  1143  Budapest

 2. Távolság: 2.24 km
  Nagy Lajos Király Útja 98/C
  1148  Budapest

 3. Távolság: 2.89 km
  Pálya U. 83.
  1161  Budapest

 4. Távolság: 3.12 km
  Paskál U.35/A
  1141  Budapest
 5. Gizella Utca 42-44.
  1143  Budapest
 6. Bácskai U. 1/C
  1145  Budapest

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Vendéglátás, Oktatás, Idegenforgalom, Turizmus, Iskola, Nyelvoktatás, Vizsgáztatás, Felnőttoktatás, Nyomdai szolgáltatás, Nyelvvizsgáztatás, Vezetoképzés, Kit, Iskolarendszeru képzés, Szakkönyv Kiadás, Kereskedelmi Szak, Idegenforgalmi Továbbképzo, Vendéglátó Szak, Idegenforgalmi Szak