Krúdy Vigadó, Nyíregyháza

Sóstói U. 75.
4400 Nyíregyháza
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:
(42) 594 100 Call
Telefon:
(42) 596 843 Call
Fax:
(42) 596 844
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

Házunk a sóstói tó partján kívánja felidézni Krúdy korának varázsát. Éttermünkben és a teraszon várjuk az A'la carte étlap kedvelőit, míg báltermünkben, dísztermünkben és a művészeti szalonban konferenciák, esküvők, rendezvények lebonyolítását vállaljuk. A mintegy 150 fő befogadására alkalmas teraszon grill sziget, élőzene, egyedülálló fagylaltos pult, légvár és az étterem közelében minden gyermek igényeit kielégítő játszótér várja az idelátogató családokat egy természet közeli vacsorára.

Cégleírás
Házunk a Sóstó partján kívánja felidézni Krúdy korának varázsát. Éttermünkben és a teraszon várjuk az A'la cart étlap kedvelőit, míg báltermünkben, dísztermünkben és a művészeti szalonban konferenciák, esküvők,, rendezvények lebonyolítását vállaljuk. A mintegy 150 fő befogadására alkalmas teraszon grill sziget, élőzene, egyedülálló fagylaltos pult, légvár és az étterem közelében minden gyermek igényeit kielégítő játszótér várja az idelátogató családokat egy természet közeli vacsorára.

Közvetlen szomszédságunkban fekszik az ország egyik legszínvonalasabb állatparkja, az Aquarius élményfürdő, a csónakázó tó, a strand és a tóstrand is, melyeket körülöleli a sóstói nagyerdő. Ezek a remek adottságok - távol a város zajától - gondtalan időtöltést és pihenést biztosítanak idelátogató vendégeink számára.

Vélemények

roli888
4 Csillagok

étterem

, 2009. december 25.

Az egyik legszebb helyen lévő étterem és szálloda. Rálátás van a Sóstói tóra és a tó körüli sétáló részre. Az árak egy kicsit borsosak de az étel minősége mindenkit kárpótol.
Jónás Sándorné
5 Csillagok

Köszönet

, 2009. május 27.

A lányom lakodalmát május 23-án tartottuk a Krúdy Vigadóban. Elragadtatással tudok beszélni a helyről, a vendéglátó pincérek munkájáról, ügyességéről, a konyha remekeiről. Az árak nem szöknek irreálisan. Szuper volt és kifogástalan minden. Köszönet érte. Ha én lennék a tulajdonos, dekorációs munkákat is vállalnék és az ételek nevét jellegzetesen "krúdys"-ra változtatnám.
Címkék: ## esküvő# vacsora# diszlet# kiváló minősitésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Bunkóczi Csaba
5 Csillagok

Esküvő

, 2007. december 27.

A bátyámnak itt volt az esküvője és nagyon sokkan voltak. Szép nagy hely és kényelmesen elfértünk. Köszönjük meg nekik a jó kis party-t. köszönjük.
Címkék: ## nagyon szép helyErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Krúdy Vigadó részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 160 m
  Sóstói U. 40.
  4400  Nyíregyháza

 2. Távolság: 430 m
  Sóstói Utca 52
  4400  Nyíregyháza

 3. Távolság: 490 m
  Ungvár Sétány 15
  4400  Nyíregyháza

 4. Távolság: 600 m
  Ungvár Sétány 27
  4400  Nyíregyháza

 5. Távolság: 670 m
  Stadion Utca 53.
  4400  Nyíregyháza

 6. Távolság: 760 m
  Apáczai Csere János Tér 1.
  4246  Nyíregyháza

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Vendéglátás, Étterem, Rendezvény, Gasztronómia, Rendezvényszervezés, Konferencia központ, Szálláshely, Turizmus, Kiállítás, Szórakoztatás