Mária Valéria Nyelviskola, Esztergom

Szent Tamás Utca 11
2500 Esztergom
Komárom-Esztergom
Telefon:
(33) 403 520 Call
Telefon:
(30) 605 2016 Call
Fax:
(33) 403 520
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Leírás

Nyelviskola

Cégleírás
A Mária Valéria Nyelviskola az Ister-Granum Eurorégió legelső, 1998 óta működő, nyelvoktatásra, tolmácsolásra, fordításra, munkaerőközvetítésre szakosodott intézménye. Az egykor egyéni vállalkozásként indult intézmény ma már betéti társaságként tevékenykedik, immár Dorogon, Párkányban és Nyergesújfalun. Miért bennünket válasszon? A kezdő szinttől a nyelvvizsga-előkészítőkön át a haladó, majd felsőfokú szintig is eljuthat.
Iskolánkban gyakorlott, rugalmas időbeosztással és nyelvtanári diplomával rendelkező, ambiciózus tanárok dolgoznak. A tanárok alkalmazásának feltételrendszere (személyes elbeszélgetés, próbatanítás és munkájuk folyamatos ellenőrzése) garantálja, hogy valamennyien szakmailag magas szinten végzik feladatukat.
A tanulók minden második hónapban egy titkosított kérdőíven értékelik és pontozzák az őket tanító tanárok és a csoport munkáját, amely nagy mértékben befolyásolja a tanfolyam további menetét. Ott nyelvvizsgázhat, ahol tanulmányait folytatta.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Mária Valéria Nyelviskola

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Nyelvoktatás, Nyelvtanulás, Nyelvvizsga, Nyelv, Nyelvtan, Idegen Nyelv, Nyelvtanárok, Idegen Nyelv Oktatás, Nyelvtan Oktatás, Nyelvlecke, Akkreditált Nyelviskola, Nyelvoktató Iskola, Nyelvklub, Iskola, Tanár, Oktatási Intézmény, Nyelvi Labor, Oktatás, Nyelvtankönyvek, Nyelvi Laboratórium, Nyelvoktató Kabinet