Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt. - Győr

Tihanyi Árpád U. 9.
9027 Győr
Győr-Moson-Sopron
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Nyitvatartási idők

hétfő
7:00 – 21:00
kedd
7:00 – 21:00
szerda
7:00 – 21:00
csütörtök
7:00 – 21:00
péntek
7:00 – 21:00
szombat
7:00 – 21:00
vasárnap
7:00 – 21:00

Nyitva

Nyitvatartási idő Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt. - Győr

Leírás

Sikeres élelmiszerkereskedelmi hálózatként működünk, erőteljes expanziónknak köszönhetően Európában és határain túl is eredményesen növekszünk. Alapelvünk és sikerünk záloga az egyszerűség. A kereskedelem minden területén erre összpontosítunk. Azzal a céllal veszünk és adunk el, hogy Vásárlóinknak a napi szükségleteiket a legjobb minőségben és a legkedvezőbb áron biztosítsuk.
Vállalatunk számára a Vásárló a legfontosabb. Termékeinkből mindenkor a teljes kínálatot bocsájtjuk vásárlóink rendelkezésére. Vásárlóink megelégedettségére gyorsan teljesítjük kéréseiket, kíváságaikat, illetve megoldjuk problémáikat, reklamációikat.
A Lidl megelőzve mindenki mást Európa legnagyobb diszkont-élelmiszerkereskedelmi hálózatát tudhatja magáénak.

Útvonal

Vélemények

Frida
1 Csillagok

észrevétel

, 2012. július 7.

Nagyon szerettem itt vásárolni a mai napig ! Ezután nem teszem ! A pénztáros viselkedése , hagy kivetni valót maga után ! Dohányárut kértem ! Nem voltam benne biztos melyik a gyengébb ? Kérdeztem Őt ! Erre a válasz ! Nem fogja a tudását ezzel gyarapítani ! Mondtam ez nem tudás kérdése lenne ! Erre Ő elmondta ! Virágnyelven , hogy még azt is utálja aki dohányzik ! Valószínű ,hogy rossz napja volt , mert az előttem vásárlónak elmondta ne hagyjon szemetet a kocsiban ! Egy blokk volt ! 2 ember távozott rossz kedvel az üzletből én voltam 3-dik ! Lehet , hogy utoljára jártam Önöknél ! Sajnálom !

Írjon véleményt a(z) Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt. - Győr részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések
Facebook YouTube


YouTube

Üzletek a közelben

 1. Szeszgyár U. 6.
  9027  Győr
 2. Jereváni U. 42
  9027  Győr
 3. Soproni út 66/C
  9300  Csorna
 4. Királyhidai Utca 49.
  9200  Mosonmagyaróvár
 5. Jókai Mór út 57.
  8500  Pápa

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Szupermarket, Hipermarket, Lidl, Lidl Magyarország, Lidl Utazás, Lidl Élelmiszer üzlet, Szeletelt Sertéstarja, Bélszín Roló, Élelmiszer üzlet, Gyümölcs, Pelenka, Kávé, Tejföl, Instant Kávé, Avokádó, Simply Care, Pilos Tejtermékek, Simpli Care termékek, Cien Kozmetikumok, Combino termékek, Baroni Húskészítmények, Simply Care Termékcsalád, Cien Bodycare, Almaital, Folyékony Mosószer, Almalé, Füstölt Sertésvirsli, Magyar Hús, Narancsital, Világos Sör, Kajszi Barack Ital, Franciasaláta, Friss Csirkeszárny, Nemespenészes Szalámi, Rózsa Dísztasakban, Csokoládés Drazsé Mogyoróval, Tenger Gyümölcsei Praline, Tojáslikőr, Papírzsebkendő Dobozban