Lg Electronics Magyarország Kft., Budapest

Könyves Kálmán Krt. 12-14.
1097 Budapest - IX. KERÜLET

Telefon:
1/455-6060 Call
Fax:
1/455-6066
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Vélemények

Kármán Zoltán
1 Csillagok

LG szervíz

, 2014. május 16.

10 hónappal ezelőtt vettem egy LG LCD televíziót. A napokban elszállt a tápegység vélhetően a viharnak köszönhetően áramingadozás miatt. Jeleztem a szerviz felé másnap már ott is voltak. És jön a fekete leves: A számla 10 hónap után szinte tök üres (ismerős) eltűnik róla minden adat, a szervizes közli, hogy rosszul van kitöltve a garancia jegy "akár én is kitölthettem" ezért menjek vissza a vásárlás helyszínére és kérjek egy számlamásolatot és egy érvényes garanciajegyet. Miután napokoig utána járkáltam jeleztem, hogy meg van minden. Közölték, hogy köldjem be online a papírokat és majd újra küldenek valakit. Természetesen fizetek a szkennelésért több száz forintot utána járok már több mint egy hete nincs tv. Beküldöm és közlik, hogy talán jövő héten kedden jön valaki. LG-t soha többet!!!!
Címkék: #TV#elektronikaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Fodor Sándor
1 Csillagok

LG RH589H DVD

, 2014. február 6.

T LG Csomag szolgálattal érkezett Debrecenből a készülék Mondván kissé sérült pl karc egyébb ezért olcsóbb ehhez képest a gép nem működik. Most elindul a cirkusz fogyasztó védelem szerviz / 1év gari azért van/ de minek. Még három készülék van ilyen lehet hogy egyik sem jó ? miért forgalmaznak ilyen terméket? Mi tévő legyek azon kívül hogy felhívom az eladót és jelzem a hibát??
Címkék: #Hibás termékErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Kovács Andrásné
1 Csillagok

készülék hiba

, 2011. július 11.

Ajándékként kaptam egy LGGU 230/ SL típusú telefon készüléket , de több bosszúságot okozott ,mint örömet. MÁR kétszer volt szervizben de azóta sem jó. Ugyanis csak akkor tudnak hívni, ha a készülék is úgy gondolja. Ez e készülék névnapi ajándék volt. És persze egy mobil szolgálatató ajánlotta. Akit érdekel a többi adat is . SZIVESEN elmondom, hogy ez a fajta készülék úgy rossz ahogy van. ÜDVÖZLETTEL Kovácsné.
Címkék: #garanciális#javításErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
vvvsanyi
1 Csillagok

Hűtő

, 2011. július 1.

Mi vettünk egy Lg felső kategóriás hűtőt potom 300000 Ft. Másfél éve használjuk és tegnap megadta magát, felhívom a márkaszervizet és ő azt válaszolja, hogy a készülék hibája típushiba, sok ilyen készülék ezzel a hibával romlik el egy évvel a garancia lejárta után. Hát kérdem én, az hogy lehet ha vásárolok egy méregdrága jó márkanevű berendezést és egy év után dobhatom a kukába vagy fizessek százezreket a javításért. Ezt lehet, hogy amerikában vagy európa jobbik felén megteheti az állampolgár, de közép és keleteurópában? Ja és ne is beszéljünk a környezettudatosságról.
Címkék: #kompresszor hibaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Placskó József
1 Csillagok

garanciális javítás elmaradása

, 2010. november 4.

Vásároltunk 2db LG telefont, amelyek rövid idő alatt /normál használat mellett / elromlottak, nem tudjuk feltölteni az őket, mert nem jó a csotlakozójuk. A szervíz nem rendeltetésszerű használatra hivatkozva /mikroszkópikus méretű sérülések/ csak kp-ért hajlandó megjavítani a készülékeket.A Goldstar készülékek forgalmazásának megkezdésekor mint értékesítőjük kerültem kapcsolatba a márkával, akkor a reklamációk illetve a garanciális kérdések ügyintézése SZAKSZERŰBB, VEVŐBARÁTABB volt. Az biztos, hogy többet nem vásárolok,és mindenkit lebeszélek az LG készülékek vásárlásáról.
Címkék: ## használhatatlanErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Gábor000
1 Csillagok

lg

, 2009. november 27.

A régebbi, kifutott termékekről semmiféle infót nem lehet találni a hivatalos oldalakon. Nem mindenkit csak az új érdekel...
Címkék: ## dvd lejátszó# felvevőErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Csebán
5 Csillagok

Tv

, 2009. július 15.

Lesújt a javitás körüli herce hurca,több Lg terméket használok de ezután nem fogom még ajánlani sem,kettö hét alatt sem sikerült beszerezni az alkatrészt,csak hitegetnek,átállás valamire ez nem kifogás!
Szabó Alexandra
4 Csillagok

elektronikai cikkek

, 2007. december 20.

Kétszer is vettünk már LG házimozit, vagyis most nyúzzuk a másodikat. Az első fokozatosan kikopott tönkre ment két év alatt és - én megmondtam, hogy ne vegyünk mégegy ugyanolyat- a második is kezd elromlani. Ő válogatja meg, hogy melyik filmet szeretné lejátszani. Egyébként nagyon jó volt addig, amig nem kezdett el haldoklai. A porszívonk is ilyen márkájú. Nagyon jó sokoldalú porszívó, erős teljesítménnyel. Eddig semmi probléma nem volt vele. :)
Címkék: ## házimozi# tv# telefon# műszaki cikk# dvd- lejátszó# kütyüErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
K.Kitty
5 Csillagok

LG

, 2007. december 18.

Kiváló minőség. Mi is használjuk ezt a márkát, van televiziónk, mosógépünk és DVD lejátszónk! Fantasztikus teljesítmény! Teljes mértékben meg vagyunk elégedve!
Címkék: ## elektronikai eszközök# lgErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
BBYKEE
4 Csillagok

LG

, 2007. december 18.

LG Flatron 19 colos, sík képernyős, érintőgombos monitort használunk, illetve a DVD írónk típusa is az. Mindkettővel teljes mértékben meg vagyunk elégedve! LG termékek közül egyedül a telefon az, ami ultra gagyi!
Címkék: ## műszaki cikk# monitor# dvd íróErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése


Írjon véleményt a(z) Lg Electronics Magyarország Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Szolgáltatás

Vélemények


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 480 m
  Koppány U.
    Budapest
 2. Üllői út 32.
  1091  Budapest

 3. Távolság: 1.84 km
  Gyáli út 33.
  1097  Budapest
 4. Utca
  1089  Budapest

 5. Távolság: 1.87 km
  Lónyay Utca 47-49.
  1093  Budapest

 6. Távolság: 2.04 km
  Üllői út 32.
  1085  Budapest

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Háztartási Gépek Javitása, Javítás, Karbantartás