Lux Hungária Kereskedelmi Kft., Budapest

Jávor U. 5/A.
1145 Budapest - XIV. KERÜLET

Telefon:
(1) 422 4440 Call
Telefon:
(1) 422 4444 Call
Fax:
(1) 422 4441
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

A Lux több mint 100 éve gondoskodik arról, hogy az otthonokat és a munkahelyeket élhetőbbé tegye. Lux márkanév a kiváló teljesítményt, az egészséges szűrőrendszereket, a felhasználóbarát és alacsony fogyasztású termékeket és a hosszú távú megbízhatóságot jelenti.
A Lux termékek a folyamatos technológiai fejlesztések eredményeiként a legszigorúbb európai minőségi előírásoknak megfelelően készülnek. A termékeket több minőség ellenőrző intézmény teszteli és ad ki róluk hivatalos tanúsítványt. Termékeink a legmagasabb fokú minőséget képviselik széles körű szolgáltatási háttérrel kiegészítve: több éves garancia, kipróbálási lehetőség, országos szervizhálózat, kiegészítő tartozékok házhoz szállítása, csomagküldő szolgálat, törzsvásárlói kedvezmények, kedvező részletfizetési lehetőségek.

Vélemények

Kisné
1 Csillagok

Porszívó

, 2014. április 24.

A szőnyeg porolóval tartják a bemutatót, avval a jelszóval, értékesítik a porszívót, hogy az automata fej a modernebb és jobb. Kiporszívóztam vele, persze, hogy nem szedett ki annyi szöszt és port. Ezért másnap ismét porszívóztam, majd rögtön utána tiszta porzsákot tettem a régi porszívómba és átporszívóztam vele a szőnyeget, láss csodát abban is volt por. Pedig azért vettem mert ez állítólag azt a port is kiszedi amit egy normál porszívó nem.
Címkék: #Hol itt az ár érték arány?Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
eses
1 Csillagok

Vásárlás

, 2012. november 21.

Nemrég beszélt rá egy üzletkötőjük a viztisztóra, amit az ajánlott feltételekkel elfogadtam. Viszont mikor beszerelték, és megkaptam a számlát ájultam el. Sajnos nem azokat a feltételeket mondta az üzletkjötőjük, amibe a végén került. Az éves szervizelésre 25000Ft-ot mondott, és a szervízpapíron pedig 32500Ft áll. Nem ugyanaz a kettő. A másik pedig, a készülék ára, ami a részletfizetéssel két éves futamidőre 80000Ft-tal lett több mint az eredeti ár. Kicsit keserű szájízzel vagyok a cég irányában. Nem biztos, hogy többször vásárolni fogok, hiteltelenek lettek számomra.
Címkék: #VíztisztítóErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Józsefné Stinner
1 Csillagok

VÉLEMÉNY

, 2012. június 16.

KIVÁLÓ MINŐSÉG, DE AZ ÁR-ÉRTKVISZONY KRITIKÁN ALULI.48 ÉV ALATT 4 PORSZIVÓT FOGYASZTOTTAM, AZ UTOLSÓ MÉG ÉL, A JELENLEGI ÁRÁN KB 3O DB HASONLÓ MINŐSÉGÜT VEHETNÉK, DE KOROMNÁL FOGVA CSAK EGY FÉL KÉSZÜLÉKRE LENNE SZÜKSÉGEM.EZT ELSZURTAM ÉS HA FŐÁLLÁSSZERÜEN EGYFOLYTÁBAN TISZTOGASATOM A KÖRNYEZETEM, MIKÖZBEN A GÉP TÖRLESZTÉSE MIATT SZINTE MINDEN MÁSRÓL LE KELL MONDANI.
Címkék: #vélemény a LUX INTTELIGENCE PORSZIVÓRÓLErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
sopet
2 Csillagok

Lux Hungária

, 2009. december 16.

Hétköznapi emberek számára elérhetetlen áru takarítóeszközöket stb. forgalmaznak. Többször hívott már a telemarketinges kisasszonyuk, hiába mondtam az első alkalommal is, hogy nem érdekel a "kihagyhatatlan" ajánlatuk. Nagyon zavaró, hogy ilyen módszerrel próbálnak ügyfeleket szerezni maguknak.
Címkék: ## porszívó# luxErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése


Írjon véleményt a(z) Lux Hungária Kereskedelmi Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 280 m
  Ilka U. 29.
  1143  Budapest

 2. Távolság: 470 m
  Thököly út
  1146  Budapest

 3. Távolság: 530 m
  1145 Bp.Thököly út 105-107
  1145  Budapest

 4. Távolság: 580 m
  Ilka Utca 9.
  1143  Budapest

 5. Távolság: 620 m
  Ilka Utca 2-4.
  1143  Budapest

 6. Távolság: 700 m
  Szugló U. 59/B. 1.Em.2.
  1145  Budapest

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Víztisztító, Vasaló, Inhalátor, Ipari Takarítógépek, Levegotisztító, Vasalóállvány, Elektromos Kárpitporoló, Elektromos Szonyegporoló, Elektromos Kárpitporoló Fej, Elektromos Szonyegporoló Fej

Termékek

Takarítógép, Konyhai robotgép, Légtisztító