Massányi Művek Kft., Budapest

Szatmár U.13.
1142 Budapest

Telefon:
(1) 220 3986 Call
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

A vállalkozást 1932-ben alapította Massányi József. A felvidéki fiatalember jó érzékkel vette észre az üzletben rejlő lehetőséget. A cég átvészelte a háborút, államosítást és talpon maradt.

Cégleírás
Fia Massányi Tamás harminc évig állt az üzlet élén, 2007-től lánya és veje folytatja a tradíciót. A cég fő tevékenysége a behúzott gomb gyártása, amelyet a cégalapító által tervezett gépeken készül. A gombokhoz a gombhoz szerszámot szerszámhoz és prést préshez is készítünk.
A különböző (kárpitos és ruhaipari) a gombokhoz gombok gyártása mellett foglalkozunk ringlik, ringli patentok patent forgalmazásával, ezekhez is helyben gyártjuk a szerszámot szerszám. A hetvenöt éves múlt a kellékpiacon, garancia a minőségre, termékeinket az aktuális divatnak megfelelően folyamatosan fejlesztjük, ellenőrizzük.
Termékek Ruházati gomb aluminium alsóval műanyag (fekete/fehér) alsóval cérnás (fekete/fehér) alsóval Golyó gomb műanyag (fekete-fehér) alsóval cérnás (fekete-fehér) alsóval Kárpitos gomb (vas alsó és felsővel) Kárpitoskellékek szöges kárpitos gomb sasszeges kárpitos gomb ellengomb Ringli (alátéttel együtt) Jelvény Csat Patent kesztyű patent dzseki patent Fiocchi kesztyű patent nagykörmös patent nagykörmös fejjel bébipatent (nikkel mentes) Farmergombok farmerszegecs csőszegecs Díszgombok Egyedi gombok Szerszámok, berendezések gombbehúzó prés gombbehúzó szerszám patentozó ringliző prés ringliző szerszámok

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Massányi Művek Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 110 m
  Erzsébet Királyné Útja 43/B.
  1142  Budapest

 2. Távolság: 250 m
  Erzsébet Királyné Útja 41/B.
  1145  Budapest

 3. Távolság: 650 m
  Rona U 174
  1145  Budapest
 4. Erzsébet Királyné Útja 87.
  1142  Budapest

 5. Távolság: 880 m
  Kassai U. 151.
  1142  Budapest

 6. Távolság: 950 m
  Bosnyák Tér 5.
  1149  Budapest

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Szerszám, Jelvény készítés, Gombbehúzás, Prés, Gomb, Jelvény, Gombbehúzó Szerszám, Patentozó Ringliző Prés, Gombbehúzó Prés, Kárpitos Gomb, Ringliző Szerszámok